- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.099
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.961
Evet fena yakalandımRadara yakalanmış son
Kız valla taktik değildi kaç kere girdim odaya uyanmadı en son birden uyandı. Dedim algıların açıkmış
Tam ben yazacaktımRadara yakalanmış son
Korkuyorum bir şey olur diye onun için daha takvim eklemedim.
Biz aşılamadan sonra tüp bebek denedik. Tüp bebekte 1. denemede tuttu ama kalbi 6 haftalıkken durdu, 2.denemede şu an 10. haftanın içindeyiz iyi gidiyor, inşallah bu şekilde devam eder.
Sağol canımcanımm Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin maşallah maşallah❤
İyiyim yatak modundayimaiyyyyy
iyiyim canım Rossumm sen nasılsın seni yerimmm
Ya ben ya ben ya ben yaa benCanım sen profilinde çok fazla paylaşım yapmıyorsun ama bdv' de yorumlarını beğendiğim üyelerdensin.
Sen dengeyi korumayı çok iyi biliyorsun, yorumunu yapıyorsun ama banlanmadan başarıyorsun bunu.
Ne olacak bu öğlene kadar uyumalar Rosssİyiyim yatak modundayim
Takiliom kocamın horlama sesiyle ritim tutturdum
Benim kalbimi de fethettin şuanCanım sen profilinde çok fazla paylaşım yapmıyorsun ama bdv' de yorumlarını beğendiğim üyelerdensin.
Sen dengeyi korumayı çok iyi biliyorsun, yorumunu yapıyorsun ama banlanmadan başarıyorsun bunu.
Çoğu öyle radarları açıkTam ben yazacaktımhakikaten tam radara yakalanmışsın limonsuzum o zmn senin ki fırsattan istifade etmis,uyaniikk
Arada kiprasiyor hissettiriyor kendini cimcimeNe olacak bu öğlene kadar uyumalar Rosssiçindeki bebe uyuyor mu pekii gerçi onu daha bilemezsin demi kıpraşıyor mu hiç
O kadar uzaktan ses geliyor mu yaŞuan iki alt komşuların sesinden acayip gerildim,fena kavga ediyorlar ya
Yaaa sen bide doğuma kadar diyosunÇoğu öyle radarları açık
En son isim konusunda cebelleşiyorduk ben uyumuşumArada kiprasiyor hissettiriyor kendini cimcime
Gece 4 e geliyordu yattigimbütün uyku duzenm kaçtı
Sen çok tatlı birisin ve gülmeyi güldürmeyi çok iyi başarıyorsun.Ya ben ya ben ya ben yaa ben
Bu iş kişilik analizine döndüYa ben ya ben ya ben yaa ben
Yani altının altı canım gayet yanimizdalar gibi ses geliyor çok bagiriyorlar yaa,konuyu bilmiyorum da kadın bıktım annemden babandan biraz olgunlas aile olduğunun farkına var diye bağırıyor hepO kadar uzaktan ses geliyor mu yakonuyu biliyor musun?
Sen dersine güzel calissmissinSen çok tatlı birisin ve gülmeyi güldürmeyi çok iyi başarıyorsun.
Senin yanında sürekli sırıtan suratla dolaşılır herhalde
Şu an 18 haftalık hamilesin ama bebişin cinsiyetini hala bilmiyorsun ve haftaya doktor randevunda belki öğrenirsin diye umuyorsun.
AhhahahahauEn son isim konusunda cebelleşiyorduk ben uyumuşumUygur bulgur mevzusuna güldüğümü hatırlıyorum sonrası yok bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?