Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha ona neler dicem neler

Bir gündüz bir gece iki gün tatil
Yarından itibaren de 10 gün izne ayrılmış
Allah bana sabır versin
Aa cok degisik meslegi ne ki
Allah sabir versin aminn de firsata cevir bunu is.kitle yardmci olsun sana gezmeye gidin yeni filmler vizyona girdi sinemaya gidin bende istiyorum gitmek ama bakalim .

Kira canm
Keşke kendimin.olsa bı tane o zaman gostercem millete nasıl ev olurmuş
Heh ondan sordum sen o kaynanana milletin evini överken şey de, anne bizim ev böyle sen bize bir ev al en iyisi bizimki de güzelleşsin de .
Oğlunuza bir ev alın ne olcak ki de.
uzaktan konuşmasın öyle

Aa cok degisik meslegi ne ki
Allah sabir versin aminn de firsata cevir bunu is.kitle yardmci olsun sana gezmeye gidin yeni filmler vizyona girdi sinemaya gidin bende istiyorum gitmek ama bakalim .
Gardiyan canm , normalde 8 5 çalışıyordu çok iyiydi rahatimiz smdi zor alistim bı sisteme

Yaaa o asosyal bi yere mi gidilir onla ya hep ağzında

Heh ondan sordum sen o kaynanana milletin evini överken şey de, anne bizim ev böyle sen bize bir ev al en iyisi bizimki de güzelleşsin de .
Oğlunuza bir ev alın ne olcak ki de.
uzaktan konuşmasın öyle
Onun cevabını ayrı verdim ben
Bir kuzeni evlencekti neymiş evlencebi adamın ne evi ne arabası yokmuş 32 yaşındaymış neden olmamış bunca zaman ne yapmış diye söylendi durdu benm yanımda bnde dedm sen neden oğlunu o zaman bir ev bir arabyla evlendirmedin ben hiç sormadm mali var mı diye dedm demdkki gücü yokki yapamamış dedm zamanında oğlun 31 yaşında evlendi ne yapmış o zaman kdr niye ev sahibi yapmadınız parasını yiceginize dedm kaldı böyle
Lafımı asla esirgemiyirm ondan çok kaşınıyor cnku

Harika olmuş
Yeri gelmiş cuk oturmuş gülimmm

30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun

Nasılsınız benim minik kertenkelelerim
Ben okuldan çıktım kaş bıyık aldırdım eve anca geldim
Hemen birşeyler yedim merciyi doyurdum.
Dün geyşam evde diye girememiştim çok sağolsun etiketleyen ponçirikler olmuş hepsini gördüm
Düne dair anlatmak istediğim iki tane şey var kuzularım:
1.si RosSsS umun da dediği gibi akşamları artık ne ara uyuduğumu bende anlamıyorum Yalnız dün gecenin bir yarısı sancılarla uyandım ama bebek düşüyor bende hakkın rahmetine kavuşuyorum sandım meğer mide spazmı geçiriyormuşum Dün yemeği aşırı kaçırmışım da. Sonradan düşününce hakkaten napmışım dedim. Dün yediklerim:
-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Hala yaşıyor olmam mucize sanırım
2. Anlatacağım şey de rüyam.
Çay ve negodan medet umdum bana pek bir rüya yorumlar izlenimi vermişlerdi ama tutturamamışım. Ben anlatayım belki ummadık bir isimde rüya yorumlama yeteneği çıkar
THE RÜYAM:
Bir odadayım ama bembeyaz ışıklı nurlu gibi bir oda Odada bir sürü kapalı kadın var. Bir masa var masada kapalı bayanlardan biri oturuyor bende masada onun karşısındayım. Diğer kapalı kadınlar bu karşımdaki kadının arkasındalar.
Üstümde pembe bir pijama var.
Masada karşımda oturan kadın saatlerce dualar okudu. Yani düşünün tüm gece onun duasını dinledim. Sonra duayı pembe şişeli bir gül suyuna üfledi. Ardından gülsuyunu bir çay bardağı suya döktü. O suyu arkadaki kadınlardan başlayarak herkese 1 yudum içirmeye başladı. Bardak daha bana gelmemişti ama ben herkesin ağzı değdi diye içmem diye düşündüm. Ardından bu kadın bana üstümdeki pembe pijamanın aynısından şeffaf bir poşette bir tane daha hediye etti. Hediyeyi alıp mutlu olup uyandım.
Hayır olsun etkisinde kaldığım tuhaf bir rüyaydı. Yorumlamaya çalışan sevap point kasar
-------
Nasılsınız neler yaptınız bakalım bugün canlarım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
BereliPenguen
Eva

