- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.021
kiz o komşu benmiyim yoksaYani altının altı canım gayet yanimizdalar gibi ses geliyor çok bagiriyorlar yaa,konuyu bilmiyorum da kadın bıktım annemden babandan biraz olgunlas aile olduğunun farkına var diye bağırıyor hepbide genelde her hafta sonu kıyamet kopuyor hafta içi huzurluyuz ses olmuyor,hafta sonu misafirimiz fln gelse hep duyuluyor yaa
Senin arkadaşın mi buni diyen diyipHiçbir şeyi beğenmiyor, bazı isimlerde yorum yapmaya bile tenezzül etmiyor
Kız demeekiz o komşu benmiyim yoksakelimeler bile ayni
Çok geçmiş olsunGünaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
Bakın cicinizin başına neler geldi
Şu sıralar herşeyi, tüm olayları üstüme çekiyorum diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dün gece misafirliğe giderken hava aşırı rüzgarlıydı. Araba ile seyir halindeyiz bir de ne görelim, çatılarda demir saclar oluyor ya tepeyi kapatmaya, bir çatıdan kopmuş 1.5 2 metrelik bir demir sac havada uçarak bizim ön cama doğru geliyor
Eşim ani bir manevra yapmasa giriyordu ön camdan. Gerçekten Allah korudu. Ani sağa kırdı, sağda araba olmaması da şansımızaydı. Öyle korktum ki. Sonra korkunca bide lekelenme gelir diye korktum.Çok şükür dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Ulan daha yeni kurşun döktürdüm daha ne döktüreyim. Beni kurşun döktürmek değil kurşunlanmak paklayacak bu gidişle.Benim şifam 1 şarjörde anlaşıldı
Pazar günü kimlerin kocası evde bakalım. Benimki evde olduğu için kıskanmadan sorabilirim bu defa
Bide siz o ayarları kapattınız ama benim muhteşem beğenilerimi nasıl göreceksiniz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
Nego
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
@patilibirhayat
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
T Tatlianne20
@mehlika nur
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@janejune
ankaradayimKız demeefena patlariz heaa
Hangi sehirdeydin sen
Çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun , iyimi bişe olmamış .Günaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
Bakın cicinizin başına neler geldi
Şu sıralar herşeyi, tüm olayları üstüme çekiyorum diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dün gece misafirliğe giderken hava aşırı rüzgarlıydı. Araba ile seyir halindeyiz bir de ne görelim, çatılarda demir saclar oluyor ya tepeyi kapatmaya, bir çatıdan kopmuş 1.5 2 metrelik bir demir sac havada uçarak bizim ön cama doğru geliyor
Eşim ani bir manevra yapmasa giriyordu ön camdan. Gerçekten Allah korudu. Ani sağa kırdı, sağda araba olmaması da şansımızaydı. Öyle korktum ki. Sonra korkunca bide lekelenme gelir diye korktum.Çok şükür dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Ulan daha yeni kurşun döktürdüm daha ne döktüreyim. Beni kurşun döktürmek değil kurşunlanmak paklayacak bu gidişle.Benim şifam 1 şarjörde anlaşıldı
Pazar günü kimlerin kocası evde bakalım. Benimki evde olduğu için kıskanmadan sorabilirim bu defa
Bide siz o ayarları kapattınız ama benim muhteşem beğenilerimi nasıl göreceksiniz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
Nego
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
@patilibirhayat
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
T Tatlianne20
@mehlika nur
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@janejune
Amin Allah sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah :)Evliyim, bir tane oğlum var, yurtdışında yaşıyoruz.
Uzun uğraşlardan, tedavilerden sonra biz de şu an bir bebek bekliyoruz.
İki kere kalbini duyabildik, inşallah böyle devam eder sağlıcakla kucağıma alırım.
Rabbim tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin
Sonuçta dua nasıl belayı çekiyor ki orayı anlamadımCanlarım araba içinde okundugunda ufak tefek pürüzler çıkabilir Allah korusun,okumayın okutmayin.binmeden okuyun ama araba içindeyken bela ceker
İyi egleneceler cici annem (◍•ᴗ•◍)❤Kuzularım geyşam (bilmeyenler için eşim oluyor kendisi) uyandı
Ben kaçayım bir kahvaltı falan yapalım.
Sonra acuk gezeceğiz bugün.
Gelebilirsem gece uğramaya çalışırım. Gelemezsem yarın okul çıkışı görüşürüz.
Öptüm hepinizi iyi pazarlar
Eki Görüntüle 2560669
Peki beni beniii bihteriniSen çok tatlı birisin ve gülmeyi güldürmeyi çok iyi başarıyorsun.
Senin yanında sürekli sırıtan suratla dolaşılır herhalde
Şu an 18 haftalık hamilesin ama bebişin cinsiyetini hala bilmiyorsun ve haftaya doktor randevunda belki öğrenirsin diye umuyorsun.
