- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.921
insan dur şunu da şunu da yapayım diyo dimii :) Tatillerin nasıl olacak samdanım haftasonu full tatil mii ?
eveet bunu da yazdım tamam
Bende denicem cici verdigin o 3 maddeyi insallahhh ... gobek sorunum var benimde boyumda kisa olnca malesef hos durmuyo hicGelişmeyi aktar mutlaka
Amin elhanım, hayırlı kertenkelem benim
Neden at dedi adama be
En hızlı kilo bacak çalışması ile verilir kuzum. İp atla bol bol. Hergün 15 dk falan ip atlamaya çalış, kilo vermede bu kadar etkili yöntem vermedim. Eşimden biliyorum.
Onun dışında geyşamın sırlarından;
Sabah bir bardak suyun içine birazcık elma sirkesi katıp iç. Metabolizma hızlandırıyor. Gece yatarken de 1 kase yoğurt içine biraz limon suyu biraz pul biber kat ye. Buda yağ yakıyor.
Bu dediğim 3 şeyi eğer mide problemin yoksa 1 ay dene farka şaşıracaksın kuzum.
Şamdanım ciddi ciddi iş gacısı oluyorsun demek. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Seviniyorum çünkü işe başlaman çok güzel ve sana iyi gelecek.
Üzülüyorum çünkü topiğe gelemiceksin
Olsun sen iyi ve mutlu ol da
Adamı da naptın böyle aşık ettim bir anda yav büyü mü yaptın adama naptın sırlarını söyle
Nereye yürüdün kutsiş aydınlık bir geleceğe umutla mı yürüdün o kadar
Sen bana dua etmezsin etsen etsen beddua edersin bunu hepimiz biliyorur
Aaa hayallermde tek cocuktun sen ... bende ablayim bi erkek kardesim var kardeslik cok guzel ama anne ben olacagim icin bicok yonden cok zor geliyor bana 2.cock yaaayok üç kardeşiz biz :) ben en büyük ve tek kızım
tamam Samdanıım bunlaraa çok ihtiyacıım varr hiç bilmiyorumm bennyaz yaz sen bana sor ben sana ince ayrıntılarına kadar vercem anlasma maddelerini
haftasonu tatil ama eşim evde olmuyo genelde :) hatta şehir dışında oluyo:)
Bu ara ben gunduzleri bile esimi cok ozluyorm canim daraliyo aksam olsun gelsn biran once istiyorum yaaavalla bilmiyorum yaözellikle ayrı kalinca bi üstüme düşüyor bu aralar özledim diye kene gibi yapışıyo.
valla iyi kötü baslicam işte cici:) işi hiç ozlemedim tabikiama para da tatlı geliyo su an inşallah düzen kurabilirim
Ölçü de Alicam mutlaka söylerimGelişmeyi aktar mutlaka
İyi geceler tatlı güzel rüyalarKertenkelelerim ben duştan çıktım, bir uğradım topiğe.
Yatayım. 2 3 gündür resmen akşam 8 de uyku bastırıyor
Hadi herkese iyi geceler dilerim.
Yarın geyşam evde. Akşam da arkadaşlarla buluşacağız zaten.
Cumartesi gelirim
İyi geceler herkese..
Maşaallah canım ye ye de mercimek de büyüsün ☺30 sayfa okuyup beğenerek geldim hiç sorun değil, gerçekten. Zaten parmaklarıma çok ihtiyacım yoktu olsun
Eki Görüntüle 2559744
Nasılsınız benim minik kertenkelelerim
Ben okuldan çıktım kaş bıyık aldırdım eve anca geldim
Hemen birşeyler yedim merciyi doyurdum.
