Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkuyorum bir şey olur diye onun için daha takvim eklemedim.
Biz aşılamadan sonra tüp bebek denedik. Tüp bebekte 1. denemede tuttu ama kalbi 6 haftalıkken durdu, 2.denemede şu an 10. haftanın içindeyiz iyi gidiyor, inşallah bu şekilde devam eder.

Bebe iyi büyüyordur herhalde sabah ve gece oluyor biraz ama çok aşırı derecede değil canım senin nasıl başladı bulantı aserme falan
Bende hiç bulantı yok bu normal mi ya
Hiç gebe gibi de değilim.
Gebeliğe dair tek belirttim gecikmenin 9.gününde olmam ve kasık karın ağrım.
Kanda çıkmasa vallahi inanmıcam.
Göğüslerim bile acımıyor.
Normal mi bunlar.

İns sağlıkla kucağına alırsın ajan 007blosss :)

Valla 4e kadar fln uyur sanırım kırıkları arayıp çarşıya pazara cagirmazlarsa ama sbh iki cilvelendim de olmadı uykuya yenik düştü yiğidim
Benimki de dün geceden gelmişti uyuyordu bikaç kere odasına girdim bişeyler almak için uyanmadi. En son makina calistiracaktim baktım yer var, dedim ustumdekileri de atayım dolsun makina.
Ustumdekileri çıkardım (tamamen soyunmadim) tam yenilerini giyicem baktım benimki uyandı. Beni gördü ve böyle kaldı
Anlattım ama inandırıcı bulmadı sanırım. Gel yanıma yanımda anlat dedi en son immm şey aklında bulunsun didimilk defa özelim yazdım ya

Her gebelik farklı olur bir de daha başlangıcındasın ilerde değişebilir.

Canım bende de genelde çok belirti yok canım henüz normal bence ya kasık karın ağrım oluyor bol bol göğüslerim sisti biraz ... Sende de adet olmadığın için şişkinlik var mı ben baya sis hissediyorum ve göbek mi bebek mi bilmiyorum ama karnım çıkmış azıcık kızımda çok geç belli olmuştu bu sefer erken siscem sanırım

Maşallah maşallah kuzum benim
Rabbim ol deyince oluyor. Her isteyen tez zamanda kavuşsun hep dua ediyorum
Ben zaten Allahlık, herkese de söyledim, takvimi de ekledim.
Allaha emanet artık ne diyim
Hangi ülkede yaşıyorsun

Yaaa kaç gündür bunu konuşuyoruz evde. Resmen karnım çıktı. Annem diyor bebek göbeği , eşim diyor bu kadar erken çıkamaz o gazdır
Gerçekten karnım çıktı ve tuhafıma gidiyor bu kadar erken çıkması.
Demekki sende de öyleymiş baksana

Ahahah fırsattan istifade yararlanma benim hamilelik dengelerimden deseydin
Ayy çok güldüm okurken limonsuzum ahahah hele böyle kaldı kısmına adam tecavüz edecegini falan sandı heralde diye düşündüm o an ama güzel taktik hee seninki de tuttum bunu dur bugun bende çamaşır atıp makineyi calistiriyim eşimin uyanma vaktine yakin

Vala ben de emin değilim kız eşim de çıktı diyor bu sefer erken belli olacak sanırım ya ikinci olduğu için benim ya da belki cinsiyet farklı olacak ondan

Kuzularım geyşam (bilmeyenler için eşim oluyor kendisi) uyandı
Ben kaçayım bir kahvaltı falan yapalım.
Sonra acuk gezeceğiz bugün.
Gelebilirsem gece uğramaya çalışırım. Gelemezsem yarın okul çıkışı görüşürüz.
Öptüm hepinizi iyi pazarlar

Canım ❤ atamıyor musun ki
Vaaaay be beni beni beni de tanıyor musun

:d
Onun fırsatı bos geçtiğimi mi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…