Çok güzel bir rüya hayırlara çıksın balım inşallah
Kıız neddin allasen okadar şeyi nerene yedin obur bir bebişmi geliyoreee acaba

Sınıf öğretmeniyim kuzum
Hangi kedi huylu ki hepsi uzaylı ama yine de aşık ediyorlar insanı, 4 ayda ne çocuk isteği kız, eşin de istiyor mu?
Yaaa maşallah çok duygulandım Patilim
Ah inşallah o anı bende yaşayabilirim

Seksü şempazem çok doğru düşünmüşsün. Bak sana bir haberim var. Bir akrabam 10 seneye yaklaşacak tüp bebek tedavileri o tedavileri bu tedavileri bir sürü şey gördü bir türlü nasip oldu bebiş.
Sonra tedavileri bırakmışlar bıkıp.
Kendiliğinden nasip olmuş hamileymiş
Darısı sana inşallah aklıma hemen sen geldin
Bu arada cici de dün erkenden uyudu :)
Ondan da artık belirtiler var sanirm
Ben sana dün yatıyorum dediğimi bile hatırlamıyorum hatta dememiş bile olabilirim o kadar geçmişim kendimden gülom

-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Acıktım ama ben
Ben bu senin bı oturuşta yediklerini genelde 10 güne yayiyorum cici,hergun bı çeşit pişmiş olsun diye
Ama gün olur hamile kalirda aynı durumu yaşarsam, tıpış tıpış profiline gelirim orda selamlasiriz

Bu arada şahane bı rüya görmüşsün maşallah canım

Çok güzel bir rüya hayırlara çıksın balım inşallah
Kıız neddin allasen okadar şeyi nerene yedin obur bir bebişmi geliyoreee acaba
Saçlarına Keratin bakım yaptığım ballı lokmam inan bende anlamadım
Geyşam en son acaba daha fazla yemesen mi diyordu hayal meyal kulaklarımda sesi ve benim umursamayıp yemeye devam edişim
Sabah da o en sondaki turşuları yemicektin diyor
Sen nasılsın kuzum, nasıl gidiyor hayat ?

Kelle paçadan sonrasını okuyamadım ahh mercii herşeyi tattın mııı miniik...

Cicim çok güzel bir rüya görmüşsün. Bana şeyi andırdı hani mevlidler olur ya, biz de mesela mevlid olunca ortada şeker su ve pirinç olur isteyen herkes dualı diye onlardan azıcık yer, içer. Ferah bi rüya yani. ❤

Ben aynıı

Ahh insallah canım inşallah Allah gonlumdekini biliyor rabbim en hayırlısindan sagliklisindan evlatlar nasip etsin, inşallah öyle olur bizde de canım sabr ediyorum hep sonu selamet olsun inşallah

Ya bir kısmı okulda çıktı yemek olarak. Bir kısmını okuldan çıkınca geyşamla yedik. Diğer kısmı da misafirliğe gidecektik tokuz dememize rağmen yemek sofrasında bizi beklemişler. Bende yapılan herşeyi yedim, pişmanım, yine olsa yine yemem
Bana da güzel bir rüya gibi geldi ama anlamı nedir hiçbirşey anlamadım şempazem.
Siz cenaze işlerini tamamen halledip kendi düzeninize geçtiniz mi balım?

Çocuk ömürlük yemek yedi, şu dünyanın tüm nimetlerini bir günde tattı şoka uğramıştır zaten
O son kelle paçayı içmicektim.
Rüyamda mevlid cemiyetine katıldım resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…