- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.241
Canımm ben bu aralar deli gbi uyuyorum iş yerinde çok yoruluyorum birde havaların erken kararması psikolojik olarak bende erken uyumayı getiriyor kış günleri ya
Yavrum hep mi böylesin yoksa bu aya özel mi :)Canımm ben bu aralar deli gbi uyuyorum iş yerinde çok yoruluyorum birde havaların erken kararması psikolojik olarak bende erken uyumayı getiriyor kış günleri ya
Şimdi bu saatte de uyandım geri uyu uyuyabilirsen Büş
var mı gece kuşu
GörucezGorecukkk
Ben varım ,sen hamilesin bence yaCanımm ben bu aralar deli gbi uyuyorum iş yerinde çok yoruluyorum birde havaların erken kararması psikolojik olarak bende erken uyumayı getiriyor kış günleri ya
Şimdi bu saatte de uyandım geri uyu uyuyabilirsen Büş
var mı gece kuşu
Yavrum hep mi böylesin yoksa bu aya özel mi :)
Ben varım ,sen hamilesin bence ya
Bence öyle, hadi az kaldı, öğreniriz yakında inşaallahkuzum ben kış geldiğinde kendimi bildim bileli hep böyleyim ya annemler derdi bizle biraz vakit geçir diyeİşten okuldan geldiğimde yemekten sonra direk uykum geliyordu...
öyle mi dersin mehlika eşimde diyor ama ben kendimi bildim bileli böyleyim kışları çok erken kararıyor ya hava psikolojik olarak uykum geliyor herhalde
Bence öyle, hadi az kaldı, öğreniriz yakında inşaallah
Takılıyorum öyle, eşimle hasret giderdik günleeerrr sonrainşallah kuzum yasen napıyosun nasılsın
Ay valla 6 da işe gitmek ne demek bilirim hele kış günleri o sıcacık yataktan kalkasın gelmiyor havada karanlık sanki gece gibi uyanasın gelmiyorTakılıyorum öyle, eşimle hasret giderdik günleeerrr sonrayarın 6 da ise gideceği için uyudu benim de uykum geldi ama kk da takılmakla meşgulüm
Maraşlı bir arkadaşım ellam çok derdi Maraş olabilirHerkes uyudu ellam, bu nerenin şivesi ya
Benm yaz kış farketmiyor uykukuzum ben kış geldiğinde kendimi bildim bileli hep böyleyim ya annemler derdi bizle biraz vakit geçir diyeİşten okuldan geldiğimde yemekten sonra direk uykum geliyordu...
öyle mi dersin mehlika eşimde diyor ama ben kendimi bildim bileli böyleyim kışları çok erken kararıyor ya hava psikolojik olarak uykum geliyor herhalde
Bana da öyle geliyor
Hmmm maliyeciiii
Ne kadar da asortik bir meslek
Anladım Samdanım ben de çalışırken yarım saat yol oluyordu bide eve gelip yine elimden geldiği kadar derse bakıp sonra uyuyakalıyodm :) o yüzden o yarım saat yol güzel geliyodu nedense
Hadi bakalım başla da hayırlısıyla ❤
Kizz ahahahbasılmış gibi hissettim anacim bı an sakin yanlış anlama yani kocamin doğumgünü de onun seysine yapıyorum bu pastayı,yoksa yiyecegimden değil yani
Saol canım teşekkürler,aslında regl oldum karnım ağrıyor,uğraşmayım demiştim ama nasip yine bana kaldı yapmak
Saol canım,bakiyim beğenirsem atarım.
Ooo gözlük iyi fikir samdanim güzel hediye olmuş olur işte hem,ama sen yine de öpücüğü esirgeme kocandan
Ayy amin inşallah Samdanıımaynen kafa dinliyosun yarim saattebence de güzel yolun belli bi mesafe olmasi:)
sağol kuzum benim darısı başına inşallah
Ben dee uyumuşum çaayyYok ya kalabalik degiliz bu gece pek az kisiyiz hosgeldjn nasilsinn
Kuzum gidip alacaksın bi çanta. Oğlum çok beğenmiş çok ısrar etti milletin içinde kıramadım diyeceksinalmam ben de olur biter patilim
kendi alsın demibı sırt çantası alamadik çocuğa kreş için. hepsine bi bahane buluyo. yok logosu büyük yok cizgifilm karakteri var üstünde yok çok renkli cocuk cantasindan ne bekloyo anlamadim
Yaa çok tatlısıncaysiz sen düşünürsem kanim kurusun limonsuzumtabiki dusunemem :) cay kalp sen:)
eşim ev işleri alışveriş falan derken vaktim olmadi hiç canim:) hala alinacak yapılacak milyon tane iş var
sen neden yogunsun bakalim
Günaydın tatlı kısGüünaydın herkesee güzel hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?