Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi bilir napayım
Bağırıp çağırmaktan da yoruldum
Beklenti içinde olmaktan da
Zaten beklentim de kalmadı
kusura bakma ama bunlar seninki ile benimki... bende kızdım bayagı bugun.. ama tık yok ayıdan...

kusura bakma ama bunlar seninki ile benimki... bende kızdım bayagı bugun.. ama tık yok ayıdan...
Kizzz deme oyle demeee
Kotu yanini degil iyi yanini dusun esinin askin depressin
Burda herkes kendinisevenbjriyi ornek almaya calisiyor bak eccuk feyz all
Ogretmenler gununu kutlasin evlilik yildonumunu nisan nikah tanisma sevgililer gunu anneler gunu anne deglse bile anne adayi oldugu icin kutlansn istiyo insan derkene bu addamlar neetsin kiz cokta saapma ama evlilik yildonumu ve dgmgnu okeydir yani yeterdir be onlari yapiyormu bari

Yok canım onlarıda yapmadıgı için cok kızdım aslında

Yok canım onlarıda yapmadıgı için cok kızdım aslında
Yani hadi akil edemiyo diyelim ama bekledgni bildigi halde bisey yapip gonul almaya calismamasi kotu tabi cnm ... napalm saglk olsn evde sana kiymet veriyorsa sevgisini gosteriyosa huzurunuz varsa bozmaya degmez

Yani hadi akil edemiyo diyelim ama bekledgni bildigi halde bisey yapip gonul almaya calismamasi kotu tabi cnm ... napalm saglk olsn evde sana kiymet veriyorsa sevgisini gosteriyosa huzurunuz varsa bozmaya degmez
şükür canım o konu da hakkını yiyemem Allah razı olsun ama işte biraz yontulmamış kalas benimki artık zamanla yontacagım

şükür canım o konu da hakkını yiyemem Allah razı olsun ama işte biraz yontulmamış kalas benimki artık zamanla yontacagım
Kac senelik evliydn sen
Esin kac yasnda bu saatten sonra pek degistiremezsjn kendi isterse icinden gelirse ne alaa...

27 canım aslında yapar da bu ara sıkışığız ondan sanırım ya
E daha ne ... jllle maddi biseyde olmasina gerek yokki bi cikolata bi kek alip gelse kutlu olsun dese mutlu olursun bence onemli olan deger verilmek
Esim kizima biseyler aldiginda bakiyorumki benim sevdigim cikolatadan da bana almis mesela o an mutlu olmama yetiyo mesela
Nadiren de olsa cicek alir yemege cikarir ama her yaptigi beni dusunmus olmasndan oturu mutlu olmama yeter ...
Tabiki her zaman insan ayni ruh halinde de olmuyor kafasi baska biseye takik olur ne bileyim maddi sknti olur bu ortak bi yasam brbrmizi idare etmeyi bilmeliyiz ... kendin diyosn maddi sksgz biraz diye Allah hepimizn yardmcisi olsn bu devirde maddiyat gercektenn cogumuz icin ciddi sorun haline geldi ve ister istemez herseymizi etkiliyor ...
Sevgi saygi deger verme olsunda gerisi bos cnm takma esini de huzursuz etme

Sagol tatlim yuzde 90 iyi ufak tefek oksuruuk huysuzluk var gene de cnm gel artk ozledik bee bende yeni paket yaptrdm bittiydide burdan uzaklasamiyoruzki
Sevindim canım iyi olsun aynen burdan uzak kalinmiyor cidden döncem az kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…