Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kiz o komşu benmiyim yoksa kelimeler bile ayni

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
Bende bugün dagımlarsayım maaa aile burdayız mantı günü annem gelip mantı açacak

Çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun , iyimi bişe olmamış .
Amin Allah sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah :)
Canlarım araba içinde okundugunda ufak tefek pürüzler çıkabilir Allah korusun,okumayın okutmayin.binmeden okuyun ama araba içindeyken bela ceker
Sonuçta dua nasıl belayı çekiyor ki orayı anlamadım
İyi egleneceler cici annem (◍•ᴗ•◍)❤
Peki beni beniii bihterini
Geci ben daha yeniyim :)

Insallah canım
Seninle ilgili 2 hafta sonra rapor veririm

Kuzularım basın açıklaması yapmaya geldim
Şimdi ben Nego a msjı yazarken İnce bir espri yapmıştım ama sanırım fazla inceymiş ki farkedilmemiş İnceyi almadığı için de kırılmakta haklı. Yanlış yere çekilebilirliği vardı. Ben kendisine durumu açıklayıp inceyi verdim Kırmak amacında olmamama rağmen kırdığım için özür diledim. O da inceyi alınca durumu anladı.
Lütfen esprilerimdeki inceyi alın bakın ziyan oluyor müsriflik yapmayın

İnşallah birşey olmamıştır
Bursa kuzum görev yerimiz.sen?
Şuan iki alt komşuların sesinden acayip gerildim,fena kavga ediyorlar ya
Deme yav
Şu sana msj atıp rahatsız eden komşu mu?
Hep bana kıy zaten folik asitte almamışsın beni yaparken ben sana kıysam ceza yer miyim ki
Sen bana kıyarsan Allah sana günah yazar
Bu arada sen yarışmalara katılıp neden söylemiyorsun oy kullanayım arkanda durayım Zaten foliğin az
Ayrıca sümükten konuşurken sana sümkürerek cevap verdim ama tabi sen görmediğin için kendini cevapsız sandn

Ben hiç sevmem kayınpeder den de nefret ederim Bende 24 yaşındayım 4 yaşında oğlum var 5 bucuk aylıkta kızım ev hanımıyım 4 senelik te evliyummm ❤
Kp den nefret ediyorsan buraya çok uygunsun tamam
Allah bağışlasın yavrularını
Geçmiş olsun çiçim Allah korumuş siz valla.allah tekrarından sakınsın
Ben akşamcıyım ,herife izin vermişler bugün.moralim bozuk
Sağol malim
Hadi ya. Bir gusül mu alsan
B Brunello Cicinelli canım çok geçmiş olsun bi verdiğiniz karşı gelmiş ,Allah korumuş balım
Sağol perim
Hayırlı olsun yarışma mı kazandın
Günaydın hatunlar
Günaydın tatlışım nasılsın
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun... ❤
Bende bugün dagımlarsayım maaa aile burdayız mantı günü annem gelip mantı açacak
Sağol kedicik
Oh oh afiyet olsun ama çok yiyip alma kiloları
Sağol pıtırcığım
Nasılsın?

İyiyim cici annisim sen nasılsın

Kuru kuru gusül mü alınır kız
İşe gitcem diye yanaştırmadım valla.duş alıp bi de hasta mı olim kapı dibindeönünden devam etsin

ankaradayim ama benim sesim oyle konuya komsuya cokacak kadar yukselmez genelde de kelimelere takildim
He iy bari sehier tutmuyorkorktum bı an
Arabayı yavaşlatır bela ceker derler canim,yani bela derken Allah korusun kaza,yolda kalma,lastik patlama gibi düşünebiliriz
Deme yav
Şu sana msj atıp rahatsız eden komşu mu?
Yok cicim onun altı iste.esimde seslerine uyandı onların,savaşıyorlar mi sevişiyorlar mi belli değil diyor yazık

Artık sabirsizlanmislardi
Hahahahah
Bende de kuraldır baba gelmeden yemek baslanmz

Senin kadr olmasa da yaptık biseyler
Hele kurallarını yesinler çocuk onlar kiz,bı tarafları şişer anacim yazık
Kız sende az değilmişsin he döktürmüşsün hele o kasedeki tıka basa doldurdugun çilek reçeli midir nedir anlayamadim da,gebe oluşuna veriyorum afiyet şifa olsun sana da ogluslarina da karnında ki minis kızına da

Sismez sismez öğrensinler büyüğü küçüğü
Ayva reçeli
Hahahahahahaha nasıl yediysem kasedeki bitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…