Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar sinirliyim ki bugün ne güzel yatakta keyif kk mod takiliyordum neyse akros ekmek almaya gitti aradı kek kalıbı varmış alayım mı dedi al dedm bir daha aradı gulooo annemler yokuşta geliyormuş neeeee dedm ?
Yataktan fırladım hemen oturma odası geceden kalmaydi neyse dedm geldi bunlar ama sinir oldum Cat kapı gelmelerine
Dedi kv baskın gbi oldu yaa dedm aynen öyle oldu keşke haber verseydiniz dedm ee biz akrosu aradık açmadı dedi evin hanımı akros değil benm dedm keşke bana haber verseydiniz dedim dili kaçtı bı yerine

Yahu bir çocuk ağladı diye koşa koşa bize mi gelinir bu ne simariklik anlamiyormm.
Neyse kaç zaman once bizi kahvaltıya çağırmıştı abuk sabuk biseyler hazırladı bnde bir saat içinde dokturdum tabi ağzı açık kaldı hicbisey yemedi bile kiskancligindan.

Biz hangi evde oturmak eleştiriyor illa bı akrabası var başladı onun evini övmeye bnde dedm anne dedm hangi eve girsek çıksak begenemedn bı dedm seni mutlu edemedik keşke sen bulsahdin bize ev dedm

Velhasıl sornasinda sofradan hicbisey yemeden çekti gitti ama ben sinir oldum baya Cat kapı gelmelerine.

ay kız sinir olmuşsun ama içini dökmüşsün demek istediğin her şeyi demişsin boşver

B BUSR4
@p

Bu ikinci üçüncü de affetmicem
Ben duşta da olabilirdim
Veya müsait de olmayabilirdim
Yok şunun koltuğu güzel yok bilmem nesi güzel bıktım inan

ay aman eşyayla mı güzel oluyormuş bende bunu hiç anlamıyorum
ayrıca kötüyse al yenisini oturalım dimi lafa değil icraata bak

bizde eşimle her şeyi birlikte yaptık
eşimin babası temmuz ayı gibi bize geldi
tek bir kuruş bile katkısı yok evime gelmiş diyor ki
bu masa niye böyle şu halıları nerden aldınız kalitesiz gibi duruyor
bende asla duramam senin gibi
verseydin para daha güzelini alsaydık baba biz kendi kendimize bu kadar yapabildik kusura bakma dedim
beğenmediysende sorun yok zaten çok gelmiyosun dedim
adamlara bak hem bir boka yarama hem gel laf et ne güzel dünya

ayrıca çat kapı gelme olayıda gıcık
belki başın ağrıyor belki miden bulanıyor
hamilesin bide
her işi yapamıyor olabilirsin
düşüncesiz insan işte

Bize ne zaman gelse bı şeyi eleştirir her zaman ama şunu niye burda bu niye surda bunu şöyle koy bilmem neee her seferinde lafını alır ama her seferinde de aynı şeyi yaoar
Bize de öyle tek kuruş katkısı yok başkasının evini övüyor bize çok sinir oldum eşime de dedm tabi daha rahat gelemiyor ya ondan yapıyor dedm aynen öyle dedi

Dedm nasıl kahvaltı kahvaltıyla gomerm dedm
Yemin olsun gömdüm ağzı açık kaldı dedi hahahahahahhah

Öyle kahvaltıda önüne tavuk koymak değil o iş dedm bende
Bir daha olursa tepkim pis olacak dedm haklısın dedi o da

ay Rossum eşinle iyisiniz oda aynı şekilde düşünüyor ya o iyi
eğer ana kuzusu olsaydı uğraş dur
neyin ne olduğunu görüyor en azından

ay Rossum eşinle iyisiniz oda aynı şekilde düşünüyor ya o iyi
eğer ana kuzusu olsaydı uğraş dur
neyin ne olduğunu görüyor en azından
Ah sorma büsbüsum bir zamanlar öyleydi de özellikle buraya tasindigimz zamanlar süreli annesinde bana isim var şunu Alcam diyip hoop anasına gidiyordu bende tepkimi koydum baya kızdım bnm emri vaki sevmediğimi biliyor ki annesi sürekli kusur arayan biri kendisi bunu biliyor dedm smdi anladın mı beni neden habersiz gelmesinler diyorum falan anladım anladim diyor ama iki gün sonra yine annesine uyuyor

