- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.201
Ben uyanigim canısı dusumu aldım oturuyorum,ev ahalisi uyuyor, benim de midem yanıyor, yanmalar başladı bakalımHerkes de uyuyor
Beni etiketlememissinCok sessizzz buralar
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
kk birinci noteri
ByNkoaLa
poncikvegece
Huuuu gizlaaaaaa
Poncikvegece hep patili diye konustugumjzdan eski nicke geri donmussun eetiket yapmaya calisirken anladim
Var kız olmaz mı, ben seviyorum kocişimi bugün evdeydi ben gelmeden yemeği yapmış ben gelince sofrayı da kurdu, gerçi hazır köfte almış patatesle fırınlamış ama olsun, yedik içtikHiç mi iyi yanları yok bu kocaların yahu
Ohh misss ... bizde esim aldi annemlerden eve geldik kahve ictik film izledik smdi esim ve kizim yattilar kizimi henuz uyutamadimda ugras icindeyim ...Ben uyanigim canısı dusumu aldım oturuyorum,ev ahalisi uyuyor, benim de midem yanıyor, yanmalar başladı bakalım
Tamam hadi bu seferlik affettim
Evet sezeryan,diğerleri de mecburi sezeryandi malesefOhh misss ... bizde esim aldi annemlerden eve geldik kahve ictik film izledik smdi esim ve kizim yattilar kizimi henuz uyutamadimda ugras icindeyim ...
Bu arada sorcam hep unutuyorum sezeryanmj olacaksin diger dogmlarn ne sekildeydi
Hem senVar kız olmaz mı, ben seviyorum kocişimi bugün evdeydi ben gelmeden yemeği yapmış ben gelince sofrayı da kurdu, gerçi hazır köfte almış patatesle fırınlamış ama olsun, yedik içtik
üstüne ben de tavuk göğsü tatlısı yaptım,
Olsun demekki hakkinzda hayirlisi boyleymisEvet sezeryan,diğerleri de mecburi sezeryandi malesef
Evet canım kiximda saatlerce suni sancı çekip 9 cm açılmaya bebek dogmayinca sezeryene girdim malesef, bebeğin kafası yanmış ve kemiğe dayanmis malesef,Olsun demekki hakkinzda hayirlisi boyleymis
Bende buralardayım işteCok sessizzz buralar
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
kk birinci noteri
ByNkoaLa
poncikvegece
Huuuu gizlaaaaaa
Poncikvegece hep patili diye konustugumjzdan eski nicke geri donmussun eetiket yapmaya calisirken anladim
Ohh mis gbi bnde evime gidicem ins misafrlikteyiz şuanBen uyanigim canısı dusumu aldım oturuyorum,ev ahalisi uyuyor, benim de midem yanıyor, yanmalar başladı bakalım
Benim en korktugum sey sanci cekip uzerine sezeryan olmakti ... normal dogumdan asiri korkuyordum birde ... sukur ki sartlar beni sezeryana iletti ve doktorumun dogumdan sonra dedigi sey bebek cok yukardaymis asla suni sanciyla inip dogum kanalina giremezmis iki aciyi birden cekermis iyiki direk sezeryan olmus demis ailemeEvet canım kiximda saatlerce suni sancı çekip 9 cm açılmaya bebek dogmayinca sezeryene girdim malesef, bebeğin kafası yanmış ve kemiğe dayanmis malesef,
Oğlumda da hamilelikte sorunlar çıktı Cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesinde perinatoloji bölümünde takip edildim bir profesöre,orda da sezeryan sonrası normal doğum yapılmıyordu ,bir de o zaman onu düşünecek durumda değildim tek düşüncem oğlumun sağlıklı dogmasiydi
Napiyon kiz 80 gunde devrialem gbi beni gectinOhh mis gbi bnde evime gidicem ins misafrlikteyiz şuan
Ne dördü beşi kızHem senByNkoaLa a bakma,nazar değmesin diye öyle diyor, o da seviyor kocişini, yoksa 3 çocuk yapar mıydı, hem daha 4. 5. Yi yapacak
Annemlerle üst komşuya geldik :)Napiyon kiz 80 gunde devrialem gbi beni gectin
Annendeydin misafirlige ne ara gittin
Haa o bisey deglmis kiz ust kat .. evinemi doncen ordamisin bugece annendemi kalcanAnnemlerle üst komşuya geldik :)
Ben Casper gibiyim heran her yerde olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?