- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.121
Şamdan 28 yaşında, onu biliyordum evet ama K Kendinisevenbirii yaşını bilmiyordum vallahi şaşırdım. Helal olsun poğaça yanaklıma
Evet canım kan değerlerine bakalım istedimgenel bir kontrol mü kuzum?
Neden giremedin kiiyiyim limonsuzum işe başlıyorum pazartesi günü:) bi düzen kurmaya uğraşıyorum sen napiyosun nasılsın:) çaya devam miben de özledim sizi ya
Güzel gazladin hee
Ahh olsan şimdi saray sarması yapardım sana sütlü tatlı olarak mehlikamkız bide ben atom kurabiyeyi niyeti bozdufum zamanlar yaparım ama eşime yapar yediririm,enerji versin gücünü toplasın diye simdi sen bide hamilesin çarpmasın
Yani tabi yemiyosa bence de hazırlamak için kendini yormadigin daha iyi rossum,benim ki yok fln diyo istemiyo,yaptığımda iyi hadi neyse diyip oturuyo masaya bende rahat ediyomzaten hiç istemiyo olsa ağzına bile sürmez de
Yok canım öyle olsa Ross da düşkün olurdu,o hiç değil gibi
Bizi evde olma durumu tetikliyor yani zaten var düşkünlük yoksa
Ahaha valla midemek biz tutturabiliyor olsak bizden doğan çok güzel ve fırlama olacak
Aynen ben 95liyim
Öyle güme giderse sizin özel günler tabi heves kalmaz samdanim, güzel bı kutlama iyi gelirdi
Şöyle aldığın halde beğenmeyen adamları tokatlayasım geliyorartık özel günleri de normal günleri de rafa kaldirdimhayırlısı olsun ne deyim aldığımı da beğenmez çok acayip bi zevki var
Evet canım kan değerlerine bakalım istedimoğlanın biraz kansizligi varmış sadece ☺
Neden giremedin kibende buaralar yoğunum giremiyorum. Çaysız bir ben düşünemiyorum, yoksa sen düşünebiliyor musun
Allah kolaylık versin canım benim güç kuvvet versin inşAllah
Evet canım kan değerlerine bakalım istedimoğlanın biraz kansizligi varmış sadece ☺
Neden giremedin kibende buaralar yoğunum giremiyorum. Çaysız bir ben düşünemiyorum, yoksa sen düşünebiliyor musun
Allah kolaylık versin canım benim güç kuvvet versin inşAllah
Şöyle aldığın halde beğenmeyen adamları tokatlayasım geliyor
Ne istiyormuş ceo çantası falan mıalmam ben de olur biter patilim
kendi alsın demibı sırt çantası alamadik çocuğa kreş için. hepsine bi bahane buluyo. yok logosu büyük yok cizgifilm karakteri var üstünde yok çok renkli cocuk cantasindan ne bekloyo anlamadim
İlkini daha çok beğendim canım, yani ben olsam onu tercih ederdimSizce bu bluzlar nasıl
İkiside çok uyguna dusmus DeFacto baya indirime girmiş 37₺ son bir adet 38 beden Jean buldumİlkini daha çok beğendim canım, yani ben olsam onu tercih ederdim
He yaa
Yap yedir farkı göryapardın biliyorum
kız benim niyetim her zaman bozuk
olsada eşimi çarpsa keşke, yoğun çalışıyor enerjiye ihtiyacı var kocişkomun
geçen dedim ya, bu teze binaen demiştim, sizin gibi birbirini seven çocukların nasıl güzel çocukları olu diye
Kizz teşekkür ederim patilim böyle dusunmene sevindimKız anam K Kendinisevenbirii cok olgun konusmaları hal tavırları var vallahi tebrik ederim gerçekten, akıl yaşta değil başta sözünün en iyi örneği bence . Net
Bak bak aklına yatarsa yap hattaYaa cok guldum bakicam su atom kurabiyeye
Aynen sizjn icinizde var evde olma durumu bahane
Kız her 95li böyle değilmidir kiiŞamdan 28 yaşında, onu biliyordum evet ama K Kendinisevenbirii yaşını bilmiyordum vallahi şaşırdım. Helal olsun poğaça yanaklıma
Ayy aldığını begenmezse hiç zahmet bile etme samdanim sinir olurum öylesine, düşünmüşsün demezler aman alma bosver,kuru bi öpücükle kutla madem yanında olursaartık özel günleri de normal günleri de rafa kaldirdimhayırlısı olsun ne deyim aldığımı da beğenmez çok acayip bi zevki var
Ohh miss gez bakalımKizimi anneme biraktim gezmeye ciktimm harikayimm
Az biraz poğaça yanaklımHe yaaulan daha mi büyük gösteriyom yoksa
Yap yedir farkı görtam atom kurabiye cidden yani benim esim de işe yarıyor
Ama Miniş Miniş tatlı pitirciklarim olsa cidden güzel olurlar haabide anaları gibi fenaaa hele oglanlarim olursa düşünemiyom ajhsjsj
Kizz teşekkür ederim patilim böyle dusunmene sevindiml
Bak bak aklına yatarsa yap hatta
Kız her 95li böyle değilmidir kiikendimi fazla olgun hissettirdin bana bugün
Ayy aldığını begenmezse hiç zahmet bile etme samdanim sinir olurum öylesine, düşünmüşsün demezler aman alma bosver,kuru bi öpücükle kutla madem yanında olursa
Ne istiyormuş ceo çantası falan mı
İnşallah şamdanım yoksa depük atarım onaonları da beğenmiyo işin kötüsüoutdoor şeylere bakiyo nike adidas çantalara bakiyo siyah lacivert falan o bakadursun ben pazartesi falan sipariş veririm iş yerinde
inşallah senin eşin çok karışmaz bu tarz şeylere çocukla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?