- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.981
Kapattiririm benYaaa sen bide doğuma kadar diyosunradari nasıl kapatsın doğuma kdr
Bncede öyle olduBu iş kişilik analizine döndü
Reşit olmayan bir erkek daha yaniYani altının altı canım gayet yanimizdalar gibi ses geliyor çok bagiriyorlar yaa,konuyu bilmiyorum da kadın bıktım annemden babandan biraz olgunlas aile olduğunun farkına var diye bağırıyor hepbide genelde her hafta sonu kıyamet kopuyor hafta içi huzurluyuz ses olmuyor,hafta sonu misafirimiz fln gelse hep duyuluyor yaa
Hep bana kıy zaten folik asitte almamışsın beni yaparken ben sana kıysam ceza yer miyim ki
Her hamilelik farklı canım, bende adet belirtileri vardı,her adet öncesi olduğu gibi göğüsleri ağrı hassasiyet vardı ,bugün olurum yarın olurum diye diye geçti, çok geçince şüphelendim bir de ilişki sonrası iki kere kan geldi,test yaptım pozitif, tam da 7 haftalık olmuş ,dra gittiğimde kese bebek kalp atışları hepsi göründü,hatta miniğim bayağı belliydiBende hiç bulantı yok bu normal mi ya
Hiç gebe gibi de değilim.
Gebeliğe dair tek belirttim gecikmenin 9.gününde olmam ve kasık karın ağrım.
Kanda çıkmasa vallahi inanmıcam.
Göğüslerim bile acımıyor.
Normal mi bunlar.
Bana birşeyler oluyor Ross, ben böyle değildim yaşarken oldum vallahiSenin hormonlar şaşırdı mehlikam
Aynen kankiSende bendensin kankiliseliler gibi oldu
Burda yazar ne demek istedi, benim anladığım gibi mi acabaBak halaa
Balkonları yikmasini toplamasını bekliyorm hahahahahahahahahah
Yoksa bebek doğana kdr yazık olacak akrosluguna
Anlamadım, 3 aydır sen mi dil döktün olsun diyeÜç aydır dilimde tuy bitti üç ayda o yalvarsin yavrm
Bizimki aklına uyumayı koyduyda yanında amuda kalk yine farketmezEvet fena yakalandım
O değilde bugün beni okuyan herkes çamaşır yikiyormus şimdi
Kız öğlen oldu ,kalk miniskusu doyur, oğlanlar kendi mi yiyor, bizimkiler de ben kalkmadan kokopoks yiyorlar, kalkınca kahvaltı yapıyoruzİyiyim yatak modundayim
Takiliom kocamın horlama sesiyle ritim tutturdum
Sümükle ilgili konuştuğumuzHangi mesajına cevap vermemişim hangiiiiiiiiii
Van mıSana vanda olduğumu hissettirecek ne yaptım pıtırcığım
Profil resmime bakıp Rusya desen anlıcam da Van ne bileyim
Teşekkür ederim
Benim depresyonum dönemlik.
Mesela 1 2 gün üzülürüm sonra kendime, sence de biraz fazla üzülmedin mi canım kendim, derim. Ve çıkarım depresyondan.
Kronik olması çok kötü bir durum
Ama sebepleri varsa onları çözmek lazım önce.
Geç kaldım mı bilmiyorum ama ortadaki renk diyorum tatlışım
Kızım. Önce bizimle unlensn biz onu ciciyle paraya doktururuz
Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış ama bence sen gene sadaka ver canoGünaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
Bakın cicinizin başına neler geldi
Şu sıralar herşeyi, tüm olayları üstüme çekiyorum diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dün gece misafirliğe giderken hava aşırı rüzgarlıydı. Araba ile seyir halindeyiz bir de ne görelim, çatılarda demir saclar oluyor ya tepeyi kapatmaya, bir çatıdan kopmuş 1.5 2 metrelik bir demir sac havada uçarak bizim ön cama doğru geliyor
Eşim ani bir manevra yapmasa giriyordu ön camdan. Gerçekten Allah korudu. Ani sağa kırdı, sağda araba olmaması da şansımızaydı. Öyle korktum ki. Sonra korkunca bide lekelenme gelir diye korktum.Çok şükür dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Ulan daha yeni kurşun döktürdüm daha ne döktüreyim. Beni kurşun döktürmek değil kurşunlanmak paklayacak bu gidişle.Benim şifam 1 şarjörde anlaşıldı
Pazar günü kimlerin kocası evde bakalım. Benimki evde olduğu için kıskanmadan sorabilirim bu defa
Bide siz o ayarları kapattınız ama benim muhteşem beğenilerimi nasıl göreceksiniz
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@janejune
Kipirdamalar 18. Haftada başlıyor tek tükNe olacak bu öğlene kadar uyumalar Rosssiçindeki bebe uyuyor mu pekii gerçi onu daha bilemezsin demi kıpraşıyor mu hiç
Bende valla uzun bi süre sonra bu kadar güldüğüm bi konu olmamıştıAhhahahahau
Uygur bulgur uyudu artık
Çok güldüm akşam yaaaaaa hahahaha
Kipirdamalar 18. Haftada başlıyor tek tük
Hepsine nasıl cvp vereyim smdiHer hamilelik farklı canım, bende adet belirtileri vardı,her adet öncesi olduğu gibi göğüsleri ağrı hassasiyet vardı ,bugün olurum yarın olurum diye diye geçti, çok geçince şüphelendim bir de ilişki sonrası iki kere kan geldi,test yaptım pozitif, tam da 7 haftalık olmuş ,dra gittiğimde kese bebek kalp atışları hepsi göründü,hatta miniğim bayağı belliydi
Bana birşeyler oluyor Ross, ben böyle değildim yaşarken oldum vallahiiçimde büyüttüğüm canavar dışarı fırladı 30 lardan sonra
Aynen kanki
Burda yazar ne demek istedi, benim anladığım gibi mi acaba
Anlamadım, 3 aydır sen mi dil döktün olsun diye
Bizimki aklına uyumayı koyduyda yanında amuda kalk yine farketmezben şuan yıkıyorum çamaşırları
Kız öğlen oldu ,kalk miniskusu doyur, oğlanlar kendi mi yiyor, bizimkiler de ben kalkmadan kokopoks yiyorlar, kalkınca kahvaltı yapıyoruz
Ben haftaya tekrar 3 isim vereceğim bakalım bu sefer ne diyecekBende valla uzun bi süre sonra bu kadar güldüğüm bi konu olmamıştı
Ayagimn tozuyla her yeri neselendiriyorm yaBende valla uzun bi süre sonra bu kadar güldüğüm bi konu olmamıştı
Ben haftaya tekrar 3 isim vereceğim bakalım bu sefer ne diyecek
Ayagimn tozuyla her yeri neselendiriyorm ya
İyiyim canım ,sen nasılsın, kahvaltı sofrası serili, elimden telefonu birakabilirsem toplucamne güzel yasen nasılsın mehlika
Herşeye kulp bulup Türkoğlu türk e begenmesine ne diyorsun büsbüsumo adam her şeye bi kulp buluyor ya
Hiçbir şeyi beğenmiyor, bazı isimlerde yorum yapmaya bile tenezzül etmiyoro adam her şeye bi kulp buluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?