- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.099
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.941
Sende bendensin kankiBenim aklıma da o şekil geldi ,ben de mi fesatim neyim
Sağol delü rossummmMantilarin ağız sulandiriyordu :)
Hayırlı olsun bidenem
Deluuuu muu ben mini :)Sağol delü rossummm
Günaydın balımmmGünaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
Bakın cicinizin başına neler geldi
Şu sıralar herşeyi, tüm olayları üstüme çekiyorum diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dün gece misafirliğe giderken hava aşırı rüzgarlıydı. Araba ile seyir halindeyiz bir de ne görelim, çatılarda demir saclar oluyor ya tepeyi kapatmaya, bir çatıdan kopmuş 1.5 2 metrelik bir demir sac havada uçarak bizim ön cama doğru geliyor
Eşim ani bir manevra yapmasa giriyordu ön camdan. Gerçekten Allah korudu. Ani sağa kırdı, sağda araba olmaması da şansımızaydı. Öyle korktum ki. Sonra korkunca bide lekelenme gelir diye korktum.Çok şükür dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Ulan daha yeni kurşun döktürdüm daha ne döktüreyim. Beni kurşun döktürmek değil kurşunlanmak paklayacak bu gidişle.Benim şifam 1 şarjörde anlaşıldı
Pazar günü kimlerin kocası evde bakalım. Benimki evde olduğu için kıskanmadan sorabilirim bu defa
Bide siz o ayarları kapattınız ama benim muhteşem beğenilerimi nasıl göreceksiniz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@janejune
Hajahahja bencede yapmalılarCiciye özel bildirim açma butonu eklemediler ya şu siteye alacakları olsun
O zaman sen her girdiğinde beni 20 30 tane gözü kalpli beğeni atmışım gibi hayal et
Herkese böyle deyip kimseye beğeni atmıyormuşum
Balkonları yikmasini toplamasını bekliyorm hahahahahahahahahahBak halaa
Başlarda şişkinlik gaz falan oluyor canımYaaa kaç gündür bunu konuşuyoruz evde. Resmen karnım çıktı. Annem diyor bebek göbeği , eşim diyor bu kadar erken çıkamaz o gazdır
Gerçekten karnım çıktı ve tuhafıma gidiyor bu kadar erken çıkması.
Demekki sende de öyleymiş baksana
Serserim benim deli dolu sevgilimDeluuuu muu ben mini :)
Çix cix
Serseri ve asi de bana bebeğim
Yok artık bebek doğana kadar miiiBalkonları yikmasini toplamasını bekliyorm hahahahahahahahahah
Yoksa bebek doğana kdr yazık olacak akrosluguna
Yaaa sen bana Özel serenat mi yaptınSerserim benim deli dolu sevgilim
Üç aydır dilimde tuy bitti üç ayda o yalvarsin yavrmYok artık bebek doğana kadar miiiel insaf kız acı kocana yada balkonlari yikasin bari yazik Cidden
Ahahah fırsattan istifade yararlanma benim hamilelik dengelerimden deseydin
Ayy çok güldüm okurken limonsuzum ahahahhele böyle kaldı kısmına adam tecavüz edecegini falan sandı heralde diye düşündüm o an ama güzel taktik hee seninki de tuttum bunu dur bugun bende çamaşır atıp makineyi calistiriyim eşimin uyanma vaktine yakin
Radara yakalanmış sonKız valla taktik değildi kaç kere girdim odaya uyanmadı en son birden uyandı. Dedim algıların açıkmış
Canım sen profilinde çok fazla paylaşım yapmıyorsun ama bdv' de yorumlarını beğendiğim üyelerdensin.Canım ❤ atamıyor musun ki
Vaaaay bebeni beni beni de tanıyor musun
İnşallah canımMaşallah maşallah kuzum benim
Rabbim ol deyince oluyor. Her isteyen tez zamanda kavuşsun hep dua ediyorum ♥
Ben zaten Allahlık, herkese de söyledim, takvimi de ekledim.
Allaha emanet artık ne diyim
Hangi ülkede yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?