- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.941
Ahahah evetbenim ifadeler çıkmıyor yaaslında gulcektim mesajina
gel gel kıza ihtiyacımız var
Yaa işte cocukluk şahane birşey,herşeyden bı haber hep oyun havası,daha çok mutluEsim bu aksam pasta alip gelmis , kizimi bi gorseniz cocukluk ne guzel bisey yaa ... once anne dogmgunun diye sana almis babam dedi yok dedm senin icin almis nasil mutlu oldu pitircik yaa ... bugunu dogmgnum diye diye dolandi halbuki daha yaknda dgmgnu organize edip kutlamistik gercek dgmgnunu yani
Olsun eşin seviyorsa ona kadar yap, mesela büyük boy borcamlarda değilde küçük boy borcamlarda yap,ölçülerin onlar olsun.en fazla da 1 yada 2 dilim hakkı ver kendine öyle öyle alıştır kendini insallah.kiz bide kilo yazmayalim yaa, o kısım bizlere kalsınYemeklerden bende kisarim da tatliyida insallah kisariz diyelim dolap pastane gbi suan varya bi gorsen ust uste tatlilar denk geldi
Tamam tatlım,hadi bismillah diyelim o zmnAaa hani bennnn üçümüz başlıyoruz lütfen amaa bende varımmmm
Amiiin canimm sagolasinn Allah im sana da en yakin zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsinnn... tamam yazmayakkk ama kendimiz takip edelim kilo verebiliyormuyuz bakalim verirsek 2 3 verdik diyelim insallahhhYaa işte cocukluk şahane birşey,herşeyden bı haber hep oyun havası,daha çok mutluAllah bahtını güzel eylesin senin Miniş kizininda
Olsun eşin seviyorsa ona kadar yap, mesela büyük boy borcamlarda değilde küçük boy borcamlarda yap,ölçülerin onlar olsun.en fazla da 1 yada 2 dilim hakkı ver kendine öyle öyle alıştır kendini insallah.kiz bide kilo yazmayalim yaa, o kısım bizlere kalsın
Amin canım inşallahAmiiin canimm sagolasinn Allah im sana da en yakin zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsinnn... tamam yazmayakkk ama kendimiz takip edelim kilo verebiliyormuyuz bakalim verirsek 2 3 verdik diyelim insallahhh
Sen kocana kahvalti hazirliyomusun neden bu kadar erken kalktin bakimm her sabah boyle mi kalkarsinnn sorularim ve benAmin canım inşallah
Tmm kendimiz takip edelim
Senin bu merakını çok seviremSen kocana kahvalti hazirliyomusun neden bu kadar erken kalktin bakimm her sabah boyle mi kalkarsinnn sorularim ve ben
Ne guzell ... calisma sistemi de guzelmis valla baya baya evde oluyorlar ozamanSenin bu merakını çok sevirem
Canım benim eşimdeByNkoaLa un eşi gibi gardiyan ve çalışma sistemimizde onların ki gibi bir gündüz bir gece iki gün evde şeklinde gündüz gittiği zmn yani bu saatlerde işte kalkıp tabi kahvaltı hazirliyorum,yiyor hazırlanıyor namaz kılıp çıkıyor
Aynen canım genelde evde olduğu için düşkünüm zaten kocamaNe guzell ... calisma sistemi de guzelmis valla baya baya evde oluyorlar ozaman
Ben de esimi gonderdimde uyku tutmadi ona bi kahve yaptim icti gitti sabah aksam serviste cekiyor uykusu acilsin dedim evde kahvalti yapmiyor yiyemiyor kalkasiya hemen bende hazirlayip, yaninda gonderiyorum isyerinde cayla arkadaslariyla yapiyor kahvaltisini . Zaten ise de erken variyorlar kahvalti icin acilmalari icin is oncesi boyle sistem.kurmuslar sirkette.. uykum gelince yatarm birazdan sende yatcanmi ya boylede sorunca harbi merakliya cikiyo adim
Hadi hayırlısı canım, emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah, takımlara katilmayi düşünüyodum ama böyle sizlerle de motive olup basarabilirim biseyleri sanırımC Cay6 K Kendinisevenbirii
Yoldaslarimşimdi benim amacım şimdilik şeker içeren herşeyi kesmek çünkü bana şeker kilo aldırıyor vücudumu tanıyorum. Bir sureligine meyve dahi kesicem ,ama sıkışık zamanım olduğu için sabahları poğaça peynir çay yumurta zeytin falan yiyorum geçiştirmek için, sabah sirkeli su ve akşam yatmadan limonlu pul biberli kuru ve hayali ipi de yapıcam. Ölçülerimi aldım bakalım incelme durumunda haberdar ederim sizi de :)
Anlaştıkİlk amacımız abur cubur her türlü paketli gıda en başta "rafine şeker " hayatımızdan çıkarmak olsun. Kızartma ve yağlı şeyler de yok. Anlastik mi @Cay6 @Kendinisevenbirii
Evet bende şuan 3. Takimdagim ama sınavlar var diye sadece bu topige geliyorum o topikler düzen istiyor ne yazık ki her zaman da düzen olmuyor katilamiyorsun burdan motive oluruz :) hatta burayı işgal etmemek için kendimize topik mi acsakHadi hayırlısı canım, emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah, takımlara katilmayi düşünüyodum ama böyle sizlerle de motive olup basarabilirim biseyleri sanırım
Anlaştık
Hahahah güzel düşündün olur sanırım niye olmasın bize katilanda olur belkiEvet bende şuan 3. Takimdagim ama sınavlar var diye sadece bu topige geliyorum o topikler düzen istiyor ne yazık ki her zaman da düzen olmuyor katilamiyorsun burdan motive oluruz :) hatta burayı işgal etmemek için kendimize topik mi acsakyine sohbet ederiz diğer topikte de hep diyet seylerinden konuşuruz neler yaptık ne yedik falan diye olmaz mı
Geyik yerine acayim yaa daha iyi öyleHahahah güzel düşündün olur sanırım niye olmasın bize katilanda olur belkikaptanımız ol ve bu durumu ele al artemiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?