- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.081
Büşüm nasıl hareketler? Müstehcen mi? Ne güzel derdini anlayan bir ailesi var. Tez zamanda güzel iyi huylu bir eş nasip olsun kuşuna.kız kendi kendine tünekte hareketler yapıyor birde çok asileşti ordan anladık
alcaz sanırım zaten biz o kadar seviyoruz ki eğer birine bakabilirsek eş alırız yavrularına da bakarız falan diyorduk iyi oldu, inşallah becerebiliriz
Ahhh cayyyy insan kendini bazen değerli hissetmek istiyo bu ille maddi bişey değil çikolata ile olur ama benimki kelimeleriyle dolduruyo şükürE daha ne ... jllle maddi biseyde olmasina gerek yokki bi cikolata bi kek alip gelse kutlu olsun dese mutlu olursun bence onemli olan deger verilmek
Esim kizima biseyler aldiginda bakiyorumki benim sevdigim cikolatadan da bana almis mesela o an mutlu olmama yetiyo mesela
Nadiren de olsa cicek alir yemege cikarir ama her yaptigi beni dusunmus olmasndan oturu mutlu olmama yeter ...
Tabiki her zaman insan ayni ruh halinde de olmuyor kafasi baska biseye takik olur ne bileyim maddi sknti olur bu ortak bi yasam brbrmizi idare etmeyi bilmeliyiz ... kendin diyosn maddi sksgz biraz diye Allah hepimizn yardmcisi olsn bu devirde maddiyat gercektenn cogumuz icin ciddi sorun haline geldi ve ister istemez herseymizi etkiliyor ...
Sevgi saygi deger verme olsunda gerisi bos cnm takma esini de huzursuz etme
Ahh amiin amiin inşallahh benim güzel öğretmenimHoş geldin penguencim. Bayılırım penguen belgesellerine bı de dansına...ismini görünce içim kendiliğinden kıpır kıpır oldu. Kertenkele bacilarimin sayısı her geçen gün artıyor. Maşallah anamız hiç boş durmuyor.
Tatlima bak hele...yavrum inşallah tez zamanda nasip olur. Allah gonlundekini gerçekleştirir. Amin amin çoook amin kuzum.
Büşüm nasıl hareketler? Müstehcen mi? Ne güzel derdini anlayan bir ailesi var. Tez zamanda güzel iyi huylu bir eş nasip olsun kuşuna.
Duydunuzmu kalp atisini6+6 yızzzz
Şükür duyduk, hiç bir sorun yok; maşalllahDuydunuzmu kalp atisini
Çok şükürŞükür duyduk, hiç bir sorun yok; maşalllah
Ben iyiyim limonsuzummm :)Selam kızlar nasılsınız
O kadar ayrıntılı anlat ki gözümüzde canlandirabilelim o müthiş anıKuzularım geyşam evde olduğu için yazamıyorum. Uyku tutmazsa gece gelirim, uyku tutarsa gelişmeleri yarın anlatıcam.
Yakuzanın suratına dair anlatacak çok şeyim varöptüm sizi şap şup
İyim canım kızı kreşe bırakıp geldim yemek yapıp almaya gidicem çok işim var cokBen iyiyim limonsuzummm :)
sen nasılsın :)
Çok şükür limonsuzum sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Yorgun savaşci gibiyim diyeyim sen anlaÇok şükür limonsuzum sen nasılsın
Şükür duyduk, hiç bir sorun yok; maşalllah
İyi olması gereken biriyim şuan canımiyidir canımm sen nasılsın
İyiyim canm hastane yolları taştanNasılsın kuzum ❤
Aminnn büşümmmm aminnnnbin şükür, maşallah subhanallah nazar değmesin, sağlıkla ilerlesin patilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?