- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.721
Yulaflı ekmek ye insAmiiinn amiinn yemese daha iyide iste
Bende oyle dedmde 9 yas kucukmus benden 9 yaslanmisjm ben yaaNe ablası kız
Altı üstü 30 yaşındayım
Heh oldu bak bu ... bu iradeyle pardon iradesizlikle benn napcam blmiyormYulaflı ekmek ye ins
amanınn kitaplarım evlatlarım
hepsi artık aynı zamanda senindir
Demi şuan cok kararsiz kaldım ustekiyle ortadaki usteki canli guzel gider diyorlar .Bana ortadaki daha iyi uyar gibi geldi
Ben de ikisini begendim, üstteki de güzel canlıDemi şuan cok kararsiz kaldım ustekiyle ortadaki usteki canli guzel gider diyorlar .
Canim ya buyuk 2 parca minderli bi koltukya ortu uyarmi onlara bilemedimDemi şuan cok kararsiz kaldım ustekiyle ortadaki usteki canli guzel gider diyorlar .
AhahahhahaBende oyle dedmde 9 yas kucukmus benden 9 yaslanmisjm ben yaa
Bugun sipariş edecem göndercem begenir insallah kaynanama aliyom yeni koltuk takımı aldı örtüleri benden olsun dedim.Ben de ikisini begendim, üstteki de güzel canlı
Bende kararsiz kaldim ama kaynanama alcam oda alcakti örtü şuan ellerinde yok oglanlar zaten düzensiz kocamanlar ama kirletirler diye ortecek bende bare örtüleri benden olsun dedimCanim ya buyuk 2 parca minderli bi koltukya ortu uyarmi onlara bilemedim
Maşaallah hayırlı olsun,koltukta güzelmişBugun sipariş edecem göndercem begenir insallah kaynanama aliyom yeni koltuk takımı aldı örtüleri benden olsun dedim.
Ben de kiz istermiyim hic ama iste acayp moralim bozuluyo ama 3lu haneli yaslara giriyorum diye sen 89 lumusun 90 limjsinAhahahhaha
Olsun gene de kendimi yaşlı hissetmek istemiyirm
Ooo masallah masallah Allah bozmasinnBugun sipariş edecem göndercem begenir insallah kaynanama aliyom yeni koltuk takımı aldı örtüleri benden olsun dedim.
89Ben de kiz istermiyim hic ama iste acayp moralim bozuluyo ama 3lu haneli yaslara giriyorum diye sen 89 lumusun 90 limjsin
Napim canim içimden geldi yaşadıklarım ayri ama hep eski esyalar yıllardır yeni yeni aliyor evini düzüyor bende içimden geldi oda cok cekti yaşadı ama ben yinede kirilmiyom.Ooo masallah masallah Allah bozmasinn
Tmm cnm saol inşallahAsiye_ burdada güzel dostluklar kurabilirsin tatlım.
Ben 90 ama ay vardir sene yoktur belki aramzda agustos dgmluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?