- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.741
Daha ona neler dicem nelerBeğenmek zorunda mı acaba? Amaan yeter ki diyecek birşey olsun hoş olmasa bile demiş olmak için yine bişey der. Sen mutlu olduktan siz mutlu olduktan sonra kime nee? Sıkma canını hiç Rosum. Ayy benim içimin yağları eridi cevaplarına
Kira canmEv senin mi kira mı gülimm
Araya kaynadi kaynanan gelince esin hep gece mi calisiyor rossKira canm
Keşke kendimin.olsa bı tane o zaman gostercem millete nasıl ev olurmuş
Bir gündüz bir gece iki gün tatilAraya kaynadi kaynanan gelince esin hep gece mi calisiyor ross
Aa cok degisik meslegi ne kiBir gündüz bir gece iki gün tatil
Yarından itibaren de 10 gün izne ayrılmış
Allah bana sabır versin
Heh ondan sordum sen o kaynanana milletin evini överken şey de, anne bizim ev böyle sen bize bir ev al en iyisi bizimki de güzelleşsin de .Kira canm
Keşke kendimin.olsa bı tane o zaman gostercem millete nasıl ev olurmuş
Gardiyan canm , normalde 8 5 çalışıyordu çok iyiydi rahatimiz smdi zor alistim bı sistemeAa cok degisik meslegi ne ki
Allah sabir versin aminn de firsata cevir bunu is.kitle yardmci olsun sana gezmeye gidin yeni filmler vizyona girdi sinemaya gidin bende istiyorum gitmek ama bakalim .
Onun cevabını ayrı verdim benHeh ondan sordum sen o kaynanana milletin evini överken şey de, anne bizim ev böyle sen bize bir ev al en iyisi bizimki de güzelleşsin de .
Oğlunuza bir ev alın ne olcak ki de.
uzaktan konuşmasın öyle
Harika olmuşOnun cevabını ayrı verdim ben
Bir kuzeni evlencekti neymiş evlencebi adamın ne evi ne arabası yokmuş 32 yaşındaymış neden olmamış bunca zaman ne yapmış diye söylendi durdu benm yanımda bnde dedm sen neden oğlunu o zaman bir ev bir arabyla evlendirmedin ben hiç sormadm mali var mı diye dedm demdkki gücü yokki yapamamış dedm zamanında oğlun 31 yaşında evlendi ne yapmış o zaman kdr niye ev sahibi yapmadınız parasını yiceginize dedm kaldı böyle
Lafımı asla esirgemiyirm ondan çok kaşınıyor cnku
Çok güzel bir rüya hayırlara çıksın balım inşallah30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun
Eki Görüntüle 2559744
Nasılsınız benim minik kertenkelelerim
Ben okuldan çıktım kaş bıyık aldırdım eve anca geldim
Hemen birşeyler yedim merciyi doyurdum.
Dün geyşam evde diye girememiştim çok sağolsun etiketleyen ponçirikler olmuş hepsini gördüm
Düne dair anlatmak istediğim iki tane şey var kuzularım:
1.si RosSsS umun da dediği gibi akşamları artık ne ara uyuduğumu bende anlamıyorumYalnız dün gecenin bir yarısı sancılarla uyandım ama bebek düşüyor bende hakkın rahmetine kavuşuyorum sandım meğer mide spazmı geçiriyormuşum Dün yemeği aşırı kaçırmışım da. Sonradan düşününce hakkaten napmışım dedim. Dün yediklerim:
-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Hala yaşıyor olmam mucize sanırım
2. Anlatacağım şey de rüyam.
Çay ve negodan medet umdum bana pek bir rüya yorumlar izlenimi vermişlerdi ama tutturamamışım.Ben anlatayım belki ummadık bir isimde rüya yorumlama yeteneği çıkar
THE RÜYAM:
Bir odadayım ama bembeyaz ışıklı nurlu gibi bir odaOdada bir sürü kapalı kadın var. Bir masa var masada kapalı bayanlardan biri oturuyor bende masada onun karşısındayım. Diğer kapalı kadınlar bu karşımdaki kadının arkasındalar.
Üstümde pembe bir pijama var.