Insallah canımÇok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun , iyimi bişe olmamış .
Amin Allah sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah :)
Sonuçta dua nasıl belayı çekiyor ki orayı anlamadım
İyi egleneceler cici annem (◍•ᴗ•◍)❤
Peki beni beniii bihterini
Geci ben daha yeniyim :)
TamamdırInsallah canım ❤
Seninle ilgili 2 hafta sonra rapor veririm
İnşallah birşey olmamıştırbenim minik kuş da evde pazarlari cicim
allah korumuş firtinali havalarda disari cikmamak lazim aslinda gecen sene bir firtinada amcanin kafasina nerden geldigini anlamadigimiz bir balkon semsiyesi dustu mahallede cok dikkat etmek lazim
sen nerede yasiyorsun bu arada?
Deme yavŞuan iki alt komşuların sesinden acayip gerildim,fena kavga ediyorlar ya
Sen bana kıyarsan Allah sana günah yazarHep bana kıy zaten folik asitte almamışsın beni yaparken ben sana kıysam ceza yer miyim ki
Kp den nefret ediyorsan buraya çok uygunsun tamamBen hiç sevmem kayınpeder den de nefret ederimBende 24 yaşındayım 4 yaşında oğlum var 5 bucuk aylıkta kızım ev hanımıyım 4 senelik te evliyummm ❤
Sağol malimGeçmiş olsun çiçim Allah korumuş siz valla.allah tekrarından sakınsın
Ben akşamcıyım ,herife izin vermişler bugün.moralim bozuk
Sağol perim
Günaydın tatlışım nasılsınGünaydın hatunlar
Sağol kedicikÇok geçmiş olsunAllah beterinden korusun... ❤
Bende bugün dagımlarsayım maaa aile burdayız mantı günü annem gelip mantı açacak
Sağol pıtırcığımÇok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun , iyimi bişe olmamış .
İyiyim cici annisim sen nasılsınİnşallah birşey olmamıştır
Bursa kuzum görev yerimiz.sen?
Deme yav
Şu sana msj atıp rahatsız eden komşu mu?
Sen bana kıyarsan Allah sana günah yazar
Bu arada sen yarışmalara katılıp neden söylemiyorsun oy kullanayım arkanda durayım Zaten foliğin az
Ayrıca sümükten konuşurken sana sümkürerek cevap verdim ama tabi sen görmediğin için kendini cevapsız sandn
Kp den nefret ediyorsan buraya çok uygunsun tamam
Allah bağışlasın yavrularını
Sağol malim
Hadi ya. Bir gusül mu alsan
Sağol perim
Hayırlı olsun yarışma mı kazandın
Günaydın tatlışım nasılsın
Sağol kedicik
Oh oh afiyet olsun ama çok yiyip alma kiloları
Sağol pıtırcığım
Nasılsın?
Kuru kuru gusül mü alınır kızİnşallah birşey olmamıştır
Bursa kuzum görev yerimiz.sen?
Deme yav
Sen bana kıyarsan Allah sana günah yazar
Bu arada sen yarışmalara katılıp neden söylemiyorsun oy kullanayım arkanda durayım Zaten foliğin az
Ayrıca sümükten konuşurken sana sümkürerek cevap verdim ama tabi sen görmediğin için kendini cevapsız sandn
Kp den nefret ediyorsan buraya çok uygunsun tamam
Allah bağışlasın yavrularını
Sağol malim
Hadi ya. Bir gusül mu alsan
Sağol perim
Hayırlı olsun yarışma mı kazandın
Günaydın tatlışım nasılsın
Sağol kedicik
Oh oh afiyet olsun ama çok yiyip alma kiloları
Sağol pıtırcığım
Nasılsın?
He iy bari sehier tutmuyorankaradayimama benim sesim oyle konuya komsuya cokacak kadar yukselmez genelde de kelimelere takildim
Arabayı yavaşlatır bela ceker derler canim,yani bela derken Allah korusun kaza,yolda kalma,lastik patlama gibi düşünebilirizÇok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun , iyimi bişe olmamış .
Yok cicim onun altı iste.esimde seslerine uyandı onların,savaşıyorlar mi sevişiyorlar mi belli değil diyor yazıkDeme yav
Oy o ellere kurban
Artık sabirsizlanmislardiOy o ellere kurban
Hele kurallarını yesinlerArtık sabirsizlanmislardi
Hahahahah
Bende de kuraldır baba gelmeden yemek baslanmz
Senin kadr olmasa da yaptık biseyler
Sismez sismez öğrensinler büyüğü küçüğüHele kurallarını yesinlerçocuk onlar kiz,bı tarafları şişer anacim yazık
Kız sende az değilmişsin he döktürmüşsünhele o kasedeki tıka basa doldurdugun çilek reçeli midir nedir anlayamadim da,gebe oluşuna veriyorum afiyet şifa olsun sana da ogluslarina da karnında ki minis kızına da ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?