- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.941
Ayy o daha kötüüüükuzum sanki var diye duymuştum ben ama tam da emin değilim.
Teşekkür ederim iyiyim. Hayalini okudum bir mesajında sonuna kadar destekliyorum seni. Öğretim görevlisi olma potansiyeli var sende. Peşini bırakma tatlım...sağol ablacımm seninde sağlıkla geçsin inşallah günlerin nasılsın
Teşekkür ederim iyiyim. Hayalini okudum bir mesajında sonuna kadar destekliyorum seni. Öğretim görevlisi olma potansiyeli var sende. Peşini bırakma tatlım...
Bilemedim ki canım yanlış olmasın yine deeay ben baktım bulamadım yaa, varsa kullanan söylesin valla
Çok sağ ol canım. Allah razı olsun.Zor gelir tabi gelmz mi hiç evinde doya doya koklayamadin bı turlu
Dualarım seninle gulnihalcim
Ya maşallah mehlikam valla hayırla alın insallah kucağınıza daGünaydın kızlar
Kontrolüm vardı bugün,
Minnosum yaklasik 950 Gr olmuş
Pipisini de gösterdi Dr, utanmıyor da gösteriyor pipisini sıpa
Bu reklamlar benii benden edecek tüüüm sayfa trendyolbeğen bile yaptırmıyor.
Kizlar tarayıcı olarak Google falan değil opera kullanın hiç reklam yok şahane bı uygulamaay valla sorma kuzum aynı durumdayımm
Hemennnn indiriyorumYa maşallah mehlikam valla hayırla alın insallah kucağınıza da ❤
Kizlar tarayıcı olarak Google falan değil opera kullanın hiç reklam yok şahane bı uygulama
Canım ben onu indirdim aslında ama nedense giriş hiç yapmadı ben deYa maşallah mehlikam valla hayırla alın insallah kucağınıza da ❤
Kizlar tarayıcı olarak Google falan değil opera kullanın hiç reklam yok şahane bı uygulama
Nasılsın kuzumÇok sağ ol canım. Allah razı olsun.
Bende 25 yaşındayım, ikiz meleklerime hamileyim, ev hanimiydim normalde şimdi deİyiyim çok şükür @-Erva- cım :) sen nasılsın, neler yaparsın :)
Ben Nur, 24 yaşındayım, bekarım, öğretmenlik kpss ye hazırlanıyorum
hoş bulduk ☺
Bende 25 yaşındayım, ikiz meleklerime hamileyim, ev hanimiydim normalde şimdi de
Annemin küçük bebeği oldum
Çünkü sürekli yatıyorum ve annem bana bakiyo riskli olduğum için
aaa ne güzel canıım :) kaç aylık miniklerBende 25 yaşındayım, ikiz meleklerime hamileyim, ev hanimiydim normalde şimdi de
Gebeliğin sağlıkla gecsin. Çok heyecanlı bir süreç senin adına sevindim. Cinsiyetleri belli mi erva?Bende 25 yaşındayım, ikiz meleklerime hamileyim, ev hanimiydim normalde şimdi de
Onceki nick neydikihoş bulduk ☺
Bilmiyorum ki, Nick degismediyse tanımıyorum. Beni kimse tanımıyor pek ismimi degistirdigimden beri ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?