Masada karşımda oturan kadın saatlerce dualar okudu. Yani düşünün tüm gece onun duasını dinledim. Sonra duayı pembe şişeli bir gül suyuna üfledi. Ardından gülsuyunu bir çay bardağı suya döktü. O suyu arkadaki kadınlardan başlayarak herkese 1 yudum içirmeye başladı. Bardak daha bana gelmemişti ama ben herkesin ağzı değdi diye içmem diye düşündüm. Ardından bu kadın bana üstümdeki pembe pijamanın aynısından şeffaf bir poşette bir tane daha hediye etti. Hediyeyi alıp mutlu olup uyandım.
Hayır olsun etkisinde kaldığım tuhaf bir rüyaydı. Yorumlamaya çalışan sevap point kasar
-------
Nasılsınız neler yaptınız bakalım bugün canlarım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
BereliPenguen
Eva
Sınıf öğretmeniyim kuzumHaha ilahi ya esinle kaynanana taktiğin lakaplara o kadar guldum kiben de 25 yaşındayım, daha cok yeni evliyim, 4 aylık, finans sorumlusuyum ozel bir firmada. 7 yasinda huysuz mu huysuz bir kedim var ama ona yine de cok aşığım ❤ bu aralar hormonlardan da olsa gerek, çocuk isteğim 5e katlanmış durumda ama maalesef henuz bebegimiz yok ne öğretmeniydin bu arada cok gecmis ama öğretmenler günün kutlu olsunn
Yaaa maşallah çok duygulandım PatilimB Brunello Cicinelli cicimmm günaydın canımm ballı lokmam
Dün yazamadım, misafirlikteydik giremedim çok
Yakuzanın tepkilerini çok hoş buldum babaanne demesini istemiyorsa sizde çocuga amca olarak tanıtınmadem babaanneliği kabul etmiyor kendü bilüü
Bebişimin kalp atışlarını duyduk eevett :) Çokkkk güzeldiii :) ilkten 2-3 dk ses gelmedi korktum çokkk, haftaya bakalım dedi. Gözlerim doldu, korkularım var ya malum. Sonra tam kalkacakken ultrason hala karnımda tabi, dur kıpırdama dedi kaskatı kesildim10 saniye içinde taktaktaktaktak diye ses verdi benim güzel yavrumm
Seksü şempazem çok doğru düşünmüşsün. Bak sana bir haberim var. Bir akrabam 10 seneye yaklaşacak tüp bebek tedavileri o tedavileri bu tedavileri bir sürü şey gördü bir türlü nasip oldu bebiş.Canım ıhlamur iyi olur mu ki? Bı arastirda öyle iç aman diyim
Histereskopi canım çekilecek olan ama cektirmiyorum vazgeçtim, zaten dondurulmuş embiyolari da iptal ettim,ücreti takside bağlamıştık, ilk taksit yansın önemli değil dedim eşime,burda devam etmek istemiyorum artık.
3 ayda 7 kilo aldım iğnelerden ilaçlardan ötürü, bı süre zaman geçsin diye bekliycem,sonrada burda üniversitesi hastanesinde ikinci tüp bebeği yaptiricam.
Özele 10 bin harcadim ne değişti? Artık devlette devam edicem yani, bakalım kısmet
Sana da geçmiş olsun mehlikam,soğan suyunu bende deniycem bı hafiften boğaz ağrım fln var usutmusum bende sanırım, baştan önlem alıyım
Ben sana dün yatıyorum dediğimi bile hatırlamıyorum hatta dememiş bile olabilirim o kadar geçmişim kendimden gülomBu arada cici de dün erkenden uyudu :)
Ondan da artık belirtiler var sanirm
Dee rosum mikropları attDaha ona neler dicem neler
Acıktım ama ben-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Saçlarına Keratin bakım yaptığım ballı lokmam inan bende anlamadımÇok güzel bir rüya hayırlara çıksın balım inşallah
Kıız neddin allasen okadar şeyi nerene yedin obur bir bebişmi geliyoreee acaba
Kelle paçadan sonrasını okuyamadım30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun
Eki Görüntüle 2559744
Nasılsınız benim minik kertenkelelerim
Ben okuldan çıktım kaş bıyık aldırdım eve anca geldim
Hemen birşeyler yedim merciyi doyurdum.