En son dedm savunup savunup beni kırıp kırıp benmle aynı evi paylaşma akşam kiminle yatacağıni bil ona göre davran o zamandan beri biraz daha iyi

Insan kendi anne babasi gelse bile bi haberi olsun istiyor yani anlam verilmiyo bazilarina iste

iyi yapmışsın kuzum, tüm erkeklerde var biraz ana kuzuluğu sanırım ya..
tepkini koyup düzeltmek kişinin elinde, sen başarmışsın ne güzel

iyi yapmışsın kuzum, tüm erkeklerde var biraz ana kuzuluğu sanırım ya..
tepkini koyup düzeltmek kişinin elinde, sen başarmışsın ne güzel
Güya en nefrt eden adam bnmki
Duy da inan.

Yerini bilsin ona göre savunmasını yapsın uğraşamam onlarla

Bilmiyorum tabi yasamadan ama istedgm zaman olmazsa asiri uzulmem diye dusunuyorm suan Allah a sukur bi tanr kizim var Allah canini sag etsin
Nasipte ne varsa kmse onune gecemez... biz 4 sene bebek dusunmedik ozamanda isteyince olmaz bak geciktiriyosun diyenler oldu alakasi yoktu ilk korunmayi biraktgmz ay geldi kizimiz ...
hayırlısı olsun canım,
işyerinden yakın arkadaşım evlendi hemen hamile kaldı çocuğu oldu,
sonra kocası istemediği halde spiral taktırdı, yıllarca eşi çocuk istemesine rağmen istemedi,
son 2-3 yıldır da istiyor spirali çıkarttırdı ama olmuyor bir türlü,
herkes aynı olacak diye bir şey yok tabi,
yine işyerinden bir arkadaş bir oğlu olduktan sonralohusalığı kötü geçti diye spiral taktırıyor,
10 yıl sonra çıkarttırıyor, dış gebelik geçiriyor sonra da çocuğu olmuyor,
ben bir çocuğun mutlaka kardeşi olması taraftarıyım,
tek çocuk, bir de eskisi gibi sokakta oynama vs yok, çocuk evde tıkılı tek başına sıkılıyor ve anne babaya daha çok yük oluyor,
bizimkiler şimdi evde, tek çocuk olsa aklım daha çok kalırdı, kızım 2 de oğlum 3 te geliyor eve,
kızım kardeşine hem yiyecek bir şeyler hazırlıyor hem ödevini yaptırıyor, sonra da oyun oynuyor ikisi maşaallah,
akşam eve gidip yemek yapıyorum yiyoruz bulaşık yerleştiriyorum yıkıyorum falan onlar oynuyor habire
bana kalsa 3. şuan 3 yaşındaydı, ama kısmet böyleymiş,
eşim 3. ye razı olsa 4. için komplo kurardım emin ol
Hahahhah güzel güzel ilgilen bari
ilgilenmem miiii
habersiz çat kapı gelmeleri kötü olmuş canım, hangi devirde yaşıyoruz, çat kapı olayı mı kaldı artık

Benm annem babam eşim evdeyken özellikle asla habersiz gelmezler gelseler de elleri dolu gelirler
Ben bunları anlamiyorm
Olmasi gerekende o zateb... gecenlerde annemler bize gelcekti kardesjm diyordu annem evde 4 dolaniyo evden sana ne gotursem diye diyo evden yemek getiremese disardan biseyle gelirler oldu olmadi kizima para verirler surekli .
Amaaa ben kaynvaldemle ayni sehirde degilim de onlarda oyledir Allah var yukarda dusuncesiz cimri filan degillerdir sukur .
Seninkiler gercekten tuhaf ama basetmeyi biliyosun

hikayelerimiz benziyor canım biz de 13 yıl önce her şeyimizi düğünümüzü dahil eşimle birlikte yaptık ki ikimiz de 3 kuruş maaş alıyorduk o zamanlar,
her şey nerde uygunsa öyle aldık, gelibliğimi bile ilk girdiğim yerden ilk denediğimi kiraladık,
doğru düzgün bir altın bile takmadılar ama aşk öyle bir şey ki hiçbiri görülmüyor

Allah herkesin gonlune gore versin canim ne diyelim herkesn dusucesi istegi hayattan beklentisi planlari farkli ...

Daha yardım.edecehine hizmet bekliyor ona çok sinir oluyorm

Ay inşallah sizinki gibi mutlu ve bol çocuklu ilerler bizimki de o zaman mehlikaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…