- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.061
İnşallahh canıımRandevum 12:40 da canımmm
İnşallahh duyarızzz
Hoşgeldin Bereli Penguen
Ben Patili :) 30 yaşındayım, evliyim, bir dört ayaklı oğlum var, bir de 2 ayaklı minnoşa hamile bir bağğyanımm
Yarışmaya istanbuldan katılıyorum
Kendini tanıtır mısın :)
Hoşgeldin canım
Büşra ben, evliyim 25 yaşındayım
Yarışmaya Mersinden katılıyorum
Elektrik süpürgesinin tozunu almak mıMerhaba arkadaşlaar, ben de Istanbul'dayim, 25 yaşındayım, benim de 4 adet bembeyaz patili bir oğlusum var. En kisa zamanda bir minigim de olsun istiyorum. Bu arada insallah saglicakla alırsınız yavrunuzu kucaginiza ❤ evlilik hayatına alismaya çalışıyorum bu aralar normal isimin yanindanasil yaptiniz arkadas anlamıyorum.. zamaninda bir arkadasim demisti "elektrik supurgesinin bile tozunu almak gerekiyormus.." diye gerci onu da yapmıyorum ama
Sen mor diyince şaşırdımbende kırmızı bişey bekledim ama appteki morlu bişeylermiş
Napim ütü yapıyorum patilimK Kendinisevenbirii canım poğaça yanakkk napıyorsun
Dün gene filmin son sahnesinde bir rüzgar gibi estinnn
Ay maşallah canım ne guzel bı duygudur, darısı bizlereBen bugün bebeğimin kalp atışını duymaya gidicem
İşte o benimMerhaba arkadaşlaar, ben de Istanbul'dayim, 25 yaşındayım, benim de 4 adet bembeyaz patili bir oğlusum var. En kisa zamanda bir minigim de olsun istiyorum. Bu arada insallah saglicakla alırsınız yavrunuzu kucaginiza ❤ evlilik hayatına alismaya çalışıyorum bu aralar normal isimin yanindanasil yaptiniz arkadas anlamıyorum.. zamaninda bir arkadasim demisti "elektrik supurgesinin bile tozunu almak gerekiyormus.." diye gerci onu da yapmıyorum ama
Senin bebeyinin kalbini yirimmmBen bugün bebeğimin kalp atışını duymaya gidicem
Mini mini minnoş bir kalbi vardır inşallaahhhSenin bebeyinin kalbini yirimmm
Merhaba arkadaşlaar, ben de Istanbul'dayim, 25 yaşındayım, benim de 4 adet bembeyaz patili bir oğlusum var. En kisa zamanda bir minigim de olsun istiyorum. Bu arada insallah saglicakla alırsınız yavrunuzu kucaginiza ❤ evlilik hayatına alismaya çalışıyorum bu aralar normal isimin yanindanasil yaptiniz arkadas anlamıyorum.. zamaninda bir arkadasim demisti "elektrik supurgesinin bile tozunu almak gerekiyormus.." diye gerci onu da yapmıyorum ama
Mini mini minnoş bir kalbi vardır inşallaahhh
Sultan papagini mi cnm .ayy Ama ne tatlıdır yaa yerim onu, tabi sizi uykusuz bırakmasa iyiymiş ama özlemiş demek ki sizi
alcaz sanırım kuzum ya, normalde çoook uysal bir kuş ama böyle olunca ben çok üzüldüm, birde yalnızlık Allaha mahsus üzülüyorumda tek olunca zaten
Elektrik süpürgesinin tozunu almak mı
Yokkkk artkkkkk
Sen mor diyince şaşırdımAllah Allah aceba hep mordu da ben mi kırmızı görüyodum diye bı duraksamadim değil ama play store da da varmış mor,görünce hee dedim tmm mor olanda varmış
Napim ütü yapıyorum patilim
Valla sorma çıktım filmden diyodum ama son sahne de sürpriz yapıyım dedimdi patiliyeyaptim mi sürpriz,sasirttim mi seni amma ne güzel kadinmisim ben ya resmen Nesrin Cevadzade gibi kadınım
Ay maşallah canım ne guzel bı duygudur, darısı bizlere
İşte o benimo dediğin şeyi ben yapiyorum evet hoşgeldin bu arada
Kizlar isteyim diye yazamiyorum kusura bakmayin.. vallahi ben de şok olmustum ilk duydugumdabu bi rutin değil kuzum ya
Benimki siyah meselaa tozu belli ediyor evi süpüreceğim zaman çıkardığımda tozda alcağım için toz beziyle siliveriyorum ama bi rutin değil yani
evet kuzucumm minnoş bir sultan papağanım varSultan papagini mi cnm .
Kizlar isteyim diye yazamiyorum kusura bakmayin.. vallahi ben de şok olmustum ilk duydugumdavalla canim daha hicbir rutine giremedim, her hafta bir hevesle basliyorum aha bugun programliyim bi aksam surasi bi aksam burasi diyorum en fazla 2 gün uyuyorum hosbulduum.. sanki herkesi taniyor gibiyim ne guzel ortam ❤
Onlara es gerekiyor yaa cevremde 2 kiside var bi tanesi 2 kere yavruladi ilkinde 4 ikincide 3 yavru yaptilarevet kuzucumm minnoş bir sultan papağanım var
Onlara es gerekiyor yaa cevremde 2 kiside var bi tanesi 2 kere yavruladi ilkinde 4 ikincide 3 yavru yaptilar
Bakarsiniz canim ya bence .... alin madem bekletmeyin kuscuguuukız kendi kendine tünekte hareketler yapıyor birde çok asileşti ordan anladık
alcaz sanırım zaten biz o kadar seviyoruz ki eğer birine bakabilirsek eş alırız yavrularına da bakarız falan diyorduk iyi oldu, inşallah becerebiliriz
Hoş geldin penguencim. Bayılırım penguen belgesellerine bı de dansına...ismini görünce içim kendiliğinden kıpır kıpır oldu. Kertenkele bacilarimin sayısı her geçen gün artıyor. Maşallah anamız hiç boş durmuyor.Günaydın hanımlar uzaktan izlemeyi birakip araniza katılmaya karar verdim ne de iyi yapmışım bence cok iyi oldu cok da guzel oldu ❤❤
Tatlima bak hele...yavrum inşallah tez zamanda nasip olur. Allah gonlundekini gerçekleştirir. Amin amin çoook amin kuzum.Elhan abla adını görünce hep içimden geçiriyorum inşallah atanıp böyle senin gibii yıllarca mesleğimi nasip olsun bana daa
Bu bende cıkmıyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?