Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım Samdanım çok zor oluyor çalışırken ev işi bir de çocuğun var zaten, illaki bir destekçi gerekiyor.

Birazda dinlen Samdanım başlamadan bir gün filan, güzel güzel başla

Aynen canım Samdanım çok zor oluyor çalışırken ev işi bir de çocuğun var zaten, illaki bir destekçi gerekiyor.

Birazda dinlen Samdanım başlamadan bir gün filan, güzel güzel başla ❤

aman be yavrum dinlenmek kim ben kim sürekli ordan burdan is fiskiriyo
ama inşallah yoluna sokucam

sen evlenirken baştan belirle de birini al. nasıl baslarsa öyle gidiyo

aman be yavrum dinlenmek kim ben kim sürekli ordan burdan is fiskiriyo
ama inşallah yoluna sokucam

sen evlenirken baştan belirle de birini al. nasıl baslarsa öyle gidiyo
insan dur şunu da şunu da yapayım diyo dimii :) Tatillerin nasıl olacak samdanım haftasonu full tatil mii ?

eveet bunu da yazdım tamam

Hayırdır inşallah çok güzel HD kalitesinde bir rüya görmüşsün anacim. Gelecek günler daha güzel olacak inşallah.
Amin elhanım, hayırlı kertenkelem benim
Neden at dedi adama be
En hızlı kilo bacak çalışması ile verilir kuzum. İp atla bol bol. Hergün 15 dk falan ip atlamaya çalış, kilo vermede bu kadar etkili yöntem vermedim. Eşimden biliyorum.
Onun dışında geyşamın sırlarından;
Sabah bir bardak suyun içine birazcık elma sirkesi katıp iç. Metabolizma hızlandırıyor. Gece yatarken de 1 kase yoğurt içine biraz limon suyu biraz pul biber kat ye. Buda yağ yakıyor.
Bu dediğim 3 şeyi eğer mide problemin yoksa 1 ay dene farka şaşıracaksın kuzum.
Şamdanım ciddi ciddi iş gacısı oluyorsun demek. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Seviniyorum çünkü işe başlaman çok güzel ve sana iyi gelecek.
Üzülüyorum çünkü topiğe gelemiceksin
Olsun sen iyi ve mutlu ol da
Adamı da naptın böyle aşık ettim bir anda yav büyü mü yaptın adama naptın sırlarını söyle
Benim yürümekten ayaklarıma kramplar giriyorurrrr ahhhh cici bi beni yememişsin Benide yeseydin tam olurdu

nedense o dua eden kadın benmişim gibi hissettim
Nereye yürüdün kutsiş aydınlık bir geleceğe umutla mı yürüdün o kadar
Sen bana dua etmezsin etsen etsen beddua edersin bunu hepimiz biliyorur

Tövbe bismillah hayatımda sadece 3 kişiye beddua etmişimdir onlardan biride olman imkansız olduğuna göre sana beddua etmemişim çarşıda yürüdüm binlerce lirayla sadece çanta aldım gerisi bummm

Ayy yarından itibaren deniyorum çok çok teşekkür ederimmm:*

Tövbe bismillah hayatımda sadece 3 kişiye beddua etmişimdir onlardan biride olman imkansız olduğuna göre sana beddua etmemişim çarşıda yürüdüm binlerce lirayla sadece çanta aldım gerisi bummm
Bana o 3 kişiden biri olmadığımı nasıl kanıtlıcaksın beddua ederken kendini kamera kaydına almanı istiyorum bana etmediğini görmeden inanmam
Binlerce lira mı
Binlerce liran mı var?
Neden daha önce söylemedin daha yakından arkadaş olabiliriz
Kaça aldın çantayı

Kertenkelelerim ben duştan çıktım, bir uğradım topiğe.
Yatayım. 2 3 gündür resmen akşam 8 de uyku bastırıyor
Hadi herkese iyi geceler dilerim.
Yarın geyşam evde. Akşam da arkadaşlarla buluşacağız zaten.
Cumartesi gelirim
İyi geceler herkese..

Noldu kuzum anlat hayır olsun inşallah..
Eşim ve kardeşlerinin arası bi süredir bozuk nedeni belirsiz basit ufak şeyler ve benim üstüme atılan nedenler anne yok babaları uzakta kendi hayatını yasıyor .
Ben aralarının bozuk olmasına dayanamıyorum üstelik benim üzerime attıkları suçlardan sebep anneleri yanında olsa böyle olmaz diyerek ben bi iyilik olarak aralarını düzeltmek istiyorum nasl yapmalıyım inan bilmiyorum benimde 3 erkek evlâdım var ve ben böyle büyüyünce ayrı gayri olacaklarını düşünemiyorum, bu sebepten anneleri hayatta olsa böyle olmaz diyerek biraz aralarini yapmak istiyorum ...

Bi akşam yemeğe davet edip yemekten sonra ben açık bişekilde kırıldıkları şeylerin önemsiz ve gereksiz olduğunu mu söylesem yoksa sık sık gelip gitmelerini sağlasam dışarıda birlikte etkinlik yapmalarını mi sağlasam zamanla kendiliginden mi duzelse hangisi daha etkili olur ??

Çünkü 3 nünde cinsiyeti erkek sen erkek olmadığına göre

Binlerce lira ama benim değildi

çanta 25 lira

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…