- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.301
Hödükleşmeye başladı zaten şamdanım iyiden iyiye.yavas yavaş indircen kuzum. sen cidden çok üzüldün su duruma. artık eskisi gibi olmaz elini eteğini çekersin onun üzerinden biraz. zaten anlar o.
ama iş yeri de sıkıntı işte. erkeklerin dedikodu yapanı daha tehlikeli kadindan. orasi hep erkek ya dönen muhabbet ve dertlesmede kadin fikri inceliği bakış açısı olmuyo. o yüzden çok sert gitme sen onun üstüne.
bu da aklında bulunsun. ordan da sisiriyo olabilirler onu. farketmeden sürekli kendini hakli görmeye başlamıştır
Kiz anca su eczanelerde satılan malum şeyler etki eder seninkine o zmn desenedogaldan biseyler yedirip icirip adamı halleyim desen nafile nereye gidiyo da olusamiyor bu enerji ola ki? benim ki onları gece öyle uyanıp yese bidaa yatmaz zaten
[/QUOTE
işte onun canı istemesi lazım. yediği seyle ilgili değil. onun enerci beyinsel
o yüzden emin olamiyom bu cilve giyin süslen işleri bizde ise yarar minormalde de esim kendi gelir cilve yapa yapa
Ayy ilişkinizin dinamigine bayıldım yeminlevalla işte en değişik yayi ben almisim
hani cirkin şekilsiz falan da değilimesimde beğenir ama adam değişik beybisi
adamla beyin yaristiriyoz sürekli. din siyaset kültür sanat vs....genelde erkek kendinden çok bilen kadin sevmez ama benimki seviyo
HahhahaahahahahahahKızlar ya yemin ederim bugün herşey beni delirtmek için el ele vermiş gibi.
Benim annem babam ayrı. Annem bugün bende kalıyor eşim nöbette diye. İnstagram elinde sabahtan beri koskoca şair benim gönderilerimi beğendi, koskoca şair benim gönderime çiçek resmi attı diyip duruyor ama bende sinirlerim bozuk diye yav he he modunda hiç takmadım. Kendi çapında şiirler yazan kimbilir hangi amcayı şair zannediyor diyorum içimden.
Demin yine koskoca şair beni beğendi yaa bana mesaj atıyor inanamıyorum falan dedi.
Sinirlendim sonunda ya anne Allah aşkına kimmiş o koskoca şair dedim.
Cemal Süreyya demez mi
Anne dedim manyak mısın adam öldü.
Neeeee öldü mü Cemal diyo.
Cemal Süreyya adına açılmış İnstagram sayfasıyla Cemal Süreyya sanıp flört eden anneme ne diyeyim.
Yemin ederim kendimi uzaya uçurup dolunayı kesicem şimdi
@RosSsS
@malii
Bonus
K Kendinisevenbirii
kk birinci noteri
@fenomen
@Pembeemzik
KedidirKedii
Hödükleşmeye başladı zaten şamdanım iyiden iyiye.
Bak polis eşi olmayanlar anlamıyor.
Bak bir örnek vereyim.
Ben gebe olmadığımı bildiğim halde doktorum bir ilaç yazmak için özellikle kan testi istedi.
Bende onu yaptırdım diye benimki anlamadığım şekilde bozuldu.
Arkadaşımın yanında "bana sorsaydın ben söylerdim gebe olmadığını" dedi.
Ben şok arkadaş şok tabi.
Sonra arkadaşım Cici noldu seninkine böyle değildi ağzı nasıl desem bozulmuş sanki dedi.
Pezevenk ağzı mı gibi mi olmuş demeye çalışıyorsun dedim.
Aynen dedi arkadaş.
O devreleri varya o devreleri. Bozdular iyice adamı. Büyü yaptılar büyü, tavsiye hoca arayıp banlatıcam şimdi kendimi sinirden
Git gide daha da bozulacak o zaman. Öyle mi..sen onu bol bol kadin erkek karışık ortama sok bence. normal hayatı erkek gözüyle görmeye alismasin. göz tembelliği olursa sonradan kadin için empati yapamaz
valla kuzum benimkinin babası da polis. o yüzden ben çok zorlandim. normalle normal olmayani anlatmak için. ama sen direk celallenme. cidden bak kadin erkek karışık calissalar sohbet edilse bu kadar bariz sacmalamaz.
o açığı da sen kapatcan mecbur. ama sen tartisirken biraz frenli ve bu durumu belirterek gidebilirsin. çalıştığın ortam erkeklerle dolu o yüzden sana normal geliyo ama normal degil gibi...
çok sapsik oluyo yaaaayerim onu
Ya siz napıyosunuz, Kocalara ölüm demedik mi yav.bence de hadi git ye benimde canım cekti, gidip bende yiyim mi,accuk ucundan
Ayy ilişkinizin dinamigine bayıldım yeminlesizde daha çok değişik şeyler vardır anlat arada aydinlat bizi bee bizde o şekilde yürüyek arada heriflerimize
Doğru söylüyorsun da bebişim,senin bu haşinligine dayanamayıp,yarın senin seksü geyşan seni yerse sorariz amaYa siz napıyosunuz, Kocalara ölüm demedik mi yav.
İlla birşey yiyecekseniz beni yiyin
Eki Görüntüle 2298340
Git gide daha da bozulacak o zaman. Öyle mi..
Önceki iş yerinde kıç kadar ofiste çıtır bir kızla çalışıyordu sadece ikisi.
Ne delirmeler yaşadımdı.
Şimdi ne güzel erkek ortamı diye sevinirken bunun da hayırlı olmadığını görüyorum.
En iyisi ben bu adamı evimin adamı çocuklarımın babası yapayım çalışmasın bu ya.
bence de hadi git ye benimde canım cekti, gidip bende yiyim mi,accuk ucundan
Ahaha kız o zaman zehirlenme boşver tripten sonra ye bariben ona şimdi trip atiyomnasil gidem de yiyem. su an tarihi geçmiş tavuk gibi benim için o
Öldürürüm o herifi diyeceğine maliyle bonus beni öldürür ha
Bişicik olmaz ya, biz senin seksü geysanla olan o güzel muhabbetine alisigiz
Yaşları eşimden büyük devreleri var.yok kizzz şimdi çoğu yeni ordakilerin. hayattan ne tecrübeleri var ki esine ne katacaklar. eşin de sonsuza kadar çevik kalmayacak ki.
sen sadece duruma ayiktir onu. onlar farkında olmadan yapıyo çünkü. ben biraz uyanigimdir hemen caktim durumu. ordan yürüdüm frenli gidiyo baya. ama diğer arkadaşlarının eşleri kabullenmis kocalarını.
yarın öbür gün evli arkadaslari daha çok olacak. çalıştı yerde yaşı ileri polisler olcak. onlar da nasihat etcek. şimdi lise bebesi gibi ortamlari vardir onların. sen sakince bu dedigimi bı düşün. sence de ortamdan etkileniyosa ceker konusursun
işte bilemiyosun neyin hayırlı olduğunu. boşver iki kişi beraber de sakat durum iyi olmus hanzolarla takilsin.
ben gene çok dağınık yazmisim ama bu böyle devam etmez artarak. sen önlemini alınca o da etkilenmez bu derece. korkma yani
Karıya her taraftan gaz veriyoz bakalım nere uçacakBişicik olmaz ya, biz senin seksü geysanla olan o güzel muhabbetine alisigizsiz birbirinizi yemeden(erotik anlamda ) duramazsiniz saliver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?