Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim minik kuş da evde pazarlari cicim
allah korumuş firtinali havalarda disari cikmamak lazim aslinda gecen sene bir firtinada amcanin kafasina nerden geldigini anlamadigimiz bir balkon semsiyesi dustu mahallede cok dikkat etmek lazim
sen nerede yasiyorsun bu arada?

canımm Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin maşallah maşallah

Canım sen profilinde çok fazla paylaşım yapmıyorsun ama bdv' de yorumlarını beğendiğim üyelerdensin.
Sen dengeyi korumayı çok iyi biliyorsun, yorumunu yapıyorsun ama banlanmadan başarıyorsun bunu.
Ya ben ya ben ya ben yaa ben

Canım sen profilinde çok fazla paylaşım yapmıyorsun ama bdv' de yorumlarını beğendiğim üyelerdensin.
Sen dengeyi korumayı çok iyi biliyorsun, yorumunu yapıyorsun ama banlanmadan başarıyorsun bunu.
Benim kalbimi de fethettin şuan
Bende seni tanıyorum yorumlarım gülücük ve kalp bırakıyorsun genelde

Arada kiprasiyor hissettiriyor kendini cimcime
Gece 4 e geliyordu yattigim bütün uyku duzenm kaçtı
En son isim konusunda cebelleşiyorduk ben uyumuşum Uygur bulgur mevzusuna güldüğümü hatırlıyorum sonrası yok bende de

Ya ben ya ben ya ben yaa ben
Sen çok tatlı birisin ve gülmeyi güldürmeyi çok iyi başarıyorsun.
Senin yanında sürekli sırıtan suratla dolaşılır herhalde
Şu an 18 haftalık hamilesin ama bebişin cinsiyetini hala bilmiyorsun ve haftaya doktor randevunda belki öğrenirsin diye umuyorsun.

O kadar uzaktan ses geliyor mu ya konuyu biliyor musun?
Yani altının altı canım gayet yanimizdalar gibi ses geliyor çok bagiriyorlar yaa,konuyu bilmiyorum da kadın bıktım annemden babandan biraz olgunlas aile olduğunun farkına var diye bağırıyor hepbide genelde her hafta sonu kıyamet kopuyor hafta içi huzurluyuz ses olmuyor,hafta sonu misafirimiz fln gelse hep duyuluyor yaa

Sen dersine güzel calissmissin
Utandım smdi boyle diyince

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…