- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.221
VaaavvvvNe dördü beşi kız
O nerden çıktı
Sevmesem smdiye bisardim heralde ailemden destek görseydim
Görmesem de bosardim
Ama bakışıyla bni benden ediyor zaten zıpkın delikanlı
BenHerkes evli kim mutlu
Yoğurt kürüne başladın mı çay? Ben az önce yedim yaticam yarım saate de,bı bakiyim diye geldimCok sessizzz buralar
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
@samdan
ByNkoaLa
@patilibirhayat
Huuuu gizlaaaaaa
Poncikvegece hep patili diye konustugumjzdan eski nicke geri donmussun eetiket yapmaya calisirken anladim
Bende simcikk yiyecegim oncesnde kayisili form cay iciyorumBenmaşallah diyim totomu kasiyim
Yoğurt kürüne başladın mı çay? Ben az önce yedim yaticam yarım saate de,bı bakiyim diye geldim
Eve geldim eveHaa o bisey deglmis kiz ust kat .. evinemi doncen ordamisin bugece annendemi kalcan
AhhahahahaVaaavvvv
O zaman kesin 4-5 olur
AhahahhaBenmaşallah diyim totomu kasiyim
Yoğurt kürüne başladın mı çay? Ben az önce yedim yaticam yarım saate de,bı bakiyim diye geldim
Senin zıpkın bir bakar 4 te olur 5 te,Ahhahahaha
Sen dortle yine dortlemicem
Ayy mehlikaaa ne diyim sana masallah ...Senin zıpkın bir bakar 4 te olur 5 te,
benim koca istese zaten yaparım 4 te 5 te
Bakışıyla çocuk yapmicamSenin zıpkın bir bakar 4 te olur 5 te,
benim koca istese zaten yaparım 4 te 5 te
Bu arada yasin bir muamma olarak kaldi akillarda unuttuk sanma neysseeee bilemiyorum yaniiAyy mehlikaaa ne diyim sana masallah ...
Dun bana dedgn seklde kendini korunmaya alirsan hiccc bisecik olmazBakışıyla çocuk yapmicam
Öpücük bile yok onaDun bana dedgn seklde kendini korunmaya alirsan hiccc bisecik olmaz
Yok ya kalabalik degiliz bu gece pek az kisiyiz hosgeldjn nasilsinnYine kazanlar kaynııyoorİyii geceler kıızlar ❤
Yok daha yarın doğum günüKocan pastayi begendimi K Kendinisevenbirii
Bakınca gerisi gelir yaniBakışıyla çocuk yapmicam
Onu da Bilmeyiverin caaaniiimmBu arada yasin bir muamma olarak kaldi akillarda unuttuk sanma neysseeee bilemiyorum yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?