- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.041
Naber büşümmm
Hoşgeldin Bereli PenguenGünaydın hanımlar uzaktan izlemeyi birakip araniza katılmaya karar verdim ne de iyi yapmışım bence cok iyi oldu cok da guzel oldu ❤❤
Bende gerginimat o sigarayı elindennnnnn
iş yerindeyim ve de gerginimuykumu alamadım, sendddn naber kuzucum
Noldu ki neden uyutmadı gececikBende gerginimdün gece, Gece ile imtihandaydık, sabaha kadar uyumamış bir patili olarak morallerim sıffır sıffır sıffırr
Günaydın hanımlar uzaktan izlemeyi birakip araniza katılmaya karar verdim ne de iyi yapmışım bence cok iyi oldu cok da guzel oldu ❤❤
Çünküüüü oyun oynamak istedi beyefendiNoldu ki neden uyutmadı gececik
gecenin köründe ne oyunuuuÇünküüüü oyun oynamak istedi beyefendi
Bu çocuklar neden böylegecenin köründe ne oyunuuu
anne olmak zor be gülümmm, bizim papağanda afedersin kudurdu... çiftleşmek istiyor yanına eş alcaz sanırım, çook asileşti onla uğraştık bizde
Bu çocuklar neden böyle
Gece 12 de yattık yatakta oynaaa oynaaa saate bir baktık 3 olmuş yok yatmıyorısırıp kaçıyor
en sonunda 3.30 baktık horluyor
sonra 5 te bir daha uyandı karnı acıkmış ağlıyor
Çok şükür 3 saatlik uyku ile duruyoruz
Sende çiftleştir kuzum2tane de zor oluyor be
Günaydın kuzummGüünaydıınn
Hıııı sorma çok tatlıı, tadından yenmiyor kurban olduğumayy Ama ne tatlıdır yaa yerim onu, tabi sizi uykusuz bırakmasa iyiymiş ama özlemiş demek ki sizi
alcaz sanırım kuzum ya, normalde çoook uysal bir kuş ama böyle olunca ben çok üzüldüm, birde yalnızlık Allaha mahsus üzülüyorumda tek olunca zaten
Gece olunca gecenin uyuması gerekiyor ama uyuyamamış yavrucakHıııı sorma çok tatlıı, tadından yenmiyor kurban olduğum
Gece 2-3 saat hangi hayvan oyun oynamak ister bi deyin hele bana
Al kuzum madem öyle, günah zaten.. Canı da sıkılmaz hem
Gece olunca gecenin uyuması gerekiyor ama uyuyamamış yavrucak
Ben bugün bebeğimin kalp atışını duymaya gidicem
Randevum 12:40 da canımmmYaaa inşallahh pomçiğiim ❤ ne zaman gideceksin seni bekliyor olucaaaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?