- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.721
O kdr şey yapıp ediyolar kendi kızına veriyor versin gözüm yok zaten onlardan gelen şeylerden tiksiniyorm bişey getirmesini istemiyorm aslndaOlmasi gerekende o zateb... gecenlerde annemler bize gelcekti kardesjm diyordu annem evde 4 dolaniyo evden sana ne gotursem diye diyoevden yemek getiremese disardan biseyle gelirler oldu olmadi kizima para verirler surekli .
Amaaa ben kaynvaldemle ayni sehirde degilim de onlarda oyledir Allah var yukarda dusuncesiz cimri filan degillerdir sukur .
Seninkiler gercekten tuhaf ama basetmeyi biliyosun
Sinir olduğun 6832894 metre öteden belli etmişsin gülimmO kadar sinirliyim ki bugün ne güzel yatakta keyif kk mod takiliyordum neyse akros ekmek almaya gitti aradı kek kalıbı varmış alayım mı dedi al dedm bir daha aradı gulooo annemler yokuşta geliyormuş neeeee dedm ?
Yataktan fırladım hemen oturma odası geceden kalmaydi neyse dedm geldi bunlar ama sinir oldum Cat kapı gelmelerine
Dedi kv baskın gbi oldu yaa dedm aynen öyle oldu keşke haber verseydiniz dedm ee biz akrosu aradık açmadı dedi evin hanımı akros değil benm dedm keşke bana haber verseydiniz dedim dili kaçtı bı yerine
Yahu bir çocuk ağladı diye koşa koşa bize mi gelinir bu ne simariklik anlamiyormm.
Neyse kaç zaman once bizi kahvaltıya çağırmıştı abuk sabuk biseyler hazırladı bnde bir saat içinde dokturdum tabi ağzı açık kaldı hicbisey yemedi bile kiskancligindan.
Biz hangi evde oturmak eleştiriyor illa bı akrabası var başladı onun evini övmeye bnde dedm anne dedm hangi eve girsek çıksak begenemedn bı dedm seni mutlu edemedik keşke sen bulsahdin bize ev dedm
Velhasıl sornasinda sofradan hicbisey yemeden çekti gitti ama ben sinir oldum baya Cat kapı gelmelerine.
Cidden sinirlendim ama yaa deme öyleSinir olduğun 6832894 metre öteden belli etmişsin gülimm
Gayet açıklayıcı olmuşbence bundan sonra değil sana haber vermeden gelmek, haber vermeden evin önünden geçeceklerini sanmıyorum hahaahahha
iyi olmuş, oglunun evi diye pat diye gelemeyeceğini bilsin bence şu kv ler.
Benim kayınvalidem hayatta yapmaz, ama çok duyuyorum bu tür mevzuları bende olsam sinirlenirim net.
dur senin beben var gitme biryereCidden sinirlendim ama yaa deme öyle
Keşke bilseler ikinci oldu bu
Üçüncüde çeker giderm heralde evden ahahhahahahaha
Hayir yani digeri kiziysa bu da oglu bu eve bisey getirse tek sen mi yiceksin hadi senden esirgiyo desem ... ilgincO kdr şey yapıp ediyolar kendi kızına veriyor versin gözüm yok zaten onlardan gelen şeylerden tiksiniyorm bişey getirmesini istemiyorm aslnda
Eşim diyor sen bize pekmez vermedn Ross hamile en azından içerdi diyo unutmuşum biz bile icemedik yemedik daha diyor (yalana bak) daha sabah torunu cevizle pekmez yemiş
Hiç gözüm yok ama eşime yıllardır kız evlatla gelinin farklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum anlamıyordu en sonunda kendi gözleriyle gördü anladı.