Dün geyşam evde diye girememiştim çok sağolsun etiketleyen ponçirikler olmuş hepsini gördüm
Düne dair anlatmak istediğim iki tane şey var kuzularım:
1.si RosSsS umun da dediği gibi akşamları artık ne ara uyuduğumu bende anlamıyorumYalnız dün gecenin bir yarısı sancılarla uyandım ama bebek düşüyor bende hakkın rahmetine kavuşuyorum sandım meğer mide spazmı geçiriyormuşum Dün yemeği aşırı kaçırmışım da. Sonradan düşününce hakkaten napmışım dedim. Dün yediklerim:
-Kuru fasulye, 5 dilim ekmek, ayva, mandalina, döner, sarma, mantı,makarna, kelle paça, baklava, tiriliçe, bir sürü turşu, çekirdek, ceviz, neskuik mısır gevreği, patates kızartması
Hala yaşıyor olmam mucize sanırım
2. Anlatacağım şey de rüyam.
Çay ve negodan medet umdum bana pek bir rüya yorumlar izlenimi vermişlerdi ama tutturamamışım.Ben anlatayım belki ummadık bir isimde rüya yorumlama yeteneği çıkar
THE RÜYAM:
Bir odadayım ama bembeyaz ışıklı nurlu gibi bir odaOdada bir sürü kapalı kadın var. Bir masa var masada kapalı bayanlardan biri oturuyor bende masada onun karşısındayım. Diğer kapalı kadınlar bu karşımdaki kadının arkasındalar.
Üstümde pembe bir pijama var.
Masada karşımda oturan kadın saatlerce dualar okudu. Yani düşünün tüm gece onun duasını dinledim. Sonra duayı pembe şişeli bir gül suyuna üfledi. Ardından gülsuyunu bir çay bardağı suya döktü. O suyu arkadaki kadınlardan başlayarak herkese 1 yudum içirmeye başladı. Bardak daha bana gelmemişti ama ben herkesin ağzı değdi diye içmem diye düşündüm. Ardından bu kadın bana üstümdeki pembe pijamanın aynısından şeffaf bir poşette bir tane daha hediye etti. Hediyeyi alıp mutlu olup uyandım.
Hayır olsun etkisinde kaldığım tuhaf bir rüyaydı. Yorumlamaya çalışan sevap point kasar
-------
Nasılsınız neler yaptınız bakalım bugün canlarım
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@BereliPenguen
@-Erva-
Allah razı olsun cicim. Birinin burnundaki beslenme hortumu çıkmıştı. Sırf ağızdan beslenecekti... Bu son beslenmeye girdiğimde emmediler ve enjektör ile de almadılar yeterince. Ona yine beslenme hortumu takip öyle beslenmesini tamamladılar. Çok sevinmiştim çıktı diye. Ama yine olmadı.. belki de bazen sabrım tükendiği için Rabbim sınavımi uzatıyor. Şu an bitik haldeyim. 22 gün oldu...Tam gidecektim gülparem msjını görünce gidemedim boğazım düğüm düğüm oldu
Kuzum yaşadığın şeyler kolay mı senin?
Bir anne olarak kolay bir sınavdan mı geçiyorsun?
Sen yaşadığın şeylere göre çok güçlü bile kalıyorsun. İnan senin yerinde olsak daha kötü hallerde olurduk burda çoğumuz, ben dahil.
Sen hepimize örnek olacak kadar güçlü ve bebekleri için pes etmeden çırpınan birisin.
Güzel kuzum benim kıymetli kertenkelem,
Sınavın çok büyük. Ama bil ki bu sınav Allah'tan.. Veren de vermeyen de sevindiren de sınava tabi tutan da O'dur.
Her şerde bir hayır vardır. En kötü görünende bile..
Tevekkül et.
Pes etme, şükret.
Şuan herşey çok daha kötü olabilirdi biliyorsun. Çok şükür bak bebelerin hayatta sen hayattasın..
