Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim ifadeler çıkmıyor ya aslında gulcektim mesajina
gel gel kıza ihtiyacımız var
Ahahah evet
Dün akros öyle diyor zaten ayva soymuş bana bı yerinde de siyah bişey kalmış bıçağı ver onu Alcam diyirm pis pis bakıyor bana psikopatsinz oglanlari da kendine benzettin
Kızımla beni yalnız bırakın gidin siz diyor daha şimdiden

Yaa işte cocukluk şahane birşey,herşeyden bı haber hep oyun havası,daha çok mutlu Allah bahtını güzel eylesin senin Miniş kizininda
Yemeklerden bende kisarim da tatliyida insallah kisariz diyelim dolap pastane gbi suan varya bi gorsen ust uste tatlilar denk geldi
Olsun eşin seviyorsa ona kadar yap, mesela büyük boy borcamlarda değilde küçük boy borcamlarda yap,ölçülerin onlar olsun.en fazla da 1 yada 2 dilim hakkı ver kendine öyle öyle alıştır kendini insallah.kiz bide kilo yazmayalim yaa, o kısım bizlere kalsın

Amiiin canimm sagolasinn Allah im sana da en yakin zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsinnn... tamam yazmayakkk ama kendimiz takip edelim kilo verebiliyormuyuz bakalim verirsek 2 3 verdik diyelim insallahhh

Amiiin canimm sagolasinn Allah im sana da en yakin zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsinnn... tamam yazmayakkk ama kendimiz takip edelim kilo verebiliyormuyuz bakalim verirsek 2 3 verdik diyelim insallahhh
Amin canım inşallah
Tmm kendimiz takip edelim

Sen kocana kahvalti hazirliyomusun neden bu kadar erken kalktin bakimm her sabah boyle mi kalkarsinnn sorularim ve ben
Senin bu merakını çok sevirem
Canım benim eşimde ByNkoaLa un eşi gibi gardiyan ve çalışma sistemimizde onların ki gibi bir gündüz bir gece iki gün evde şeklinde gündüz gittiği zmn yani bu saatlerde işte kalkıp tabi kahvaltı hazirliyorum,yiyor hazırlanıyor namaz kılıp çıkıyor

Ne guzell ... calisma sistemi de guzelmis valla baya baya evde oluyorlar ozaman

Ben de esimi gonderdimde uyku tutmadi ona bi kahve yaptim icti gitti sabah aksam serviste cekiyor uykusu acilsin dedim evde kahvalti yapmiyor yiyemiyor kalkasiya hemen bende hazirlayip, yaninda gonderiyorum isyerinde cayla arkadaslariyla yapiyor kahvaltisini . Zaten ise de erken variyorlar kahvalti icin acilmalari icin is oncesi boyle sistem.kurmuslar sirkette.. uykum gelince yatarm birazdan sende yatcanmi ya boylede sorunca harbi merakliya cikiyo adim

Aynen canım genelde evde olduğu için düşkünüm zaten kocama malum çocukta yok,evde bı o bı ben

Seninkinin arkadaşlarıyla kurduğu sistemde iyiymiş benim esim de pek iştahı olmaz sbh ama ben yine de boğazından sıcak çay geçsin bari diye hemen demlerim, yanına da biseyler hazırlarım,o zmn kiyamaz yer gider
Olsun tatlı merak senin ki
Ama bu saatten sonra yatmam canım işimi gücümü halleder bı çay koyarım kendime de. Kız zaten çok yatmakta kilo aldırıyor bide

C Cay6 K Kendinisevenbirii
Yoldaslarim şimdi benim amacım şimdilik şeker içeren herşeyi kesmek çünkü bana şeker kilo aldırıyor vücudumu tanıyorum. Bir sureligine meyve dahi kesicem ,ama sıkışık zamanım olduğu için sabahları poğaça peynir çay yumurta zeytin falan yiyorum geçiştirmek için, sabah sirkeli su ve akşam yatmadan limonlu pul biberli kuru ve hayali ipi de yapıcam. Ölçülerimi aldım bakalım incelme durumunda haberdar ederim sizi de :)

Hadi hayırlısı canım, emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah, takımlara katilmayi düşünüyodum ama böyle sizlerle de motive olup basarabilirim biseyleri sanırım

Hadi hayırlısı canım, emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah, takımlara katilmayi düşünüyodum ama böyle sizlerle de motive olup basarabilirim biseyleri sanırım
Evet bende şuan 3. Takimdagim ama sınavlar var diye sadece bu topige geliyorum o topikler düzen istiyor ne yazık ki her zaman da düzen olmuyor katilamiyorsun burdan motive oluruz :) hatta burayı işgal etmemek için kendimize topik mi acsak yine sohbet ederiz diğer topikte de hep diyet seylerinden konuşuruz neler yaptık ne yedik falan diye olmaz mı

Hahahah güzel düşündün olur sanırım niye olmasın bize katilanda olur belki kaptanımız ol ve bu durumu ele al artemiss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…