Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kdr şey yapıp ediyolar kendi kızına veriyor versin gözüm yok zaten onlardan gelen şeylerden tiksiniyorm bişey getirmesini istemiyorm aslnda

Eşim diyor sen bize pekmez vermedn Ross hamile en azından içerdi diyo unutmuşum biz bile icemedik yemedik daha diyor (yalana bak) daha sabah torunu cevizle pekmez yemiş

Hiç gözüm yok ama eşime yıllardır kız evlatla gelinin farklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum anlamıyordu en sonunda kendi gözleriyle gördü anladı.

Benm kendi annem bana ne yaparsa geline aynısını yapar ne alırsa ona da alır bana da alır

Bazen annemin bu huylarını bilerek ovuyorm ki anlasın diye ama NATO mermet NATO kafa

Dün dedm sakin dogumumda gelmesin bişey yapmasn dedm ugrasmama annenin kafa yapısıyla dedm bakalım ne olacak

Sinir olduğun 6832894 metre öteden belli etmişsin gülimm
Gayet açıklayıcı olmuş bence bundan sonra değil sana haber vermeden gelmek, haber vermeden evin önünden geçeceklerini sanmıyorum hahaahahha
iyi olmuş, oglunun evi diye pat diye gelemeyeceğini bilsin bence şu kv ler.
Benim kayınvalidem hayatta yapmaz, ama çok duyuyorum bu tür mevzuları bende olsam sinirlenirim net.

Cidden sinirlendim ama yaa deme öyle
Keşke bilseler ikinci oldu bu
Üçüncüde çeker giderm heralde evden ahahhahahahaha

Hayir yani digeri kiziysa bu da oglu bu eve bisey getirse tek sen mi yiceksin hadi senden esirgiyo desem ... ilginc
Aynen bari dogumda golge etmesinlerde baska ihsana gerek yok

ay benim kocamın hiç bir kan bağının olduğu kimse yok yaşadığım şehirde
kaynanamda yok ByNkoaLa
En güzeli yemin olsun
Gorumceme biseu olur pat bnmkini ararlar koşa kosao gider
En son dedm herkesn süper kahramanı sen değilsin herkesin kocası var kocası ilgilensn sende evnle ilgilenmek zorundasin senin ailen biziz falan diyorm ama bakalım

Gelesi varsa size demek

Gelir mi böyle ros çatkapıı var mı öyle huyları

O ne ya sofradan kalkmak filan. Arada geliyor sizinkilere hep vallahi

Gelesi varsa size demek

Gelir mi böyle ros çatkapıı var mı öyle huyları

O ne ya sofradan kalkmak filan. Arada geliyor sizinkilere hep vallahi
Normalde yoktu yeni yeni adet edinmeye başladı bence
Can skntisindan bize sarıyor
Ben kabul etmiyorum çünkü

yok yok ross sen en güzelini yapmışsın düzelmiş senin eşin artık

Evet güneş almiyirmus virt virt
Dedm bnde girdiğimiz hicbi evi begendiremedik sana napcaz böyle diye
Beğenmek zorunda mı acaba? Amaan yeter ki diyecek birşey olsun hoş olmasa bile demiş olmak için yine bişey der. Sen mutlu olduktan siz mutlu olduktan sonra kime nee? Sıkma canını hiç Rosum. Ayy benim içimin yağları eridi cevaplarına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…