Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın hanımlar uzaktan izlemeyi birakip araniza katılmaya karar verdim ne de iyi yapmışım bence cok iyi oldu cok da guzel oldu ❤❤
Hoşgeldin Bereli Penguen
Ben Patili :) 30 yaşındayım, evliyim, bir dört ayaklı oğlum var, bir de 2 ayaklı minnoşa hamile bir bağğyanımm
Yarışmaya istanbuldan katılıyorum
Kendini tanıtır mısın :)

at o sigarayı elindennnnnn
iş yerindeyim ve de gerginim uykumu alamadım, sendddn naber kuzucum
Bende gerginim dün gece, Gece ile imtihandaydık, sabaha kadar uyumamış bir patili olarak morallerim sıffır sıffır sıffırr

Günaydın hanımlar uzaktan izlemeyi birakip araniza katılmaya karar verdim ne de iyi yapmışım bence cok iyi oldu cok da guzel oldu ❤❤

Hoşgeldin canım
Büşra ben, evliyim 25 yaşındayım
Yarışmaya Mersinden katılıyorum

Çünküüüü oyun oynamak istedi beyefendi
gecenin köründe ne oyunuuu
anne olmak zor be gülümmm, bizim papağanda afedersin kudurdu... çiftleşmek istiyor yanına eş alcaz sanırım, çook asileşti onla uğraştık bizde

gecenin köründe ne oyunuuu
anne olmak zor be gülümmm, bizim papağanda afedersin kudurdu... çiftleşmek istiyor yanına eş alcaz sanırım, çook asileşti onla uğraştık bizde
Bu çocuklar neden böyle
Gece 12 de yattık yatakta oynaaa oynaaa saate bir baktık 3 olmuş yok yatmıyor ısırıp kaçıyor
en sonunda 3.30 baktık horluyor
sonra 5 te bir daha uyandı karnı acıkmış ağlıyor
Çok şükür 3 saatlik uyku ile duruyoruz

Sende çiftleştir kuzum 2tane de zor oluyor be

ayy Ama ne tatlıdır yaa yerim onu, tabi sizi uykusuz bırakmasa iyiymiş ama özlemiş demek ki sizi

alcaz sanırım kuzum ya, normalde çoook uysal bir kuş ama böyle olunca ben çok üzüldüm, birde yalnızlık Allaha mahsus üzülüyorumda tek olunca zaten

Hıııı sorma çok tatlıı, tadından yenmiyor kurban olduğum
Gece 2-3 saat hangi hayvan oyun oynamak ister bi deyin hele bana

Al kuzum madem öyle, günah zaten.. Canı da sıkılmaz hem

Hıııı sorma çok tatlıı, tadından yenmiyor kurban olduğum
Gece 2-3 saat hangi hayvan oyun oynamak ister bi deyin hele bana

Al kuzum madem öyle, günah zaten.. Canı da sıkılmaz hem
Gece olunca gecenin uyuması gerekiyor ama uyuyamamış yavrucak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…