Hep dua ediyorum Rabbim bir an önce yüzünü güldürsün♥
Ve hissediyorum çok yakın gülparem lütfen pes etme güçlü kal. Sen tanıdığım en güçlü vr örnek aldığım annelerden birisin
Elimde değil. Ruhum sıkılıyor.. teşekkürler desteğiniz için..Kuzum okadar normalki hislerin ... lohusalik basli basina bi deli kafa zaten ki senin durumun suan seni zorlamasi cok cok normal lutfen boyle dusunme
Birlikte baslayalm mi artemisÖlçü de Alicam mutlaka söylerim
İyi geceler tatlı güzel rüyalar
Ben varım çayımHayali ip atlayalim sabah sirkeli su yatmadan limonlu biberli yogurt varmisin
Tamam yarin baslayalim yememizden de kisabilsek iyi ama kisamiyorm iste tatlilar bizi mahvediyoBen varım çayımbirlikte başlayalım yarından itibaren çok iyi geleceğini düşünüyorum insallah,
Güzel tesadüfAaa esimle benim aramda da 10 gun var
Kıymet bilmesi şart samdanim öyle yada böyle ailesi sensin onun kıymet bilmesi lazım.eşimin de 12 Aralık desembu kadar olur yaaa
kıymet de bilmiyo kuzum yadün baya bi hasladim bakalim artık
Tamam canım,yemekten kısarım ben porsiyon azaltirim,tatlıyı da yapmamaya çalışırım çok fazlaTamam yarin baslayalim yememizden de kisabilsek iyi ama kisamiyorm iste tatlilar bizi mahvediyo
Evde elma sirkem.yok bide cikinca alirim insallah
Esim bu aksam pasta alip gelmis , kizimi bi gorseniz cocukluk ne guzel bisey yaa ... once anne dogmgunun diye sana almis babam dedi yok dedm senin icin almis nasil mutlu oldu pitircik yaa ... bugunu dogmgnum diye diye dolandi halbuki daha yaknda dgmgnu organize edip kutlamistik gercek dgmgnunu yaniGüzel tesadüf
Kıymet bilmesi şart samdanim öyle yada böyle ailesi sensin onun kıymet bilmesi lazım.
Yaa biraz daha zorlasak kardeş cikacaz senin eşinle hee
Siz napmayi düşünüyorsunuz doğum gününde samdanim,hediye yada pasta alıp kutlayacak misin
Yemeklerden bende kisarim da tatliyida insallah kisariz diyelim dolap pastane gbi suan varya bi gorsen ust uste tatlilar denk geldiTamam canım,yemekten kısarım ben porsiyon azaltirim,tatlıyı da yapmamaya çalışırım çok fazlayaparsamda yememeye özen gosteririm inşallah,bu kadar uğraşmaya değsin bari dimi
rabbim kolayliklar versin ablacımMaşaallah canım ye ye de mercimek de büyüsün ☺
Ben hastanedeyim 9 daki beslenmeye katılacağım.. sanki hiç bitmeyecek bu durum. Bazen tukeniyorum şimdi de tükendim sanırım.. tek başımayim. Kızımız hastsneye gelmek istemediği için onlar eve gittiler. Evimi özledim nerdeyse yatmadan yatmaya evdeyim.
Allah razı olsun cicim. Birinin burnundaki beslenme hortumu çıkmıştı. Sırf ağızdan beslenecekti... Bu son beslenmeye girdiğimde emmediler ve enjektör ile de almadılar yeterince. Ona yine beslenme hortumu takip öyle beslenmesini tamamladılar. Çok sevinmiştim çıktı diye. Ama yine olmadı.. belki de bazen sabrım tükendiği için Rabbim sınavımi uzatıyor. Şu an bitik haldeyim. 22 gün oldu...
Evet başlayalımmmBirlikte baslayalm mi artemis
VarimmmmHayali ip atlayalim sabah sirkeli su yatmadan limonlu biberli yogurt varmisin
Aaa hani bennnn üçümüz başlıyoruz lütfen amaa bende varımmmmBen varım çayımbirlikte başlayalım yarından itibaren çok iyi geleceğini düşünüyorum insallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?