- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.581
Ahahah ross sen cok sanssizsinBen babam gbi erkekle evlenmek istemedm ama onun burcundan insn evladı çıkacak içimden kaderin bana bir oyunu bu
Oyu evcimen bir yengeç
Ama aşkolsun
Uyku sersemi yeni dank etti ya, sen beni burda görünce sevindin mi bana mı öyle geldi
Kiz seni gormedim hicAma aşkolsunuzun zamandır takip ediyordum yazmışsın beni nasıl göremedin neyse çok ponçik bir kalbim var kusemiyorum sende hoşgeldin aramıza nasılsın
Sevindim tabiisiiUyku sersemi yeni dank etti ya, sen beni burda görünce sevindin mi bana mı öyle geldi
Vaaaay iyi numara yalnız ha takdir ettimKiz seni gormedim hicYa da gordum ama unuttum Emziriyom ya ben. Vampir gibi kizim var. Mememi birakmiyor saatlerce. Vitaminler falan hep yerlerde. Unutkanlik var bebitodan beri bende
Ise yariyor cogu zamanVaaaay iyi numara yalnız ha takdir ettimtamam hep vitamin eksikliğinden
Geçen sene 1 kere banlanmistimSevindim tabiisiiSu forumda belki de sakin gordugum tek uyesin sen. Seni de izliyorum arada. Kimseye sert cikmiyosun oyle pamuk gibi biseysin
Sen hic banlandin mi bu naiflige cidden?
Unutkanlik buaralar en iyi bildiğim şeyIse yariyor cogu zamanAma vallahi cidden oyle. Unutkanlik da var yani accik
Huhuuuuv ben bu forumda haddini bil dedigim icin banlandim gecenlerdeGeçen sene 1 kere banlanmistimyanlış hatırlamıyorsam konu dışı geyik yapmaktandi aslında sert çıktığım bazı konular oluyor ama ya senin gözünden kaçmış ya da ben yeterince sert yapamamışım
Sever ya neden sevmesin, hepimiz onun bebekleri gibiyizHuhuuuuv ben bu forumda haddini bil dedigim icin banlandim gecenlerdeMune beni hic sevmiii bence Bir de banim 5 -6 gun falan suruyor. Sinir bozucu cidden
Sen sert yapamazsin ya vallahi yok yani. Kibarcik biseysin sen. Kimseyi kiramazsin bence
Umarim seviyordurSever ya neden sevmesin, hepimiz onun bebekleri gibiyiz
Ne desem bilemedim ki şimdi
Kim hortlatmis ay kim neyi begenmis anlamadimCasper25 biri eski konulardan birini hortlatmis bana beğendi bildirimi geldi biraz önce, bi baktım sen
Ahahah simdi anladim ben.Evliydi boşandı affetmeli mi? Konunun adı.
B BUSR4 nın kitaplığını kurtlar basmış onu halletmeye gitti
@patilibirhayat ı bende merak ediyorum
Bugün randevusu vardı bide. Haber vermedi zalımın kızı
Ay canlarım ben çok yorulmuşum koltukta uyuyakalmışım ne ara yatağa gittim onu bile hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?