Benm kendi annem bana ne yaparsa geline aynısını yapar ne alırsa ona da alır bana da alır
Bazen annemin bu huylarını bilerek ovuyorm ki anlasın diye ama NATO mermet NATO kafa
Dün dedm sakin dogumumda gelmesin bişey yapmasn dedm ugrasmama annenin kafa yapısıyla dedm bakalım ne olacak
En güzeli yemin olsun
Gelesi varsa size demekO kadar sinirliyim ki bugün ne güzel yatakta keyif kk mod takiliyordum neyse akros ekmek almaya gitti aradı kek kalıbı varmış alayım mı dedi al dedm bir daha aradı gulooo annemler yokuşta geliyormuş neeeee dedm ?
Yataktan fırladım hemen oturma odası geceden kalmaydi neyse dedm geldi bunlar ama sinir oldum Cat kapı gelmelerine
Dedi kv baskın gbi oldu yaa dedm aynen öyle oldu keşke haber verseydiniz dedm ee biz akrosu aradık açmadı dedi evin hanımı akros değil benm dedm keşke bana haber verseydiniz dedim dili kaçtı bı yerine
Yahu bir çocuk ağladı diye koşa koşa bize mi gelinir bu ne simariklik anlamiyormm.
Neyse kaç zaman once bizi kahvaltıya çağırmıştı abuk sabuk biseyler hazırladı bnde bir saat içinde dokturdum tabi ağzı açık kaldı hicbisey yemedi bile kiskancligindan.
Biz hangi evde oturmak eleştiriyor illa bı akrabası var başladı onun evini övmeye bnde dedm anne dedm hangi eve girsek çıksak begenemedn bı dedm seni mutlu edemedik keşke sen bulsahdin bize ev dedm
Velhasıl sornasinda sofradan hicbisey yemeden çekti gitti ama ben sinir oldum baya Cat kapı gelmelerine.
Normalde yoktu yeni yeni adet edinmeye başladı benceGelesi varsa size demek
Gelir mi böyle ros çatkapıı var mı öyle huyları
O ne ya sofradan kalkmak filan. Arada geliyor sizinkilere hep vallahi
Yok anneme gidicem o zaman teokimden anlarlar bncedur senin beben var gitme biryereonlar gitsin
Anladıım rosuumNormalde yoktu yeni yeni adet edinmeye başladı bence
Can skntisindan bize sarıyor
Ben kabul etmiyorum çünkü
Eşinle enine boyuna iyice konuşsan gülimmYok anneme gidicem o zaman teokimden anlarlar bnce
En güzeli yemin olsun
Gorumceme biseu olur pat bnmkini ararlar koşa kosao gider
En son dedm herkesn süper kahramanı sen değilsin herkesin kocası var kocası ilgilensn sende evnle ilgilenmek zorundasin senin ailen biziz falan diyorm ama bakalım
İnşaallah busum,amiinAy inşallah sizinki gibi mutlu ve bol çocuklu ilerler bizimki de o zaman mehlikaa
Evet güneş almiyirmus virt virtAnladıım rosuumsizin taşındığınız eve mi laf ediyor bir de.. Eşine iyi demişsin iyi olmuş.
Anlamıyor ki kaç kere konuştum kaç kere hemde evet haklısın diyor yapıyor yapacağını sonraEşinle enine boyuna iyice konuşsan gülimm
rahatsız olduğunu, hoş karşılamadığını söylesen falan
Ev senin mi kira mı gülimmAnlamıyor ki kaç kere konuştum kaç kere hemde evet haklısın diyor yapıyor yapacağını sonra
Beğenmek zorunda mı acaba? Amaan yeter ki diyecek birşey olsun hoş olmasa bile demiş olmak için yine bişey der. Sen mutlu olduktan siz mutlu olduktan sonra kime nee? Sıkma canını hiç Rosum. Ayy benim içimin yağları eridi cevaplarınaEvet güneş almiyirmus virt virt
Dedm bnde girdiğimiz hicbi evi begendiremedik sana napcaz böyle diye
Keşke olsa büsbüsum yaayok yok ross sen en güzelini yapmışsın düzelmiş senin eşin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?