Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oooo hamarat hatun seni cokk da güzel duriyor

vaavvv muhteşemm, kendi elcazlarınla yaptığın daha muhteşem olur eminim, bir an kocanın yerinde olmak istedim
çanta mı alacaksın canım eşine

Ooo kolay gelsn dogmgnunde bende esime yapmistim bittignde resmni at bizede

öpücük bile fazla ona
ama kendi sevdiğim pastadan alabilirim bak

ya da birlikte gider ihtiyacı olan bişey alırız:) genelde sürpriz yerine böyle yapıyorum:) güneş gözlüğünü kırmıştı oğlum:) eski vardi onu takiyo. gözlük alabiliriz birlikte

İnşallah şamdanım yoksa depük atarım ona
sen ne işine başlıyorsun, meslek neydi senin ben bilmiyore

ben maliyeciyim kuzum:)
kesin depuk atarsin eşinden alıyorum o elektriği kesin karışır herşeye

zorlanirsam tayin isticem zaten kuzum bulunduğum ilcede de var çalışabileceğim yer:) krese ters ama eve krese gitmem yine kolay:)
Anladım Samdanım ben de çalışırken yarım saat yol oluyordu bide eve gelip yine elimden geldiği kadar derse bakıp sonra uyuyakalıyodm :) o yüzden o yarım saat yol güzel geliyodu nedense

Hadi bakalım başla da hayırlısıyla

Oooo hamarat hatun seni cokk da güzel duriyor
Kizz ahahah basılmış gibi hissettim anacim bı an sakin yanlış anlama yani kocamin doğumgünü de onun seysine yapıyorum bu pastayı,yoksa yiyecegimden değil yani
vaavvv muhteşemm, kendi elcazlarınla yaptığın daha muhteşem olur eminim, bir an kocanın yerinde olmak istedim
Saol canım teşekkürler,aslında regl oldum karnım ağrıyor,uğraşmayım demiştim ama nasip yine bana kaldı yapmak
Ooo kolay gelsn dogmgnunde bende esime yapmistim bittignde resmni at bizede
Saol canım,bakiyim beğenirsem atarım.
Ooo gözlük iyi fikir samdanim güzel hediye olmuş olur işte hem,ama sen yine de öpücüğü esirgeme kocandan

Kiz benim yaptigim pastanin tipi guzel oldu da tadi icin ayni seyi siyleyemeyecegim eminim seninki guzel olur ... ama canm kocam gik demeden yiyip tsk etti sonra itiraf et guzel olmamis tadi kendimde begenmedim bidha yas pasta denemeyeym ben dedim kendim

Varya bgun benimde diyet miyet malesef hicbise olamadi anneme gelince hersey iptal ama 1 bucuk 2 saat yurudum dolastim zihnim bosaldi kendime geldim yaa

Ahahha kız hemen pes etmişsin yapa yapa alışır en güzelini yaparsın pasta değil mi nolacak,yine tabi ki güzel ellerine sağlık ❤

Valla hem yolu sen açtın bize gaza geldim bende şimdi de diyeti yalan ettin ama olsun yarın baslarsin sende.zaten diyet değil ki yaptığımız biraz dikkat etmek diyelim şimdilik.artemisin yeni açtığı topige gelsene başka arkadaslarda geldi,güzel zayıflarız valla

Aynenn ya dikkat etsek dha bile almasak yeter
Nerde topic etiketlesene beni...

Kiz aslinda asiri tatliciyim her hafta tatli yaparim en kotu haftada 1 elim iyidir ama yas pasta konusuna deginmeyecegim birdaha onun haziri makbul...

Aynenn ya dikkat etsek dha bile almasak yeter
Nerde topic etiketlesene beni...

Kiz aslinda asiri tatliciyim her hafta tatli yaparim en kotu haftada 1 elim iyidir ama yas pasta konusuna deginmeyecegim birdaha onun haziri makbul...
Tamam etiketliyim canım. Olsun tatlıların süperdir eminim senin de pasta olmasa da,ama ben yine de güzel pasta yapacağına inanıyorum
Buda benim ki biraz acemi işi amaartık oldu öyle böyle

Kizzz harika olmus daha ne olsun ellerine saglik bana tarif gonderirmisin ozel msj dan iyiki kendi yaptigimin resmini atmamisim
Saol canım da ben daha profesyonel olsun diye uğraş veriyorum her seferinde aslında çok şey istesemde biliyorum kız niye öyle diyon merak ettim seninkini de aslında ya

Tarifte klasik yumurta, şeker,süt,un,vanilya,kabartma tozuyla pandispanya canım sadece sıvıyağ yok.
Kreması da
Süt,un,nişasta, yumurta,vanilya tereyağı
Ölçü vermiyorum ben göz kararı yapıyorum çünkü kekime göre yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…