- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.921
Korkuyorum bir şey olur diye onun için daha takvim eklemedim.Ayyyyyy çok sevindimmmm
Neden gebelik takvimi eklemedin sende eklesene. Benimkinin tipi daha yuvarlak görünüyor takvimde bir acayip ama olsun evlattır sonuçta
Ne kadar uzun süre uğraştınız bebek için? Söylersen şuan uğraşanlara bir umut olur kuzum
Bide kaç haftalık?
Bende hiç bulantı yok bu normal mi yaBebe iyi büyüyordur herhaldesabah ve gece oluyor biraz ama çok aşırı derecede değil canım senin nasıl başladı bulantı aserme falan
İns sağlıkla kucağına alırsın ajan 007blosss :)Korkuyorum bir şey olur diye onun için daha takvim eklemedim.
Biz aşılamadan sonra tüp bebek denedik. Tüp bebekte 1. denemede tuttu ama kalbi 6 haftalıkken durdu, 2.denemede şu an 10. haftanın içindeyiz iyi gidiyor, inşallah bu şekilde devam eder.
Yok size kıyamam aslaYa da hepimizi kursuna diz en mantıklısı o gibi
Ahahahahah
Benimki de dün geceden gelmişti uyuyordu bikaç kere odasına girdim bişeyler almak için uyanmadi. En son makina calistiracaktim baktım yer var, dedim ustumdekileri de atayım dolsun makina.Valla 4e kadar fln uyur sanırım kırıkları arayıp çarşıya pazara cagirmazlarsaama sbh iki cilvelendim de olmadı uykuya yenik düştü yiğidim
Her gebelik farklı olur bir de daha başlangıcındasın ilerde değişebilir.Bende hiç bulantı yok bu normal mi ya
Hiç gebe gibi de değilim.
Gebeliğe dair tek belirttim gecikmenin 9.gününde olmam ve kasık karın ağrım.
Kanda çıkmasa vallahi inanmıcam.
Göğüslerim bile acımıyor.
Normal mi bunlar.
Yaaaa deme kız
Canım bende de genelde çok belirti yok canım henüz normal bence ya kasık karın ağrım oluyor bol bol göğüslerim sisti biraz ... Sende de adet olmadığın için şişkinlik var mı ben baya sis hissediyorum ve göbek mi bebek mi bilmiyorum ama karnım çıkmış azıcık kızımda çok geç belli olmuştu bu sefer erken siscem sanırımBende hiç bulantı yok bu normal mi ya
Hiç gebe gibi de değilim.
Gebeliğe dair tek belirttim gecikmenin 9.gününde olmam ve kasık karın ağrım.
Kanda çıkmasa vallahi inanmıcam.
Göğüslerim bile acımıyor.
Normal mi bunlar.
Maşallah maşallah kuzum benimKorkuyorum bir şey olur diye onun için daha takvim eklemedim.
Biz aşılamadan sonra tüp bebek denedik. Tüp bebekte 1. denemede tuttu ama kalbi 6 haftalıkken durdu, 2.denemede şu an 10. haftanın içindeyiz iyi gidiyor, inşallah bu şekilde devam eder.
Benim aklıma da o şekil geldi ,ben de mi fesatim neyimWaayy gösteriyor mu abiyi bari
Aklım fesat bakma bana sen ahdjsdv
Senin hormonlar şaşırdı mehlikamBenim aklıma da o şekil geldi ,ben de mi fesatim neyim
Yaaa kaç gündür bunu konuşuyoruz evde. Resmen karnım çıktı. Annem diyor bebek göbeği , eşim diyor bu kadar erken çıkamaz o gazdırCanım bende de genelde çok belirti yok canım henüz normal bence ya kasık karın ağrım oluyor bol bol göğüslerim sisti biraz ... Sende de adet olmadığın için şişkinlik var mı ben baya sis hissediyorum ve göbek mi bebek mi bilmiyorum ama karnım çıkmış azıcık kızımda çok geç belli olmuştu bu sefer erken siscem sanırım
Ahahah fırsattan istifade yararlanma benim hamilelik dengelerimden deseydinHiç suzemem hatta git evden diye bağırdım
Sürekli evde olduğu icin maşallah
Eğer ben çok neseliysem onu sinir ederm
Dün akşam diyor senin hamilelik dengelerin bni de dengesizlestirdi ne diyeceğimi napcagimi bilmiyirm çok korkuyorm
HHahaahahabababah
Ayy çok güldüm okurken limonsuzum ahahahBenimki de dün geceden gelmişti uyuyordu bikaç kere odasına girdim bişeyler almak için uyanmadi. En son makina calistiracaktim baktım yer var, dedim ustumdekileri de atayım dolsun makina.
Ustumdekileri çıkardım (tamamen soyunmadim) tam yenilerini giyicem baktım benimki uyandı. Beni gördü ve böyle kaldı
Anlattım ama inandırıcı bulmadı sanırım. Gel yanıma yanımda anlat dedi en sonimmm şey aklında bulunsun didim ilk defa özelim yazdım ya
Vala ben de emin değilim kız eşim de çıktı diyor bu sefer erken belli olacak sanırım ya ikinci olduğu için benim ya da belki cinsiyet farklı olacak ondanYaaa kaç gündür bunu konuşuyoruz evde. Resmen karnım çıktı. Annem diyor bebek göbeği , eşim diyor bu kadar erken çıkamaz o gazdır
Gerçekten karnım çıktı ve tuhafıma gidiyor bu kadar erken çıkması.
Demekki sende de öyleymiş baksana
Mantilarin ağız sulandiriyordu :)Bitti Kuzum oldum sonunda
Canım ❤ atamıyor musun kiCiciye özel bildirim açma butonu eklemediler ya şu siteye alacakları olsun
O zaman sen her girdiğinde beni 20 30 tane gözü kalpli beğeni atmışım gibi hayal et
Herkese böyle deyip kimseye beğeni atmıyormuşum
Vaaaay beCanım ben seni tanıyorum. Profil mesajlarını hep takip ederim. Sen öğretmensin, eşin polis ve bir bebiş bekliyorsunuz
Evlenince çok zorluklardan geçtiniz ama hepsini bir birinize karşı duyduğunuz sevgi ve saygı ile atlattınız.
Şimdilik bu kadar yazayım hakkında yoksa stalker sınıfına girerim
:dAhahah fırsattan istifade yararlanma benim hamilelik dengelerimden deseydin
Ayy çok güldüm okurken limonsuzum ahahahhele böyle kaldı kısmına adam tecavüz edecegini falan sandı heralde diye düşündüm o an ama güzel taktik hee seninki de tuttum bunu dur bugun bende çamaşır atıp makineyi calistiriyim eşimin uyanma vaktine yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?