Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

evet canım fıtık...
Amin inşallah

bulanmak istiyor da bulanamıyor galiba
Aman dikkat et canım...
Kuyruk sokumu zedelenmesi olabilir...
Ciddi bir düşüş olduysa oturmakta zorlananilirsin...

made in cici yi tuttummmm

@BUSR4 nın kitaplığını kurtlar basmış onu halletmeye gitti
@patilibirhayat ı bende merak ediyorum
Bugün randevusu vardı bide. Haber vermedi zalımın kızı
Evet okudum kitap okurken kurt çıkmış heryeri bosaltmis patili inşllah iydiir merak.ettim bende
Benim de babam boga ondan istemedim sevmiyorum huylarini keratanin
Ben yengecim. Minnos sevimli bir yengec
bende yengecim sarılalım miii
Kuzular geyşam geldi ben çıkıyorum.
Yarın inşallah güzel haberlerle gelebilirim
Öptüm hepinizi iyi geceler
İyi geceler

Yok kuzum hamile olsam ilan ederdim biliyon oyle dikkat mabinda dedim oldugundada umursamazdim.
Hee bi an hamileymissij gbi bi anlam cikardim yazdigindan da acaba gormedimmi dedm biliyorm ilan etmeden durmazsinda ... Allah hakkinizda hayirli olan zamanda size de nasip etsn insallah

Hee bi an hamileymissij gbi bi anlam cikardim yazdigindan da acaba gormedimmi dedm biliyorm ilan etmeden durmazsinda ... Allah hakkinizda hayirli olan zamanda size de nasip etsn insallah
Aminnn guzum aminn ogunde gelir insallah herkes bende bebis bekliyor 4gozlede ben erteldim nasip önce kendi sağlığım çocuk olur.

Aminnn guzum aminn ogunde gelir insallah herkes bende bebis bekliyor 4gozlede ben erteldim nasip önce kendi sağlığım çocuk olur.
Aynen oyleee ben cock haberi beklemiyorum senden once senin iyi olmanin haberlerni bekliyorum yasin cok kucuk evliligini isini gucunu oturt kendi ayaklari uzerinde durmaya devamnet vakti saati gelnce elbet bebekte nasip eder Rabbim ama suan seni gordukce mutlu oluyrm cok dogru yollara girdin cnku en once kendin kendine saygi duyacaksin ki baskalari da sana saygi duysun once kendini sevip dusuneceksinn...

Insanlar her durumda konusur bunu unutma ve asla takmaaa..

Bana sen cocuk isini erteliyosun istedgnde olmiycak diyen oldu dusun ... onu kmse bilemez verwcek olan Allah onlara danismaz haa vermezse de vardir bir zamani diyecegiz biz aciz kullarin sorgulamaya hakki yok ... kmseyi takma yoluna devam et

Ayy yaşasın kimseye söylemem, hepsini ben bilirim hepsini yetti artık canıma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…