Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hödükleşmeye başladı zaten şamdanım iyiden iyiye.
Bak polis eşi olmayanlar anlamıyor.
Bak bir örnek vereyim.
Ben gebe olmadığımı bildiğim halde doktorum bir ilaç yazmak için özellikle kan testi istedi.
Bende onu yaptırdım diye benimki anlamadığım şekilde bozuldu.
Arkadaşımın yanında "bana sorsaydın ben söylerdim gebe olmadığını" dedi.
Ben şok arkadaş şok tabi.
Sonra arkadaşım Cici noldu seninkine böyle değildi ağzı nasıl desem bozulmuş sanki dedi.
Pezevenk ağzı mı gibi mi olmuş demeye çalışıyorsun dedim.
Aynen dedi arkadaş.
O devreleri varya o devreleri. Bozdular iyice adamı. Büyü yaptılar büyü, tavsiye hoca arayıp banlatıcam şimdi kendimi sinirden

Ayy ilişkinizin dinamigine bayıldım yeminle sizde daha çok değişik şeyler vardır anlat arada aydinlat bizi bee bizde o şekilde yürüyek arada heriflerimize

Hahhahaahahahahahah Allah iyiliğini versin annenin
Olur ya anne onlar dolunaya dokun ma beaaa

sen onu bol bol kadin erkek karışık ortama sok bence. normal hayatı erkek gözüyle görmeye alismasin. göz tembelliği olursa sonradan kadin için empati yapamaz

valla kuzum benimkinin babası da polis. o yüzden ben çok zorlandim. normalle normal olmayani anlatmak için. ama sen direk celallenme. cidden bak kadin erkek karışık calissalar sohbet edilse bu kadar bariz sacmalamaz.
o açığı da sen kapatcan mecbur. ama sen tartisirken biraz frenli ve bu durumu belirterek gidebilirsin. çalıştığın ortam erkeklerle dolu o yüzden sana normal geliyo ama normal degil gibi...

Git gide daha da bozulacak o zaman. Öyle mi..
Önceki iş yerinde kıç kadar ofiste çıtır bir kızla çalışıyordu sadece ikisi.
Ne delirmeler yaşadımdı.
Şimdi ne güzel erkek ortamı diye sevinirken bunun da hayırlı olmadığını görüyorum.
En iyisi ben bu adamı evimin adamı çocuklarımın babası yapayım çalışmasın bu ya.

Ayy ilişkinizin dinamigine bayıldım yeminle sizde daha çok değişik şeyler vardır anlat arada aydinlat bizi bee bizde o şekilde yürüyek arada heriflerimize

ayy teşekkür ederim kuzu. bizde bi tuhaflık olduğu belliydi zati kimseye anlatamiyosun ama işte. Allah'tan burda sonunda anlatabildim derdimi

ne demek bacım tabiki aydinlatirim

yok kizzz şimdi çoğu yeni ordakilerin. hayattan ne tecrübeleri var ki esine ne katacaklar. eşin de sonsuza kadar çevik kalmayacak ki.

sen sadece duruma ayiktir onu. onlar farkında olmadan yapıyo çünkü. ben biraz uyanigimdir hemen caktim durumu. ordan yürüdüm frenli gidiyo baya. ama diğer arkadaşlarının eşleri kabullenmis kocalarını.

yarın öbür gün evli arkadaslari daha çok olacak. çalıştı yerde yaşı ileri polisler olcak. onlar da nasihat etcek. şimdi lise bebesi gibi ortamlari vardir onların. sen sakince bu dedigimi bı düşün. sence de ortamdan etkileniyosa ceker konusursun

işte bilemiyosun neyin hayırlı olduğunu. boşver iki kişi beraber de sakat durum iyi olmus hanzolarla takilsin.

ben gene çok dağınık yazmisim ama bu böyle devam etmez artarak. sen önlemini alınca o da etkilenmez bu derece. korkma yani

Yaşları eşimden büyük devreleri var.
Küçükler de var tabi.
Ama koca çevik kuvvette evli olan adam sayısı bir elin parmağını geçmiyor.
Eşimin goygoy grubunda hele tek evli kendisi.
Ara sıra grup sohbetlerine gizli kapaklı şöyle bir göz atmaya çalışıyorum.
Bana bir keresinde bazı şeyleri yanlış anlama diye ya da küfür ettiklerinde falan siliyorum haberin olsun demişti.
Karıştıracağımı bildiğinden.
Ama hoş sohbetler dönüyor gibi gelmedi bana.
Ay Allahın hödükleri ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…