Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benmde hiç saç kurutma.huyum.yoktur hiç de sevmem hep ondn oldu zaten
Erkek çocuğu daha düşkün anneye
Daha çok düşünüyor
Babalarının demeediklerini derler mesela bana
önceden ben de hiç kurutmazdım,sonuç sinüzüt, şimdi kurutma bakalım hem baş ağrısı, burun tıkanıklığı, grip
maşaallah oğullarına ya, benim oğlan da hamileliğimin başlarında sen yorulmuşsundur suyumu ben doldururum, ben getiririm götürürüm vs vs,
son bir seneye kadar da çok anneciydi, sürekli sarılır öpüşür koklaşırdık, şimdi büyüdü pek yanaşmıyor
Masallah ya valla saskinim suanda ne guzelll ama mutfaktan nasil ne atistirabiliyorlarkj tehlikeli ya mutfak ne bilim ben mi cok pimpirikliyim

Ya benim kiz 3 yasi bitirmesne ragmen tek basina oyun oynadigi cok azdir hep benle isi ...
kardeş yapman lazım, kardeş olunca çok güzel oynuyorlar,
bizimkilerin arası 3 yaş 4 ay, çok güzel oynuyorlar

Senden de bana bu tavsiye gelecegini biliyordum cocuksever kadin
Bende seviyorum cocuklari ama kendim suan bitane dha dusunmuyorum ilerde belki ...

Senden de bana bu tavsiye gelecegini biliyordum cocuksever kadin
Bende seviyorum cocuklari ama kendim suan bitane dha dusunmuyorum ilerde belki ...
kardeş yap bak biraz büyüdüklerinde nasıl rahatlıcaksın, birlikte o kadar güzel oynuyorlar ki rahat rahat işimizi gücümüzü yapıyoruz

evet canım, hafif hastalanınca bitki çayları meyve suları yapar hemen,
kötü yanı hastayken hiç yaklaşmaz
canım kocişiim ya, özledim kocamı, geçen hafta gececiydi, hafta sonu ctesi çalıştı, pazar evdeydi ama ikimizinde snavları ev işleri koşturmaca göremedik birbirimizi
bu hafta da 3-11 çalışıyor, o geldiğinde ben uyumuş oluyorum, hasret kaldım resmen,
yarın izinli, yarını iple çekiyorum

kardeş yap bak biraz büyüdüklerinde nasıl rahatlıcaksın, birlikte o kadar güzel oynuyorlar ki rahat rahat işimizi gücümüzü yapıyoruz
Nooo noo beybiii beni kandiramazsin simdilik dusunmuyorum ilerde de sil bastan olur ama blmiyorum belkj de tek cocukta kaliriz kismet nasipp
Allah isteyenlere nasip etsin

Nooo noo beybiii beni kandiramazsin simdilik dusunmuyorum ilerde de sil bastan olur ama blmiyorum belkj de tek cocukta kaliriz kismet nasipp
Allah isteyenlere nasip etsin
iyi sen bilirsin beybi
ama şunu da söyleyeyim; tek çocuklu arkadaşlar hep pişman, şimdi de istiyorlar olmuyor

:d
Nasılsın öğle yemeğinizi yediniz mi
Bnm akros hazirlarsa bnde kahvaltı yapicam ins

öğle yemeğimi yedim, ya yeni taşındığım oda da şefin odasıyla dip dibe daha çok iş yapıyorum şu an sizle sohbet edemiyorum eskisi gibi

sende maşallah saat 2 de kahvaltı yapıyosun Rosssss

öğle yemeğimi yedim, ya yeni taşındığım oda da şefin odasıyla dip dibe daha çok iş yapıyorum şu an sizle sohbet edemiyorum eskisi gibi

sende maşallah saat 2 de kahvaltı yapıyosun Rosssss
Aaa ondanmi cok gelemiyosun busracimm ya napican is el isi kolay degildir ... ben calisirken esim bile arasa mudur beye soylemeden acamazdjm telefnu o dereceydi gerisini dusun ...

Aaa ondanmi cok gelemiyosun busracimm ya napican is el isi kolay degildir ... ben calisirken esim bile arasa mudur beye soylemeden acamazdjm telefnu o dereceydi gerisini dusun ...

aynen öyle kuzum ya yoksa çıkmam burdan biliyosun

ByNkoaLa cocuklarimizin en.bize duskun oldugu zamanlari yasiyoruz bence buyudukce git gide uzaklasacaklar gbi geliyo bana benimde kjzim asiri dusunuyor beni neler neler yapiyo mutlu olmam icin cabaliyo insallah hep oyle olurlar
Ben diyorm zaten evlenip gittiğinde beni unutursanız doverm sizi
Anne bn evlenmicem diyorlar bu sefer

Hahahhah güzel güzel ilgilen bari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…