- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.021
Kendisi bilir napayım
Bağırıp çağırmaktan da yoruldum
Beklenti içinde olmaktan da
Zaten beklentim de kalmadı
Kizzz deme oyle demeeekusura bakma ama bunlar seninki ile benimki... bende kızdım bayagı bugun.. ama tık yok ayıdan...
Yok canım onlarıda yapmadıgı için cok kızdım aslındaKizzz deme oyle demeee
Kotu yanini degil iyi yanini dusun esinin askin depressin
Burda herkes kendinisevenbjriyi ornek almaya calisiyor bak eccuk feyz all
Ogretmenler gununu kutlasin evlilik yildonumunu nisan nikah tanisma sevgililer gunu anneler gunu anne deglse bile anne adayi oldugu icin kutlansn istiyo insan derkene bu addamlar neetsin kiz cokta saapma ama evlilik yildonumu ve dgmgnu okeydir yani yeterdir beonlari yapiyormu bari
Yani hadi akil edemiyo diyelim ama bekledgni bildigi halde bisey yapip gonul almaya calismamasi kotu tabi cnm ... napalm saglk olsn evde sana kiymet veriyorsa sevgisini gosteriyosa huzurunuz varsa bozmaya degmezYok canım onlarıda yapmadıgı için cok kızdım aslında
şükür canım o konu da hakkını yiyemem Allah razı olsun ama işte biraz yontulmamış kalas benimki artık zamanla yontacagımYani hadi akil edemiyo diyelim ama bekledgni bildigi halde bisey yapip gonul almaya calismamasi kotu tabi cnm ... napalm saglk olsn evde sana kiymet veriyorsa sevgisini gosteriyosa huzurunuz varsa bozmaya degmez
Kac senelik evliydn senşükür canım o konu da hakkını yiyemem Allah razı olsun ama işte biraz yontulmamış kalas benimki artık zamanla yontacagım
27 canım aslında yapar da bu ara sıkışığız ondan sanırım yaKac senelik evliydn sen
Esin kac yasnda bu saatten sonra pek degistiremezsjn kendi isterse icinden gelirse ne alaa...
E daha ne ... jllle maddi biseyde olmasina gerek yokki bi cikolata bi kek alip gelse kutlu olsun dese mutlu olursun bence onemli olan deger verilmek27 canım aslında yapar da bu ara sıkışığız ondan sanırım ya
App storedan indirdim kuzum opera yazdım beyaz zeminde mor bir yuvarlak simgesiKuzum ben bulamadım operayı bana link atar mısın
Sevindim canım iyi olsunSagol tatlim yuzde 90 iyi ufak tefek oksuruuk huysuzluk var gene de cnm gel artk ozledik bee bende yeni paket yaptrdm bittiydide burdan uzaklasamiyoruzki
Naber büşümmmgünaydın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?