- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.681
önceden ben de hiç kurutmazdım,sonuç sinüzüt, şimdi kurutma bakalım hem baş ağrısı, burun tıkanıklığı, gripBenmde hiç saç kurutma.huyum.yoktur hiç de sevmemhep ondn oldu zaten
Erkek çocuğu daha düşkün anneye
Daha çok düşünüyor
Babalarının demeediklerini derler mesela bana
kardeş yapman lazım, kardeş olunca çok güzel oynuyorlar,Masallah ya valla saskinim suanda ne guzelll ama mutfaktan nasil ne atistirabiliyorlarkj tehlikeli ya mutfak ne bilim ben mi cok pimpirikliyim
Ya benim kiz 3 yasi bitirmesne ragmen tek basina oyun oynadigi cok azdir hep benle isi ...
Senden de bana bu tavsiye gelecegini biliyordumönceden ben de hiç kurutmazdım,sonuç sinüzüt, şimdi kurutma bakalım hem baş ağrısı, burun tıkanıklığı, grip
maşaallah oğullarına ya, benim oğlan da hamileliğimin başlarında sen yorulmuşsundur suyumu ben doldururum, ben getiririm götürürüm vs vs,
son bir seneye kadar da çok anneciydi, sürekli sarılır öpüşür koklaşırdık, şimdi büyüdü pek yanaşmıyor
kardeş yapman lazım, kardeş olunca çok güzel oynuyorlar,
bizimkilerin arası 3 yaş 4 ay, çok güzel oynuyorlar
kardeş yap bak biraz büyüdüklerinde nasıl rahatlıcaksın, birlikte o kadar güzel oynuyorlar ki rahat rahat işimizi gücümüzü yapıyoruzSenden de bana bu tavsiye gelecegini biliyordumcocuksever kadin
Bende seviyorum cocuklari ama kendim suan bitane dha dusunmuyorum ilerde belki ...
evet canım, hafif hastalanınca bitki çayları meyve suları yapar hemen,Sağolasın canım,çok iyi eşinin böyle bu şeylere ilgili olması,hastayla da ayrı ilgilenir ne güzel hiç iyileşmek istemezsin
Bilmiyorum canım inşallah öyle olur,tedavilerden de bıktım yıllardır
İnşallah patilim tek dileğim hayırla mutlu sona ulaşmak...
Hayit tohumunu bende duydum canim bı bakiyim araştırıyim,saol söylediğin için vesile olur belki. Devleti de denemek istiyorum bide aynen
Amiinn insallah canım bı olsa ahh hayırlı sağlıklı evlatlar❤
Nooo noo beybiii beni kandiramazsinkardeş yap bak biraz büyüdüklerinde nasıl rahatlıcaksın, birlikte o kadar güzel oynuyorlar ki rahat rahat işimizi gücümüzü yapıyoruz
iyi sen bilirsin beybiNooo noo beybiii beni kandiramazsinsimdilik dusunmuyorum ilerde de sil bastan olur ama blmiyorum belkj de tek cocukta kaliriz kismet nasipp
Allah isteyenlere nasip etsin
Bilmiyorum tabi yasamadan ama istedgm zaman olmazsa asiri uzulmem diye dusunuyorm suan Allah a sukur bi tanr kizim var Allah canini sag etsiniyi sen bilirsin beybi
ama şunu da söyleyeyim; tek çocuklu arkadaşlar hep pişman, şimdi de istiyorlar olmuyor
:d
Nasılsın öğle yemeğinizi yediniz mi
Bnm akros hazirlarsa bnde kahvaltı yapicam ins
Aaa ondanmi cok gelemiyosun busracimm ya napican is el isi kolay degildir ... ben calisirken esim bile arasa mudur beye soylemeden acamazdjm telefnu o dereceydi gerisini dusun ...öğle yemeğimi yedim, ya yeni taşındığım oda da şefin odasıyla dip dibe daha çok iş yapıyorum şu an sizle sohbet edemiyorum eskisi gibi
sende maşallah saat 2 de kahvaltı yapıyosun Rosssss
Kolay gelsinnn beybisi tatli isler ugraslar yaniii gene bir icim.su olursunBugün Üniversiteden arkadaşımın düğünü var
Eve gidip hazırlanacağım daha kızlarrr oyyyyyy
Aaa ondanmi cok gelemiyosun busracimm ya napican is el isi kolay degildir ... ben calisirken esim bile arasa mudur beye soylemeden acamazdjm telefnu o dereceydi gerisini dusun ...
O senin bi içim su oluşun bebişimmmKolay gelsinnn beybisi tatli isler ugraslar yaniii gene bir icim.su olursun
Yapar kuzum yapar yapmaz mı hiçYaaaa ne güzelllll, yerimmmmmm
İnşallah benim bebem de bana masaj yapar
Ben diyorm zaten evlenip gittiğinde beni unutursanız doverm siziByNkoaLa cocuklarimizin en.bize duskun oldugu zamanlari yasiyoruz bence buyudukce git gide uzaklasacaklar gbi geliyo bana benimde kjzim asiri dusunuyor beni neler neler yapiyo mutlu olmam icin cabaliyo insallah hep oyle olurlar
Başıma neler geldi bilmiyor musunuzöğle yemeğimi yedim, ya yeni taşındığım oda da şefin odasıyla dip dibe daha çok iş yapıyorum şu an sizle sohbet edemiyorum eskisi gibi
sende maşallah saat 2 de kahvaltı yapıyosun Rosssss
Hahahhah güzel güzel ilgilen barievet canım, hafif hastalanınca bitki çayları meyve suları yapar hemen,
kötü yanı hastayken hiç yaklaşmaz
canım kocişiim ya, özledim kocamı, geçen hafta gececiydi, hafta sonu ctesi çalıştı, pazar evdeydi ama ikimizinde snavları ev işleri koşturmaca göremedik birbirimizi
bu hafta da 3-11 çalışıyor, o geldiğinde ben uyumuş oluyorum, hasret kaldım resmen,
yarın izinli, yarını iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?