Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz ne ara ikinciyi yapmaya fit oldun ben yokken o arada dun mehlika beni baya iknaya ugrasti ama ben sana gore dha katiyimm galiba 2.cocuga
Sen dur dur, şamdan yapacak bence,
Kizimdayken Ocak anneleri topigindeydim, bir arkadaş ikinci çocuğu bile istemiyordu, hatta grupta çoğu kişi ikinciyi yaptı o duruyordu sonra arka arkaya iki tane daha yapmasın mi, ikinciyi biliyordukta üçüncüyü hiç söylemedi, biz şok , hem de bile isteye yapmışlar,
Sen de öyle olursan sasirmicam
Yapın gidin Yaaa vaktiniz varken yaşınız musaitken
Sonra pişman olursunuz keşke beraber buyuselerdi derseniz
Yasa be Ross
tüm hucrelerimle katılıyorum

hoşbulduk beybili beybi valla gelemedim yahu şimdi müge anlı açtım da eşim izlerken yaziyom adami bağımlı yaptım
ben de sizi özledim. ne var ne yok
Aynı bizde de şamdanım, iş güç ne olsun; iyi olmana sevindim.
İşe başlıyormuşsun hayırlı olsun :)
Ne iş yapıyordun sen

M mehlika nur kız mehlikam sende herkesi doğurtuyon he
Kız anam bırak isteyen yapsın istemeyen yapmasın
şahsen bende 1 tane düşünüyorum, bütün imkanımı tekte kullanmak istiyorum açıkcası bilemiyorum belki sonradan fikrim değişir ama suan için böyle düşünüyorum. Daha iyi bir eğitim daha iyi şartlar vs

Kız sonra pişman olmasınlar diye uyarıyorum, çevremde pişman olanlar var çünkü, yoksa tabiki herkesin kendi kararı, benimki sadece tavsiye, herkesin dinamikleri düşüncesi farklı, herkesin kendine göre haklı sebepleri var, herkes için hayırlısı olsun

Aynı bizde de şamdanım, iş güç ne olsun; iyi olmana sevindim.
İşe başlıyormuşsun hayırlı olsun :)
Ne iş yapıyordun sen

aynen beybi başlıyorum:) memurum kuzum ben:) ama su an servisim belli değil dün herkes tembihledi eski yerinde sakın çalışma istemiyorum orayi de diye bakalım ne is yapcam

Olabilir bundan 3 ay sonra fikrim degismeyecegi ne malum ama suan hic degisecek gbi degil samdan yapacak yapmaya elverisli gorunuypr baksana

Allah isteyene versin hayirlisiyla ... bizim daha 4 sene ev kredi borcumuz var tek kisi calisiyorken maddi anlamdada hersey cok zor

+++ 100

Doğru kredi varsa tek maaşla zor olur,
Ben kızıma 7 aylık hamileydim kendi evimizi aldık,
5 yıl kredi çektik, ben iki çocuğumda da ücretsiz izin almadım, oğlumda sağlık sorunları olduğu için 3 ay heyet raporu almıştım,
Allah öyle bir yardım etti ki, ev almamıza rağmen kızım 6 aylıkken eşimin maaşı birden hesapta yokken zamlandi, o parayı da arabaya bağladık araba aldık,
eşim 9 sene bizi ise getirip götürdü, daha bu sene getirip götürmüyor, çocukları eve yakın okullara verdik, biri servisle diğeri yürüyerek gelip gidiyor, tek benim için de getirip götürmesini istemedim,
Oğlum doğduktan sonra da 2+1 evi sattık dubleks 4+1 ev aldık, onun da borcu bitti çok şükür,
Benim ehliyetim var ama hiç araba kullanmadım acemiyim arabamız sıfır, eğer küçük bir araba alabilirsek minnosum doğunca kendim getirir götürürüm inşaallah

Massalllah kismetiyle bereketle gelir her bebek bu da dogru ama ortada da bi gercek varken bile bile kendi istegmle hamilelik dusunemiyorum canim bizimde kimseden destegimjz yok ailelermizn ellernde olsalar bize veriyorlar zaten onlarnda durumlari cok rahat degil. Planlarimiz dusundugumuz gbi gitmedi kizim 1 yasndayken esim isten cikarildi yeniden ise grnce maasi dustu derken hesapta olmayan seyler olnca biraz sksyoruz ama bin sukur bugunumuze ... bizimde kendi evimiz iste 10 yil krediyle aldik 4 senesj kalacak ocakta . Insallah bize de bitirmeyi nasip eder Rabbim...

Senin cocuklara kim bakti bebeklikten calismak zorunda kalmissin cnku

gazanız mübarek olsun C Cay6 K Kendinisevenbirii @-Artemis_ yürüyün aslanlarım kim tutar sizi
doğumdan sonra ben de size katılırım
Güzel gazladin hee
Ahh olsan şimdi saray sarması yapardım sana sütlü tatlı olarak mehlikam kız bide ben atom kurabiyeyi niyeti bozdufum zamanlar yaparım ama eşime yapar yediririm,enerji versin gücünü toplasın diye simdi sen bide hamilesin çarpmasın
Ben daha hiç işe giderken kahvaltı hazirlamadim.
Neden diye bir sor bir sor

Çünkü yemiyor bnde kendi güzellik uykumu bolmuyorum
Yani tabi yemiyosa bence de hazırlamak için kendini yormadigin daha iyi rossum,benim ki yok fln diyo istemiyo,yaptığımda iyi hadi neyse diyip oturuyo masaya bende rahat ediyomzaten hiç istemiyo olsa ağzına bile sürmez de
Yok canım öyle olsa Ross da düşkün olurdu,o hiç değil gibi
Bizi evde olma durumu tetikliyor yani zaten var düşkünlük yoksa
Ahaha valla midemek biz tutturabiliyor olsak bizden doğan çok güzel ve fırlama olacak
Aynen ben 95liyim

Öyle güme giderse sizin özel günler tabi heves kalmaz samdanim, güzel bı kutlama iyi gelirdi

yapardın biliyorum
kız benim niyetim her zaman bozuk
olsada eşimi çarpsa keşke, yoğun çalışıyor enerjiye ihtiyacı var kocişkomun
geçen dedim ya, bu teze binaen demiştim, sizin gibi birbirini seven çocukların nasıl güzel çocukları olu diye

çalıştığım kurumun kreşi var, aynı avluda farklı binalar, istediğimizde gidip emzirebiliyordum,, öğlen yemeklerini yedirmeye gidiyordum, bu bebeğimi de buraya getirecem inşaallah ama 1 yaşını doldurana kadar getirmemeye çalışacam

Yaa cok guldum bakicam su atom kurabiyeye
Aynen sizjn icinizde var evde olma durumu bahane

Iste imkanlarin guzelmiss hemde baya bya guzelmjs benim icin hayal boyle bisey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…