Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oh my goddd kusura bakma dostum

B BUSR4
@-Artemis_
Canımm ben bu aralar deli gbi uyuyorum iş yerinde çok yoruluyorum birde havaların erken kararması psikolojik olarak bende erken uyumayı getiriyor kış günleri ya
Şimdi bu saatte de uyandım geri uyu uyuyabilirsen Büş

var mı gece kuşu

Yavrum hep mi böylesin yoksa bu aya özel mi :)

Ben varım ,sen hamilesin bence ya

Yavrum hep mi böylesin yoksa bu aya özel mi :)

kuzum ben kış geldiğinde kendimi bildim bileli hep böyleyim ya annemler derdi bizle biraz vakit geçir diye İşten okuldan geldiğimde yemekten sonra direk uykum geliyordu...

Ben varım ,sen hamilesin bence ya

öyle mi dersin mehlika eşimde diyor ama ben kendimi bildim bileli böyleyim kışları çok erken kararıyor ya hava psikolojik olarak uykum geliyor herhalde

Bence öyle, hadi az kaldı, öğreniriz yakında inşaallah

Takılıyorum öyle, eşimle hasret giderdik günleeerrr sonra yarın 6 da ise gideceği için uyudu benim de uykum geldi ama kk da takılmakla meşgulüm
Ay valla 6 da işe gitmek ne demek bilirim hele kış günleri o sıcacık yataktan kalkasın gelmiyor havada karanlık sanki gece gibi uyanasın gelmiyor

Herkes uyudu ellam, bu nerenin şivesi ya
Maraşlı bir arkadaşım ellam çok derdi Maraş olabilir

Benm yaz kış farketmiyor uyku
Her an her yer de uyuyabilirm
Ama sende bı halker var gbi gbi ins beklediğimiz haberi alırız busum yaa çok dua ediorm inan

aynen kafa dinliyosun yarim saatte bence de güzel yolun belli bi mesafe olmasi:)

sağol kuzum benim darısı başına inşallah

senin hatırına öperim bi tane o zaman tabi evde olursa

Kuzum gidip alacaksın bi çanta. Oğlum çok beğenmiş çok ısrar etti milletin içinde kıramadım diyeceksin
Yaa çok tatlısın (yanımda çay varken yazıyorum) B BUSR4 tatlım çay içtin mi
Kaynanam gelecek ev işleri kızımın kresi ödevleri oğlumun yaramazliklari hastalıkları bide eşim evdeyken de giremiyorum
Ne çok emoji koymuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…