- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.161
Acemi işi buysa profesyonelini merak ediyorum,Tamam etiketliyim canım. Olsun tatlıların süperdir eminim senin de pasta olmasa da,ama ben yine de güzel pasta yapacağına inanıyorum
Buda benim ki biraz acemi işi amaartık oldu öyle böyle
Eki Görüntüle 2560067
Eki Görüntüle 2560068
VaaavvvvAhahah yaa regl olmak sevişmeye engel deegiill
Yaaa kız utandimmAcemi işi buysa profesyonelini merak ediyorum,
Daha önce demiştim ya eşin çok şanslı diye çok degil çok çok çok çok .......... Şanslı,
Ellerine sağlık canım
Deliii bu kizzz deliii yaaaaa....Ahahah yaa regl olmak sevişmeye engel deegiill
Yok bu sennkinden sonra keni yaptgmin resmni atamam faciaa olur cock pastasi gbjSaol canım da ben daha profesyonel olsun diye uğraş veriyorum her seferinde aslındaçok şey istesemde biliyorum kız niye öyle diyon merak ettim seninkini de aslında ya
Tarifte klasik yumurta, şeker,süt,un,vanilya,kabartma tozuyla pandispanya canım sadece sıvıyağ yok.
Kreması da
Süt,un,nişasta, yumurta,vanilya tereyağı
Ölçü vermiyorum ben göz kararı yapıyorum çünkü kekime göre yani
Kız Allah seni güldürdün beniYok bu sennkinden sonra keni yaptgmin resmni atamam faciaa olur cock pastasi gbj
Hoşgeldin o halde tatlimmAllahimmmmm özgürüm son sınavdan da çıktımmmm bu gece muhabbetin dibine vuralimmmmmmm
Gul gulll seni sexi gaciiKız Allah seni güldürdün beni
Kız sanırım ben kendi yaptığım şeyleri pek begenemiyom anladım ben
Regliyken daha bı libido artışı oluyor bende anacimGul gulll seni sexi gacii
Kız allah seni sen buna basitmi diyorsunKız sanırım ben kendi yaptığım şeyleri pek begenemiyom anladım benbana basit gözüküyor valla
Kız allah seni sen buna basitmi diyorsun
Ben 2,5 yılda 2-3 kez anca kek yapmışımdır
Hiç tatlı çörek aram yoktur eşim 1 kere pasta yap dedi, beceremedim. Gittim pastaneden aldım küçük bir tane ben yaptım dedim, inandı ama sonra çöpü atmayı unutmuşum kapının önünde 1 gün sonra çöpte görmüş paketi de alıp mutfağa koymuş sabah işe giderken gülll güllll ölmüştüm
Ahahhah yaaa kocanda fenaymis heaKız allah seni sen buna basitmi diyorsun
Ben 2,5 yılda 2-3 kez anca kek yapmışımdır
Hiç tatlı çörek aram yoktur eşim 1 kere pasta yap dedi, beceremedim. Gittim pastaneden aldım küçük bir tane ben yaptım dedim, inandı ama sonra çöpü atmayı unutmuşum kapının önünde 1 gün sonra çöpte görmüş paketi de alıp mutfağa koymuş sabah işe giderken gülll güllll ölmüştüm
Çokkkk fenadırrr cokkkkkAhahhah yaaa kocanda fenaymis heainsan bozuntuya vermez bari
Bende deeRegliyken daha bı libido artışı oluyor bende anacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?