Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
genel bir kontrol mü kuzum?
Evet canım kan değerlerine bakalım istedim oğlanın biraz kansizligi varmış sadece
iyiyim limonsuzum işe başlıyorum pazartesi günü:) bi düzen kurmaya uğraşıyorum sen napiyosun nasılsın:) çaya devam mi ben de özledim sizi ya
Neden giremedin kibende buaralar yoğunum giremiyorum. Çaysız bir ben düşünemiyorum, yoksa sen düşünebiliyor musun
Allah kolaylık versin canım benim güç kuvvet versin inşAllah

artık özel günleri de normal günleri de rafa kaldirdim hayırlısı olsun ne deyim aldığımı da beğenmez çok acayip bi zevki var

caysiz sen düşünürsem kanim kurusun limonsuzum tabiki dusunemem :) cay kalp sen:)

eşim ev işleri alışveriş falan derken vaktim olmadi hiç canim:) hala alinacak yapılacak milyon tane iş var

sen neden yogunsun bakalim

anladım kuzum aman bişey olmasın

Şöyle aldığın halde beğenmeyen adamları tokatlayasım geliyor

almam ben de olur biter patilim
kendi alsın demi bı sırt çantası alamadik çocuğa kreş için. hepsine bi bahane buluyo. yok logosu büyük yok cizgifilm karakteri var üstünde yok çok renkli cocuk cantasindan ne bekloyo anlamadim

Ne istiyormuş ceo çantası falan mı

K Kendinisevenbirii sen 95 limisinnn poğaça yanaklımmm
anaammmmm
He yaa ulan daha mi büyük gösteriyom yoksa
Yap yedir farkı görtam atom kurabiye cidden yani benim esim de işe yarıyor

Ama Miniş Miniş tatlı pitirciklarim olsa cidden güzel olurlar haabide anaları gibi fenaaahele oglanlarim olursa düşünemiyom ajhsjsj
Kız anam K Kendinisevenbirii cok olgun konusmaları hal tavırları var vallahi tebrik ederim gerçekten, akıl yaşta değil başta sözünün en iyi örneği bence . Net
Kizz teşekkür ederim patilim böyle dusunmene sevindim l
Yaa cok guldum bakicam su atom kurabiyeye
Aynen sizjn icinizde var evde olma durumu bahane
Bak bak aklına yatarsa yap hatta
Şamdan 28 yaşında, onu biliyordum evet ama K Kendinisevenbirii yaşını bilmiyordum vallahi şaşırdım. Helal olsun poğaça yanaklıma
Kız her 95li böyle değilmidir kiikendimi fazla olgun hissettirdin bana bugün
artık özel günleri de normal günleri de rafa kaldirdim hayırlısı olsun ne deyim aldığımı da beğenmez çok acayip bi zevki var
Ayy aldığını begenmezse hiç zahmet bile etme samdanim sinir olurum öylesine, düşünmüşsün demezler aman alma bosver,kuru bi öpücükle kutla madem yanında olursa

Kizimi anneme biraktim gezmeye ciktimm harikayimm
Ohh miss gez bakalım
Bende pastaneye gittim eşime pasta almaya,ama jöleli kırmızı renkte gıda boyalı pastadan kalmış iki tane,vazgeçtim almadan geldim eşim sevmez onları diye olsa çikolatalı yada beyaz çikolatali alicaktim
Ama eve geldim hemen kolları sıvadım, girdim kendim yapmaya başladım

Az biraz poğaça yanaklım

Ne istiyormuş ceo çantası falan mı

onları da beğenmiyo işin kötüsü outdoor şeylere bakiyo nike adidas çantalara bakiyo siyah lacivert falan o bakadursun ben pazartesi falan sipariş veririm iş yerinde

inşallah senin eşin çok karışmaz bu tarz şeylere çocukla ilgili

İnşallah şamdanım yoksa depük atarım ona
sen ne işine başlıyorsun, meslek neydi senin ben bilmiyore

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…