Dün geyşam evde diye girememiştim çok sağolsun etiketleyen ponçirikler olmuş hepsini gördüm
Düne dair anlatmak istediğim iki tane şey var kuzularım:
1.si RosSsS umun da dediği gibi akşamları artık ne ara uyuduğumu bende anlamıyorumYalnız dün gecenin bir yarısı sancılarla uyandım ama bebek düşüyor bende hakkın rahmetine kavuşuyorum sandım meğer mide spazmı geçiriyormuşum Dün yemeği aşırı kaçırmışım da. Sonradan düşününce hakkaten napmışım dedim. Dün yediklerim:
-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Hala yaşıyor olmam mucize sanırım
2. Anlatacağım şey de rüyam.
Çay ve negodan medet umdum bana pek bir rüya yorumlar izlenimi vermişlerdi ama tutturamamışım.Ben anlatayım belki ummadık bir isimde rüya yorumlama yeteneği çıkar
THE RÜYAM:
Bir odadayım ama bembeyaz ışıklı nurlu gibi bir odaOdada bir sürü kapalı kadın var. Bir masa var masada kapalı bayanlardan biri oturuyor bende masada onun karşısındayım. Diğer kapalı kadınlar bu karşımdaki kadının arkasındalar.
Üstümde pembe bir pijama var.
Masada karşımda oturan kadın saatlerce dualar okudu. Yani düşünün tüm gece onun duasını dinledim. Sonra duayı pembe şişeli bir gül suyuna üfledi. Ardından gülsuyunu bir çay bardağı suya döktü. O suyu arkadaki kadınlardan başlayarak herkese 1 yudum içirmeye başladı. Bardak daha bana gelmemişti ama ben herkesin ağzı değdi diye içmem diye düşündüm. Ardından bu kadın bana üstümdeki pembe pijamanın aynısından şeffaf bir poşette bir tane daha hediye etti. Hediyeyi alıp mutlu olup uyandım.
Hayır olsun etkisinde kaldığım tuhaf bir rüyaydı. Yorumlamaya çalışan sevap point kasar
-------
Nasılsınız neler yaptınız bakalım bugün canlarım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
BereliPenguen
Eva
Ahh insallah canım inşallah Allah gonlumdekini biliyor rabbim en hayırlısindan sagliklisindan evlatlar nasip etsin, inşallah öyle olur bizde de canım sabr ediyorum hep sonu selamet olsun inşallahSeksü şempazem çok doğru düşünmüşsün. Bak sana bir haberim var. Bir akrabam 10 seneye yaklaşacak tüp bebek tedavileri o tedavileri bu tedavileri bir sürü şey gördü bir türlü nasip oldu bebiş.
Sonra tedavileri bırakmışlar bıkıp.
Kendiliğinden nasip olmuş hamileymiş
Darısı sana inşallah aklıma hemen sen geldin ♥
Ya bir kısmı okulda çıktı yemek olarak. Bir kısmını okuldan çıkınca geyşamla yedik. Diğer kısmı da misafirliğe gidecektik tokuz dememize rağmen yemek sofrasında bizi beklemişler. Bende yapılan herşeyi yedim, pişmanım, yine olsa yine yememAcıktım ama ben
Ben bu senin bı oturuşta yediklerini genelde 10 güne yayiyorum cici,hergun bı çeşit pişmiş olsun diye
Ama gün olur hamile kalirda aynı durumu yaşarsam, tıpış tıpış profiline gelirim orda selamlasiriz
Bu arada şahane bı rüya görmüşsün maşallah canım❤
Çocuk ömürlük yemek yedi, şu dünyanın tüm nimetlerini bir günde tattı şoka uğramıştır zatenKelle paçadan sonrasını okuyamadımahh mercii herşeyi tattın mııı miniik...
Cicim çok güzel bir rüya görmüşsün. Bana şeyi andırdı hani mevlidler olur ya, biz de mesela mevlid olunca ortada şeker su ve pirinç olur isteyen herkes dualı diye onlardan azıcık yer, içer. Ferah bi rüya yani. ❤
Ben aynıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?