Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben babam gbi erkekle evlenmek istemedm ama onun burcundan insn evladı çıkacak içimden kaderin bana bir oyunu bu

Oyu evcimen bir yengeç
Ahahah ross sen cok sanssizsin baba ve kocadan sonra bir de evlat. Olsuun olsun saglikli olsuj yeter ki
Cinsiyeti ne ?

Ama aşkolsun uzun zamandır takip ediyordum yazmışsın beni nasıl göremedin neyse çok ponçik bir kalbim var kusemiyorum sende hoşgeldin aramıza nasılsın
Kiz seni gormedim hic Ya da gordum ama unuttum Emziriyom ya ben. Vampir gibi kizim var. Mememi birakmiyor saatlerce. Vitaminler falan hep yerlerde. Unutkanlik var bebitodan beri bende

Uyku sersemi yeni dank etti ya, sen beni burda görünce sevindin mi bana mı öyle geldi
Sevindim tabiisii Su forumda belki de sakin gordugum tek uyesin sen. Seni de izliyorum arada. Kimseye sert cikmiyosun oyle pamuk gibi biseysin
Sen hic banlandin mi bu naiflige cidden?

Sevindim tabiisii Su forumda belki de sakin gordugum tek uyesin sen. Seni de izliyorum arada. Kimseye sert cikmiyosun oyle pamuk gibi biseysin
Sen hic banlandin mi bu naiflige cidden?
Geçen sene 1 kere banlanmistim yanlış hatırlamıyorsam konu dışı geyik yapmaktandi aslında sert çıktığım bazı konular oluyor ama ya senin gözünden kaçmış ya da ben yeterince sert yapamamışım

Huhuuuuv ben bu forumda haddini bil dedigim icin banlandim gecenlerde Mune beni hic sevmiii bence Bir de banim 5 -6 gun falan suruyor. Sinir bozucu cidden
Sen sert yapamazsin ya vallahi yok yani. Kibarcik biseysin sen. Kimseyi kiramazsin bence

Huhuuuuv ben bu forumda haddini bil dedigim icin banlandim gecenlerde Mune beni hic sevmiii bence Bir de banim 5 -6 gun falan suruyor. Sinir bozucu cidden
Sen sert yapamazsin ya vallahi yok yani. Kibarcik biseysin sen. Kimseyi kiramazsin bence
Sever ya neden sevmesin, hepimiz onun bebekleri gibiyiz
Ne desem bilemedim ki şimdi

Sever ya neden sevmesin, hepimiz onun bebekleri gibiyiz
Ne desem bilemedim ki şimdi
Umarim seviyordur Ama hic oyle hissetmiyorum. Hot desem ban, det desem ban. Kendimi savunuyorum. Polemige girdin diyor. Iyi de kadin bana paragoz demis yahu. Bende haddini bil demisim. Napaydim? Tesekkur edip,bir daha soyle falan mi diyeydim kadina anlamadim Velhasil uzuyor beni eli masali aplam Pepe reisin dedigi gibi "Insan sevdigini hic uzer mi?"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…