Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insan dur şunu da şunu da yapayım diyo dimii :) Tatillerin nasıl olacak samdanım haftasonu full tatil mii ?

eveet bunu da yazdım tamam

yaz yaz sen bana sor ben sana ince ayrıntılarına kadar vercem anlasma maddelerini

haftasonu tatil ama eşim evde olmuyo genelde :) hatta şehir dışında oluyo:)

valla bilmiyorum ya özellikle ayrı kalinca bi üstüme düşüyor bu aralar özledim diye kene gibi yapışıyo.

valla iyi kötü baslicam işte cici:) işi hiç ozlemedim tabiki ama para da tatlı geliyo su an inşallah düzen kurabilirim

yaz yaz sen bana sor ben sana ince ayrıntılarına kadar vercem anlasma maddelerini

haftasonu tatil ama eşim evde olmuyo genelde :) hatta şehir dışında oluyo:)
tamam Samdanıım bunlaraa çok ihtiyacıım varr hiç bilmiyorumm benn Arizona gelini olcam daha

aa desene ne zmn görse bırakmıcak o zmn senii ama haftasonu olması özellikle 2 gün olması güzel 1 gününü kendine ayırabilirsn hem Samdanım :)

Bu ara ben gunduzleri bile esimi cok ozluyorm canim daraliyo aksam olsun gelsn biran once istiyorum yaaa

Maşaallah canım ye ye de mercimek de büyüsün ☺

Ben hastanedeyim 9 daki beslenmeye katılacağım.. sanki hiç bitmeyecek bu durum. Bazen tukeniyorum şimdi de tükendim sanırım.. tek başımayim. Kızımız hastsneye gelmek istemediği için onlar eve gittiler. Evimi özledim nerdeyse yatmadan yatmaya evdeyim.
Allah razı olsun cicim. Birinin burnundaki beslenme hortumu çıkmıştı. Sırf ağızdan beslenecekti... Bu son beslenmeye girdiğimde emmediler ve enjektör ile de almadılar yeterince. Ona yine beslenme hortumu takip öyle beslenmesini tamamladılar. Çok sevinmiştim çıktı diye. Ama yine olmadı.. belki de bazen sabrım tükendiği için Rabbim sınavımi uzatıyor. Şu an bitik haldeyim. 22 gün oldu...

Ben varım çayım birlikte başlayalım yarından itibaren çok iyi geleceğini düşünüyorum insallah,
Tamam yarin baslayalim yememizden de kisabilsek iyi ama kisamiyorm iste tatlilar bizi mahvediyo

Evde elma sirkem.yok bide cikinca alirim insallah

Aaa esimle benim aramda da 10 gun var
Güzel tesadüf
eşimin de 12 Aralık desem bu kadar olur yaaa
kıymet de bilmiyo kuzum ya dün baya bi hasladim bakalim artık
Kıymet bilmesi şart samdanim öyle yada böyle ailesi sensin onun kıymet bilmesi lazım.

Yaa biraz daha zorlasak kardeş cikacaz senin eşinle hee
Siz napmayi düşünüyorsunuz doğum gününde samdanim,hediye yada pasta alıp kutlayacak misin

Tamam yarin baslayalim yememizden de kisabilsek iyi ama kisamiyorm iste tatlilar bizi mahvediyo

Evde elma sirkem.yok bide cikinca alirim insallah
Tamam canım,yemekten kısarım ben porsiyon azaltirim,tatlıyı da yapmamaya çalışırım çok fazla yaparsamda yememeye özen gosteririm inşallah,bu kadar uğraşmaya değsin bari dimi

Esim bu aksam pasta alip gelmis , kizimi bi gorseniz cocukluk ne guzel bisey yaa ... once anne dogmgunun diye sana almis babam dedi yok dedm senin icin almis nasil mutlu oldu pitircik yaa ... bugunu dogmgnum diye diye dolandi halbuki daha yaknda dgmgnu organize edip kutlamistik gercek dgmgnunu yani

Tamam canım,yemekten kısarım ben porsiyon azaltirim,tatlıyı da yapmamaya çalışırım çok fazla yaparsamda yememeye özen gosteririm inşallah,bu kadar uğraşmaya değsin bari dimi
Yemeklerden bende kisarim da tatliyida insallah kisariz diyelim dolap pastane gbi suan varya bi gorsen ust uste tatlilar denk geldi

rabbim kolayliklar versin ablacım

Birlikte baslayalm mi artemis
Evet başlayalımmm
Hayali ip atlayalim sabah sirkeli su yatmadan limonlu biberli yogurt varmisin
Varimmmm
Ben varım çayım birlikte başlayalım yarından itibaren çok iyi geleceğini düşünüyorum insallah,
Aaa hani bennnn üçümüz başlıyoruz lütfen amaa bende varımmmm

Tamam 3 umuz basliyoruz yarin insallah ... kahvaltidan 1 saat sonra 15 dk hayali ip atlayalm digerleri de belli zaten sabah sirkeli su yatarken yogurt herkes sabah wc sonrasi kilo yazsin brbrmizi etiketleyelm ... gerci topigi isgal etmismi oluruz bilemedim cici B Brunello Cicinelli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…