- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.901
Etiketlerim cnm :)Insallahhh benide etiketle
Ahahahhahahaahbekliyorum valla heyecanlagelmezsen ahanda erkek dicem
O kolay cnm ya ise baslaynca bile verebilirsin bence
Etiketlerim cnm :)
Ahahahhahahaah
Gelirim gelirim
Insallah ilerde seninde bi kizin olur ...benim ifadeler çıkmıyor yaaslında gulcektim mesajina
gel gel kıza ihtiyacımız var
Noldu kuzum anlat hayır olsun inşallah..Ah be cici çok kötü denk gelicem ama depresyondayım fikir almaya çok ihtiyacım var ne yapacagimi gerçekten bilmiyorum bdv yazasımda gelmiyor nedense yaa
Aynen canım Samdanım çok zor oluyor çalışırken ev işi bir de çocuğun var zaten, illaki bir destekçi gerekiyor.arkadaşım şirket cagircam dedi kuzum. ona göre ben de şirket cagirabilirim:) bugün çok güzel süpürdü eviyarın da yıkarım üstüne biseyleri valla eve birileri temizliğe gelsin istemiyosa yapcak nurum ben de insanim. kaça bolunuyum demi
Insallah ilerde seninde bi kizin olur ...
Aynen canım Samdanım çok zor oluyor çalışırken ev işi bir de çocuğun var zaten, illaki bir destekçi gerekiyor.
Birazda dinlen Samdanım başlamadan bir gün filan, güzel güzel başla ❤
Sana katiliyorum... sen tek cocukmusunamin inşallah canımama ikinciye cesaret etmek zor be
insan dur şunu da şunu da yapayım diyo dimii :) Tatillerin nasıl olacak samdanım haftasonu full tatil mii ?aman be yavrum dinlenmek kim ben kimsürekli ordan burdan is fiskiriyo
ama inşallah yoluna sokucam
sen evlenirken baştan belirle de birini al. nasıl baslarsa öyle gidiyo
Amin elhanım, hayırlı kertenkelem benimHayırdır inşallah çok güzel HD kalitesinde bir rüya görmüşsün anacim. Gelecek günler daha güzel olacak inşallah.
Neden at dedi adama beSenin tedavin de hastalığın da bende
Teşekkür ederim.bidenem :)
Aşırı enterasan hemde biri bana öyle bişey dese yüzüne bakamam apar topar çıkarım yani ama yok yüzsüz bunlar yemnle
Neymiş akrosu aramislarmismismismis
Dedm size ikramı o mu veriyor ben mi
Sonra telefon numaramı aldılar i kdr iletişim halindeyiz ki anlatamam
Kv çok saygısız yemekte kendi kocasına sen yablis doğmuşsun at olacakmissin dedi resmen
Döndüm kaldim
En hızlı kilo bacak çalışması ile verilir kuzum. İp atla bol bol. Hergün 15 dk falan ip atlamaya çalış, kilo vermede bu kadar etkili yöntem vermedim. Eşimden biliyorum.Ay teşekkür ederim son sınavım yarın . Vizelerim bitiyor yarın son 1 taneye girince tamamdır :)
Bende de basen varüst bölgem kilo vermese de olur belim zaten ince bide benim yuzmeden sebep omuzlarım geniş :/ bacaklarımı basenlerimi zayıflatmak istiyorum beslenmeme dikkat etmeye başladım bugün itibariyle 7kg vermiştim kaldi 7. Ne yapabilirim annişcigim
Şamdanım ciddi ciddi iş gacısı oluyorsun demek. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.kuzum burçtan degil aslında kıskandı o kesinsöylemiyo ama anlıyorum
valla kuzu müdürle konuştum bugün kesinlikle ip ucu vermedi. nereye vercek beni nasıl bi yer olcak hiç fikrim yokinşallah girip yazabileceğim bı yere verir. ben de seni çok özledim
Nereye yürüdün kutsiş aydınlık bir geleceğe umutla mı yürüdün o kadarBenim yürümekten ayaklarıma kramplar giriyorurrrrahhhh cici bi beni yememişsin Benide yeseydin tam olurdu
nedense o dua eden kadın benmişim gibi hissettim
Tövbe bismillah hayatımda sadece 3 kişiye beddua etmişimdir onlardan biride olman imkansız olduğuna göre sana beddua etmemişimAmin elhanım, hayırlı kertenkelem benim
Neden at dedi adama be
En hızlı kilo bacak çalışması ile verilir kuzum. İp atla bol bol. Hergün 15 dk falan ip atlamaya çalış, kilo vermede bu kadar etkili yöntem vermedim. Eşimden biliyorum.
