Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin canım
Büşra ben, evliyim 25 yaşındayım
Yarışmaya Mersinden katılıyorum

Merhaba arkadaşlaar, ben de Istanbul'dayim, 25 yaşındayım, benim de 4 adet bembeyaz patili bir oğlusum var. En kisa zamanda bir minigim de olsun istiyorum. Bu arada insallah saglicakla alırsınız yavrunuzu kucaginiza ❤ evlilik hayatına alismaya çalışıyorum bu aralar normal isimin yaninda nasil yaptiniz arkadas anlamıyorum.. zamaninda bir arkadasim demisti "elektrik supurgesinin bile tozunu almak gerekiyormus.." diye gerci onu da yapmıyorum ama

Elektrik süpürgesinin tozunu almak mı
Yokkkk artkkkkk

bende kırmızı bişey bekledim ama appteki morlu bişeylermiş
Sen mor diyince şaşırdım Allah Allah aceba hep mordu da ben mi kırmızı görüyodum diye bı duraksamadim değil ama play store da da varmış mor,görünce hee dedim tmm mor olanda varmış
K Kendinisevenbirii canım poğaça yanakkk napıyorsun
Dün gene filmin son sahnesinde bir rüzgar gibi estinnn
Napim ütü yapıyorum patilim
Valla sorma çıktım filmden diyodum ama son sahne de sürpriz yapıyım dedimdi patiliyeyaptim mi sürpriz,sasirttim mi seni amma ne güzel kadinmisim ben ya resmen Nesrin Cevadzade gibi kadınım
Ben bugün bebeğimin kalp atışını duymaya gidicem
Ay maşallah canım ne guzel bı duygudur, darısı bizlere
İşte o benim o dediğin şeyi ben yapiyorum evet hoşgeldin bu arada

bu bi rutin değil kuzum ya
Benimki siyah meselaa tozu belli ediyor evi süpüreceğim zaman çıkardığımda tozda alcağım için toz beziyle siliveriyorum ama bi rutin değil yani

Sultan papagini mi cnm .

Elektrik süpürgesinin tozunu almak mı
Yokkkk artkkkkk
bu bi rutin değil kuzum ya
Benimki siyah meselaa tozu belli ediyor evi süpüreceğim zaman çıkardığımda tozda alcağım için toz beziyle siliveriyorum ama bi rutin değil yani
Kizlar isteyim diye yazamiyorum kusura bakmayin.. vallahi ben de şok olmustum ilk duydugumda valla canim daha hicbir rutine giremedim, her hafta bir hevesle basliyorum aha bugun programliyim bi aksam surasi bi aksam burasi diyorum en fazla 2 gün uyuyorum hosbulduum.. sanki herkesi taniyor gibiyim ne guzel ortam ❤

canım kendini çok sıkma ya temizlik için, inan ki ben ilk evlendiğimde evimiz sıfırdı sanki hiç temizlenmiyor gibi geliyordu her gün siliyordum bide yaz günü her yer açıktı, sonra bi boşverme geliyor
şimdi cumartesiden cumartesiye genel bi temizlik yapıyorum haftaiçide şöylee bir ortalık toplama
birde Negohatunun bi topiği var Düzenli Evimiz diye onun verdiği ödevleri yapıyorum bak oraya gelebilirsin ordaki ödevlerle haftasonuna pek bi iş kalmıyor bile benim

Onlara es gerekiyor yaa cevremde 2 kiside var bi tanesi 2 kere yavruladi ilkinde 4 ikincide 3 yavru yaptilar

kız kendi kendine tünekte hareketler yapıyor birde çok asileşti ordan anladık
alcaz sanırım zaten biz o kadar seviyoruz ki eğer birine bakabilirsek eş alırız yavrularına da bakarız falan diyorduk iyi oldu, inşallah becerebiliriz

Bakarsiniz canim ya bence .... alin madem bekletmeyin kuscuguuu

Günaydın hanımlar uzaktan izlemeyi birakip araniza katılmaya karar verdim ne de iyi yapmışım bence cok iyi oldu cok da guzel oldu ❤❤
Hoş geldin penguencim. Bayılırım penguen belgesellerine bı de dansına...ismini görünce içim kendiliğinden kıpır kıpır oldu. Kertenkele bacilarimin sayısı her geçen gün artıyor. Maşallah anamız hiç boş durmuyor.
Elhan abla adını görünce hep içimden geçiriyorum inşallah atanıp böyle senin gibii yıllarca mesleğimi nasip olsun bana daa
Tatlima bak hele...yavrum inşallah tez zamanda nasip olur. Allah gonlundekini gerçekleştirir. Amin amin çoook amin kuzum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…