- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.241
TımamAy hic bilgisayara gecme firsatim da olmadi ondan gorememis olabilirim kusura bakmayin.. hosbuldumtabiki cok memnun olurum
Ay bende istiyorumm cici de bize napiyo suan rosss
Söylüyorum o zamanAy bende istiyorumm cici de bize napiyo suan rosss
Allah iyiliginizi vere emi anlasilan sizin de caniniz skliyo .. senin yakuza 1 hafta sende mi durcaktiSöylüyorum o zaman
Cennete giderse Teoman'ı kırbaçlayarak şarkı söylettirecekmiş onu anlatıyor
Bidaha gelemezsem gülmekten ölmüşümdür elveda
HayatSevinceGuzel
AhahahaSöylüyorum o zaman
Cennete giderse Teoman'ı kırbaçlayarak şarkı söylettirecekmiş onu anlatıyor
Bidaha gelemezsem gülmekten ölmüşümdür elveda
HayatSevinceGuzel
Yok Allah'tan bende kalmıcak bu sefer çayım cadaloz kardeşinde kalacakAllah iyiliginizi vere emi anlasilan sizin de caniniz skliyo .. senin yakuza 1 hafta sende mi durcakti
Benim hayalimi duymak ister misinAhahahakendime mii gülsem rosun hayallerine mi bilemedim şuan
Ya benimki cıkmıyoooo AP storedanCanım kertenkelelerim yettim geldim
Kaç sayfayı okuya okuya geldim herkese dicek birşeyim vardı ama son sayfaya gelince hepsini unuttum napıcam şimdi gözüne fener tutulmuş davşan kibin kaldım
Öncelikle kuzularım bende opera kullanıyorum. Gerçekten hiç reklam çıkmıyor ve dolayısıyla telefon kasmıyor. Kullanmadan önce telefon patlayacak gibi ısınıyordu. Şimdi operayı bulamayan kertenkelelerimi opera ile tanıştırıcam.
Eki Görüntüle 2559195
İlkokul okuma fişleri gibi oldu yazdığım ama idare edin bazı alışkanlıklar bırakılmıyor
@Kutsal_zebra benim geyşam da sadece video çekip kutladı hiçbirşey almadı bana
@Kendinisevenbirii seksüm nasılsın? Sen geçen gün eve yeni geldik falan demiştin o ara kafam dağınıktı hayırdır nerdeydiniz, herşey yolunda mı?
@_Gulnihal_ ben sana birkaç gün içinde bebekler kilo alacak demedim miBak 2 hafta içinde hastahaneden de çıkacaksınız gör. ♥
@RosSsS gel evlilik yıldönümünü ikimiz kutlayalım bence ben akroştan daha iyi bir seçeneğim sonunda onu bırakıp bana kaçacaksın hissediyorum
@patilibirhayat neeeeeeee kalbini mi duydunnnnnnnnnnnnnnnn fıstığımAllahım bu sevinci ben dahil herkese nasip etsin. Ben önce bir keseyi görebileyim de Nasıldı o his anlatsana
@-Erva- sen madammor musun üstelik de hamile misinnnnnn
@BereliPenguen hoşgeldin kuzum topimize, çok sıcak bir giriş yapmışsın, tanışalım mı
Kızlar bide @samdan nerelerde ya, endişelenmeye başladım sanki ben, haberi olan var mı..
-----------------------------
Kuzularım bu arada yakuza geldi biliyorsunuz. Yakuzagillerle yemek masasındaydık. Geyşamla birlikte hediye paketi yaptığımız bebek patiklerini bizden sana özlem hediyesi (nasıl çarpılmadım) diye verdik. Bir açtı patikler çıkınca herkes şok
Başladılar ağlamaya. Ama sevinç ağlaması mıydı kahır ağlaması mıydı deseler kahır ağlamasına daha çok benziyordu diyebilirim. Lütfen bana babanne demesin ben daha yaşlanmadım diye diye ağladı kadın kop
Canım çocuğum ya daha dünyaya gelmeden ağlattı ya yakuzayı hayırlı evlat diye buna derim
Sizler nasılsınız bakalım tüm kertenkeleler
Evett hazırııımBenim hayalimi duymak ister misin
Kutsişiim Büşra da seninkinden indirmiş sanırım onu denedin miiYa benimki cıkmıyoooo AP storedanbide dalga geçmiş tüüüü sanaaaa (yüze tüküren emoji) sen git babaanne yakuzayla uğraş hep benle uğraşıyorsun
Yok denemedim kuzum Apple için farklı sürüm mü varKutsişiim Büşra da seninkinden indirmiş sanırım onu denedin mii
OturmakWb
Evett hazırııım
Ayfonlu olmanın bedelini ödüyorsun tatlı kısssYa benimki cıkmıyoooo AP storedanbide dalga geçmiş tüüüü sanaaaa (yüze tüküren emoji) sen git babaanne yakuzayla uğraş hep benle uğraşıyorsun
Büşranın bir yorumunu görmüştüm de canım mor renkli olan senin gösterdiğin gibiydi kırmızı çıkmıyor bende de dedi, sanırım farklı sürümü var.Yok denemedim kuzum Apple için farklı sürüm mü var
Ahahhahaha afyonuma laf yokAyfonlu olmanın bedelini ödüyorsun tatlı kısss
Ayrıca o yakuza babanne değil yakuza nine önce onu öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?