- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.141
olgunlaştırmış canım,eminim görünüş olarakta gençsindirteşekkür ederim canım benimhayat bizi yaslandirdi
Oooo hamarat hatun seni cokk da güzel duriyorOhh miss gez bakalım
Bende pastaneye gittim eşime pasta almaya,ama jöleli kırmızı renkte gıda boyalı pastadan kalmış iki tane,vazgeçtim almadan geldim eşim sevmez onları diyeolsa çikolatalı yada beyaz çikolatali alicaktim
Ama eve geldim hemen kolları sıvadım, girdim kendim yapmaya başladım
Eki Görüntüle 2560003
vaavvv muhteşemm, kendi elcazlarınla yaptığın daha muhteşem olur eminim, bir an kocanın yerinde olmak istedimOhh miss gez bakalım
Bende pastaneye gittim eşime pasta almaya,ama jöleli kırmızı renkte gıda boyalı pastadan kalmış iki tane,vazgeçtim almadan geldim eşim sevmez onları diyeolsa çikolatalı yada beyaz çikolatali alicaktim
Eki Görüntüle 2560003
çanta mı alacaksın canım eşineonları da beğenmiyo işin kötüsüoutdoor şeylere bakiyo nike adidas çantalara bakiyo siyah lacivert falan o bakadursun ben pazartesi falan sipariş veririm iş yerinde
inşallah senin eşin çok karışmaz bu tarz şeylere çocukla ilgili
Ooo kolay gelsn dogmgnunde bende esime yapmistim bittignde resmni at bizedeOhh miss gez bakalım
Eki Görüntüle 2560003
off ağladım resmen
hamile olduklarını kendiliğinden doğum yapınca öğreniyolarşaka gibi şoktayım ya
He yaaulan daha mi büyük gösteriyom yoksa
Yap yedir farkı görtam atom kurabiye cidden yani benim esim de işe yarıyor
Ama Miniş Miniş tatlı pitirciklarim olsa cidden güzel olurlar haabide anaları gibi fenaaa hele oglanlarim olursa düşünemiyom ajhsjsj
Kizz teşekkür ederim patilim böyle dusunmene sevindiml
Bak bak aklına yatarsa yap hatta
Kız her 95li böyle değilmidir kiikendimi fazla olgun hissettirdin bana bugün
Ayy aldığını begenmezse hiç zahmet bile etme samdanim sinir olurum öylesine, düşünmüşsün demezler aman alma bosver,kuru bi öpücükle kutla madem yanında olursa
İnşallah şamdanım yoksa depük atarım ona
sen ne işine başlıyorsun, meslek neydi senin ben bilmiyore
Bana da öyle geliyorben maliyeciyim kuzum:)
kesin depuk atarsin eşinden alıyorum o elektriğikesin karışır herşeye
Anladım Samdanım ben de çalışırken yarım saat yol oluyordu bide eve gelip yine elimden geldiği kadar derse bakıp sonra uyuyakalıyodm :) o yüzden o yarım saat yol güzel geliyodu nedensezorlanirsam tayin isticem zaten kuzum bulunduğum ilcede de var çalışabileceğim yer:) krese ters ama eve krese gitmem yine kolay:)
Kizz ahahahOooo hamarat hatun seni cokk da güzel duriyor
Saol canım teşekkürler,aslında regl oldum karnım ağrıyor,uğraşmayım demiştim ama nasip yine bana kaldı yapmakvaavvv muhteşemm, kendi elcazlarınla yaptığın daha muhteşem olur eminim, bir an kocanın yerinde olmak istedim
Saol canım,bakiyim beğenirsem atarım.Ooo kolay gelsn dogmgnunde bende esime yapmistim bittignde resmni at bizede
Ooo gözlük iyi fikir samdanim güzel hediye olmuş olur işte hem,ama sen yine de öpücüğü esirgeme kocandanöpücük bile fazla ona
ama kendi sevdiğim pastadan alabilirim bak
ya da birlikte gider ihtiyacı olan bişey alırız:) genelde sürpriz yerine böyle yapıyorum:) güneş gözlüğünü kırmıştı oğlum:) eski vardi onu takiyo. gözlük alabiliriz birlikte
off ağladım resmen
Kiz benim yaptigim pastanin tipi guzel oldu da tadi icin ayni seyi siyleyemeyecegimKizz ahahahbasılmış gibi hissettim anacim bı an sakin yanlış anlama yani kocamin doğumgünü de onun seysine yapıyorum bu pastayı,yoksa yiyecegimden değil yani
Saol canım teşekkürler,aslında regl oldum karnım ağrıyor,uğraşmayım demiştim ama nasip yine bana kaldı yapmak
Saol canım,bakiyim beğenirsem atarım.
Ooo gözlük iyi fikir samdanim güzel hediye olmuş olur işte hem,ama sen yine de öpücüğü esirgeme kocandan
Ahahha kız hemen pes etmişsin yapa yapa alışır en güzelini yaparsın pasta değil mi nolacak,yine tabi ki güzel ellerine sağlık ❤Kiz benim yaptigim pastanin tipi guzel oldu da tadi icin ayni seyi siyleyemeyecegimeminim seninki guzel olur ... ama canm kocam gik demeden yiyip tsk etti sonra itiraf et guzel olmamis tadi kendimde begenmedim bidha yas pasta denemeyeym ben dedim kendim
Varya bgun benimde diyet miyet malesef hicbise olamadianneme gelince hersey iptal ama 1 bucuk 2 saat yurudum dolastim zihnim bosaldi kendime geldim yaa
Aynenn ya dikkat etsek dha bile almasak yeterAhahha kız hemen pes etmişsin yapa yapa alışır en güzelini yaparsın pasta değil mi nolacak,yine tabi ki güzel ellerine sağlık ❤
Valla hem yolu sen açtın bize gaza geldim bende şimdi de diyeti yalan ettinama olsun yarın baslarsin sende.zaten diyet değil ki yaptığımız biraz dikkat etmek diyelim şimdilik.artemisin yeni açtığı topige gelsene başka arkadaslarda geldi,güzel zayıflarız valla
Tamam etiketliyim canım. Olsun tatlıların süperdir eminim senin de pasta olmasa da,ama ben yine de güzel pasta yapacağına inanıyorumAynenn ya dikkat etsek dha bile almasak yeter
Nerde topic etiketlesene beni...
Kiz aslinda asiri tatliciyim her hafta tatli yaparim en kotu haftada 1 elim iyidir ama yas pasta konusuna deginmeyecegim birdaha onun haziri makbul...
Kizzz harika olmus daha ne olsun ellerine saglik bana tarif gonderirmisin ozel msj danTamam etiketliyim canım. Olsun tatlıların süperdir eminim senin de pasta olmasa da,ama ben yine de güzel pasta yapacağına inanıyorum
Buda benim ki biraz acemi işi amaartık oldu öyle böyle
Eki Görüntüle 2560067
Eki Görüntüle 2560068
Saol canım da ben daha profesyonel olsun diye uğraş veriyorum her seferinde aslındaKizzz harika olmus daha ne olsun ellerine saglik bana tarif gonderirmisin ozel msj daniyiki kendi yaptigimin resmini atmamisim
Ahahah yaa regl olmak sevişmeye engel deegiillSize bol eksinli dogmgnu kutlamasj dilerdimde regl olmussun dileyemiyorum bende oyleym bu aksam yada yarina biter ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?