Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benm yaz kış farketmiyor uyku
Her an her yer de uyuyabilirm
Ama sende bı halker var gbi gbi ins beklediğimiz haberi alırız busum yaa çok dua ediorm inan

inşallah Rossum inşallah çok teşekkür ederim

kahvaltıda içeceğim birazdann

Günaydın tatlı kıssslar

Herkese en az benim profil resmim kadar güzel bir cumartesi diliyorum
Dün gelemedim geyşam evdeydi malum. Akşam da bir arkadaş bizi manitasıyla tanıştırdı onlarla takıldık
Bu akşam da babamın eşinin akrabaları gelmiş onlarla tanışalım diye çağırdılar bizi oraya gidicez
Yine sevişgen sevişgen konuşmuşsunuz ulan burda dram yaşanıyor dram
Son aktivite 5 Kasım
Doktora sormayı unuttuk diye 3 aralığa kadar da birbirimize 50 cm den fazla yaklaşmıyoruz
1 ay olmuş be şaka maka K Kendinisevenbirii hadi oturup ağlayalım yakın cigaraları, sıradaki ağıt bana gelsin
" Artık bülbül ötmüyor
Gül dolu penceremde
Yalnız hatıran kaldı ahh
Boş kalan çerçevede"
----

Gün planlarını alalım bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
@Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-

Afiyet bal şeker olsun büşraciğim ☺ kız çok saçma sapan mutlu oluyorum delirdim galiba 5 yaşındaki kızim da bazen istiyor o zaman da mutlu oluyorum

benim görümcemde ben 2.bardağı içtiğimde mutlu oluyordu oda tam bir çaykolik anlayabiliyorum seni kuzum

günaydın cicimm
valla yapmayın iyi yapıyosunuz ilk üç ay tehlikeli olabilir zaten dayanın azıcık az kaldıı hadi görim sizi
bugünün planları arasında ev temizliği ve yemek yapıp teze yoğunlaşmak var dışarda hava kapalı

1 ay bitti zaten kaldı 2 ay, ne kaldı şunun şurasında
Tuktor serbest derse hiç acımaminsanın kocası rüyalarını süsler mi yav benimki süslüyor öyle bir hasret kalış rüyalarda buluşuyoruz
Tezin nicel mi nitel mi büşom

Hahahaha gün sayıyor kıyamam sana ya benimde bi keresinde rüyama girmişti çok hastaydı antibiyotik falan kullanıyordu olmadı bir hafta falan rüyamda görmeye başladım
Cicim nicel oluyor benim ki sanırım hidrolik menfezlerle ilgili, hidrolik menfezlerin tasarımı, işte gelen su debisinin hesaplanması vs. Onların literatür taraması kısmındayım şu an, ocaktan sonra izinlerim yenilenince gidip deney yapacağız deney kanalı var okulda, sonra o deney sonuçlarını falan karşılaştırcaz hesaplamalarla öyle işte inşallah haziranda biter ya

Ooo kimler gelmiş hoşgelmis :))
Günün planı protein ağırlıklı beslenmek ip atlamak sirkeli suyumu içtim bugün yabancı dizilerimle hasret gidericem artık

benim görümcemde ben 2.bardağı içtiğimde mutlu oluyordu oda tam bir çaykolik anlayabiliyorum seni kuzum
Ama sen görümcen için değil benim için içiyorsun değil mi? Benim benim. Arkadaşın için
Aliş bunlara balım lohusayken 40 gün olmayacak. 40 40 tam tamına 40 yav yazmiyim dedim ama illa birleşme olması gerekmiyor ki başka çözümler de var

Aynen nicel çalışıyorsun Spss falan kullanacaksın muhtemelen.
Benim tezim niteldi, Nvivo falan da kullanmadan yazdım. Nitel daha zormuş şimdiki aklım olsa nicel çalışırdım. Mahvetti beni o tez şimdi doktoraya devam etmeye benim minik güzel totişim yemiyor
Çok zor süreç Allah kolaylık versin büşom ama yardım edebileceğim noktalarda yardım etmeye hazırım. Özellikle intihale dikkat et asla teze tek bir cümle dahi copy paste yapma. Benim intihal %1 çıkmıştı o da kaynakçadan
Nasıl saymayayım günleri 1 ay ula 30 gün 720 saat 43200 dakika

senin hatırına öperim bi tane o zaman tabi evde olursa
Evde olursa öp tabi ama tek bı öpücükle kurtarirsan
Günaydın cicim.suan çok üzüldüm size valla 1 aydır yaklasmamak yerine telefon açıp sorsaydin doktoruna, ya da whatsaptan ulassaydin balım, sana da yazık geysana da kız poncikvegece ı örnek alsana doktorunu arayıp yada msj atıp soruyor hemencik
Neyse az kalmış 3 aralığa da surda az daha dişinizi sıkın bari

Bugün eşimin doğum günü sbh pastayla uyandırdım doğum günün kutlu olsun nidaları attım sbh sbh aşağıdaki catlamistir sesimize heralde eşim şok tabi pastayı da çok begendi şimdi ya yatağı,ya kendini ya beni yakican,dur üfleyim şu mumu dedi durdu öyle işte. Günün geri kalanı da temizlikle gecicek.dunden beri gözüm kalıp duruyor,benim gözüm kalırsa kesin misafir gelir onun için yavaştan temizliğimi yapıp temiz temiz oturuyum dedim gelende temiz evime gelsin

görümcem için değil tabi ki senin için içiyorum

Ooo kimler gelmiş hoşgelmis :))
Günün planı protein ağırlıklı beslenmek ip atlamak sirkeli suyumu içtim bugün yabancı dizilerimle hasret gidericem artık
İp atlamayı, yatarken de yoğurt kürünü yapmayı unutma kuzum
Sınavların bitmiş fıstığım hadi gözüm aydın özgürsün artık
Hangi diziyi izliyorsun?

Olmaz ben birleşme isterem
Lohusayken insanın yapası da gelmez o halde yav bir düşününce
Ben Lohusalık

Kadının numarasını daha almadım ki onu da unutmuşum
Numarayı da 3 aralıkta alacağım.
Umut 3 aralık.
Çare 3 aralık.
Kurtuluş 3 aralık
Vayyy o pasta eşinin doğum günü pastası mıydıııı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…