Onun dışında geyşamın sırlarından;
Sabah bir bardak suyun içine birazcık elma sirkesi katıp iç. Metabolizma hızlandırıyor. Gece yatarken de 1 kase yoğurt içine biraz limon suyu biraz pul biber kat ye. Buda yağ yakıyor.
Bu dediğim 3 şeyi eğer mide problemin yoksa 1 ay dene farka şaşıracaksın kuzum.
Şamdanım ciddi ciddi iş gacısı oluyorsun demek. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Seviniyorum çünkü işe başlaman çok güzel ve sana iyi gelecek.
Üzülüyorum çünkü topiğe gelemiceksin
Olsun sen iyi ve mutlu ol da
Adamı da naptın böyle aşık ettim bir anda yav büyü mü yaptın adama naptın sırlarını söyle
Nereye yürüdün kutsiş aydınlık bir geleceğe umutla mı yürüdün o kadar
Sen bana dua etmezsin etsen etsen beddua edersin bunu hepimiz biliyorur
Ayy yarından itibaren deniyorum çok çok teşekkür ederimmm:*Amin elhanım, hayırlı kertenkelem benim
Neden at dedi adama be
En hızlı kilo bacak çalışması ile verilir kuzum. İp atla bol bol. Hergün 15 dk falan ip atlamaya çalış, kilo vermede bu kadar etkili yöntem vermedim. Eşimden biliyorum.
Onun dışında geyşamın sırlarından;
Sabah bir bardak suyun içine birazcık elma sirkesi katıp iç. Metabolizma hızlandırıyor. Gece yatarken de 1 kase yoğurt içine biraz limon suyu biraz pul biber kat ye. Buda yağ yakıyor.
Bu dediğim 3 şeyi eğer mide problemin yoksa 1 ay dene farka şaşıracaksın kuzum.
Şamdanım ciddi ciddi iş gacısı oluyorsun demek. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Seviniyorum çünkü işe başlaman çok güzel ve sana iyi gelecek.
Üzülüyorum çünkü topiğe gelemiceksin
Olsun sen iyi ve mutlu ol da
Adamı da naptın böyle aşık ettim bir anda yav büyü mü yaptın adama naptın sırlarını söyle
Nereye yürüdün kutsiş aydınlık bir geleceğe umutla mı yürüdün o kadar
Sen bana dua etmezsin etsen etsen beddua edersin bunu hepimiz biliyorur
Bana o 3 kişiden biri olmadığımı nasıl kanıtlıcaksın beddua ederken kendini kamera kaydına almanı istiyorum bana etmediğini görmeden inanmamTövbe bismillah hayatımda sadece 3 kişiye beddua etmişimdir onlardan biride olman imkansız olduğuna göre sana beddua etmemişimçarşıda yürüdüm binlerce lirayla sadece çanta aldım gerisi bummm
Gelişmeyi aktar mutlakaAyy yarından itibaren deniyorum çok çok teşekkür ederimmm:*
Beni beni mi diyim şimdi Bonus bacım gibiGelişmeyi aktar mutlaka
Eşim ve kardeşlerinin arası bi süredir bozuk nedeni belirsiz basit ufak şeyler ve benim üstüme atılan nedenler anne yok babaları uzakta kendi hayatını yasıyor .Noldu kuzum anlat hayır olsun inşallah..
Sana katiliyorum... sen tek cocukmusun
Çünkü 3 nünde cinsiyeti erkekBana o 3 kişiden biri olmadığımı nasıl kanıtlıcaksın beddua ederken kendini kamera kaydına almanı istiyorum bana etmediğini görmeden inanmam
Binlerce lira mı
Binlerce liran mı var?
Neden daha önce söylemedin daha yakından arkadaş olabiliriz
Kaça aldın çantayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?