- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.545
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.321
Insallah canim Allah yardimciniz olsunMerhaba canlarım..
Bugün Hastaneye yatisimiz yapılacak inşaallah. Bebekleri yanıma verecekler ve durumlarına bakacaklar inşaallah en kısa zamanda çıkarız.
Hosgeldn cnm nasilsin hayirdir nelerle mesguldunSelam beybiler ben geldim uzun zorlu bir süreçten geçtim geçiyorum daha bitmedibakalım neler değişmiş buralarda.
Yaa ben sana kıyamamÇok da ağırlaşmadm.aslnda ama
Ev ruhumu skyor sanirm
Taşındık İnternetimiz baglanmadi bir süre falan filan işte. Hala dikiş tutturamadım gerçiHosgeldn cnm nasilsin hayirdir nelerle mesguldun
Ayy inşallah inşallahMerhaba canlarım..
Bugün Hastaneye yatisimiz yapılacak inşaallah. Bebekleri yanıma verecekler ve durumlarına bakacaklar inşaallah en kısa zamanda çıkarız.
İns tıkanıklık falan yoktur yaaİşyerime yakın bir eğitim araştırma hastanesi var oraya gitmiştim randevu verilmiyor dedi,muayene olduğum da bir işe yaramadı, Dr ultrason sonucunu görelim damarlarda tıkanıklık var mı, çorap yazarız demişti, başka hastaneye gitmem lazım
Kesinlikle yasnazm :)Tabi canm orasi oyle önce saglikli olsun
Yaaaa biliyor musun bende de hiç oturarak iş yapma huyu yokturBir minik fare varsa içeride demek ki :))
Ben ütü yapacaksam oturuyorum bir güzel masayı da ayarlıyorum ona göre yavaş yavaş yapıyorum Ross :))
Canmmmm çok sevndm YaaaMerhaba canlarım..
Hoşgeldin Casper aynen çekinmeden gelin :)Bende kertenkele olmak istiyorumTopigin girisinde herkes cekinmeden gelsin yaziyordu geldim ahanda
Yaaa nerelerdesn sen güzel öğretmen :)Selam beybiler ben geldim uzun zorlu bir süreçten geçtim geçiyorum daha bitmedibakalım neler değişmiş buralarda.
Ayh burdan bile neselendiriyorsun güzel gözlüm :)Yaa ben sana kıyamam
Keşkem yakın olsak ben iş çıkışı gelip neşelendirirdim seni
İnşaallah doğumdan sonra geçer de ameliyata falan gerek kalmaz canım ya,İns tıkanıklık falan yoktur yaa
Varis diyince bizm enişte varisten ameliyat olmaya gitmişti
Ağlaya ağlaya aklıma.o geld hahahahahah
Kesinlikle yasnazm :)
Eee boş zamanalrinda.temizlik dışında neler yapıyorsun :)
Yaaaa biliyor musun bende de hiç oturarak iş yapma huyu yoktur
Hiç oturarak domates soğan bile dograyamam
Tek hamur yogururken yere.otururm başka türlüsü bnm için çok zor
Canmmmm çok sevndm Yaaa
İns en kısa zamanda cikarsniz
Sonunda.bekleyis bitti çok sukir
İns geçer canmm bnmde smdilik yok hatta nasıl bişey pek bilmiyorm varsa bile yoktur heraldeİnşaallah doğumdan sonra geçer de ameliyata falan gerek kalmaz canım ya,
İlk iki cocukta hiç böyle bir problem olmadi, bu hamileliğimde oldu malesef,ailede de yok varis,
Annem 6 çocuk dogurmasina rağmen bir tane varis yok,
Forumda okumuştum doğumdan sonra geçmiş aynı durumu yaşayan kadınların,
İnşaallah benimkiler de geçer
Yaa aslında öyle olması lazımİns tıkanıklık falan yoktur yaa
Varis diyince bizm enişte varisten ameliyat olmaya gitmişti
Ağlaya ağlaya aklıma.o geld hahahahahah
Kesinlikle yasnazm :)
Eee boş zamanalrinda.temizlik dışında neler yapıyorsun :)
Yaaaa biliyor musun bende de hiç oturarak iş yapma huyu yoktur
Hiç oturarak domates soğan bile dograyamam
Tek hamur yogururken yere.otururm başka türlüsü bnm için çok zor
Canmmmm çok sevndm Yaaa
İns en kısa zamanda cikarsniz
Sonunda.bekleyis bitti çok sukir
Valla en sonunda kıyafeti falan aticam çuvalla gezcem gezdircem herkesi bıktımYaa aslında öyle olması lazımben konu ütüyse aşırı tembelleşiyoruum hiiç sevmiyoruumm otura otura dura kalka yapıyorum vallahii
Ev almistiniz dimi hayirli ugurlu olsn tekrar Allah gule gule oturmak nasip etsinTaşındık İnternetimiz baglanmadi bir süre falan filan işte. Hala dikiş tutturamadım gerçi
HemenHoşgeldin Casper aynen çekinmeden gelin :)
Bize biraz kendinden bahsedr misin
Hayaletlik dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?