- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.561
Aynı kankasııııCix kabullenemem
Yok kuzum hamile olsam ilan ederdim biliyon oyle dikkat mabinda dedim oldugundada umursamazdim.Hamilemisin tatliss
Fıtıktı galiba. İyileşmesine sevindim. Rabbim dermansız dert vermesin fıtık falan geçici şeyler
Vallahi bugüne dek iyi gidiyordu gebelik.bugün biraz enteresanım. Midem çok huzursuz. Bulanıyor da diyemiyorum bulanmıyor da diyemiyorum. Enteresan bir durum yaşıyorum
Bide düştüm bugün popomun üstüne. Totişimin kemiği ağrıyor
Allahtan dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Evet okudum kitap okurken kurt çıkmış heryeri bosaltmis@BUSR4 nın kitaplığını kurtlar basmış onu halletmeye gitti
@patilibirhayat ı bende merak ediyorum
Bugün randevusu vardı bide. Haber vermedi zalımın kızı
bende yengecim sarılalım miiiBenim de babam boga ondan istemedim sevmiyorum huylarini keratanin
Ben yengecim. Minnos sevimli bir yengec
İyi gecelerKuzular geyşam geldi ben çıkıyorum.
Yarın inşallah güzel haberlerle gelebilirim
Öptüm hepinizi iyi geceler
Hee bi an hamileymissij gbi bi anlam cikardim yazdigindan da acaba gormedimmi dedm biliyorm ilan etmeden durmazsinda ... Allah hakkinizda hayirli olan zamanda size de nasip etsn insallahYok kuzum hamile olsam ilan ederdim biliyon oyle dikkat mabinda dedim oldugundada umursamazdim.
BirazHayırlı geceler kizlar
Uyuyayım.biraz
Aminnn guzum aminn ogunde gelir insallah herkes bende bebis bekliyor 4gozlede ben erteldim nasip önce kendi sağlığım çocuk olur.Hee bi an hamileymissij gbi bi anlam cikardim yazdigindan da acaba gormedimmi dedm biliyorm ilan etmeden durmazsinda ... Allah hakkinizda hayirli olan zamanda size de nasip etsn insallah
Aynen oyleee ben cock haberi beklemiyorum senden once senin iyi olmanin haberlerni bekliyorum yasin cok kucuk evliligini isini gucunu oturt kendi ayaklari uzerinde durmaya devamnet vakti saati gelnce elbet bebekte nasip eder Rabbim ama suan seni gordukce mutlu oluyrm cok dogru yollara girdin cnku en once kendin kendine saygi duyacaksin ki baskalari da sana saygi duysun once kendini sevip dusuneceksinn...Aminnn guzum aminn ogunde gelir insallah herkes bende bebis bekliyor 4gozlede ben erteldim nasip önce kendi sağlığım çocuk olur.
Kadinlar kulubunde hepiniz anliyonuz iyi kötü biliyoniz normal hayatta bekleyen soran erteleme diyen yok olsun fazla durdurtmuycan diyen onlara lafim biraz anliyorlar gibi konuşuyor daha yeni bir cocuk verdim topraga biraz acisi sogsun kendim bi toparlanayim bos insanlar işte.
Aynen oyleee ben cock haberi beklemiyorum senden once senin iyi olmanin haberlerni bekliyorum yasin cok kucuk evliligini isini gucunu oturt kendi ayaklari uzerinde durmaya devamnet vakti saati gelnce elbet bebekte nasip eder Rabbim ama suan seni gordukce mutlu oluyrm cok dogru yollara girdin cnku en once kendin kendine saygi duyacaksin ki baskalari da sana saygi duysun once kendini sevip dusuneceksinn...
Ayy yaşasın kimseye söylemem, hepsini ben bilirim hepsiniBenim rüyalar zaten şuan ruhani bir boyutta. Beşinci boyuta koy rüyalarımı oynar
Sağol pıtırcığım ♥
Senin için rüyamda 2020 yılı kpss sorularını da görmeye çalışacağım du sen önce bir kendimi halledeyim bir nefes alayım da
Beni de etkiledi kıymetlim
İsmi beğenmene sevindim
Tabi koyulur mu koyulmaz mı kararlaştırıcaz bakalım.
Sen nasılsın?
Vooov Fazıl Aras çok hoş oldu yan yana seksü şempazem
Ben tiki isimleri çok sevmem eski isimlerden yanayım. O yüzden rüyada gördüğüm isme bile zor adapte oldum
Ula besmelesiz yemeyin.
Bakın burda yemek bulamayan @Asyamm 2121 kardeşimiz var, ekmek bulan şükrederek yesin
Sende benim gibi hisli gacısın çünkü çımallovum
Sen, ben ve @RosSsS el ele verip gelin bir fal dükkanı açalım. Biriniz tarot, biriniz kahve falı, bende rüyalar ile bağlantı kurup falcılık yaparım. Tutar bence
Yaaa
Cinsiyet bir gelsin bakalım eğer gerçekten kızsa neden olmasın
Haftasonu seni yakuza diyarına gıybet yolculuğuna çıkaracağım.
Yakuza=kaynanam
KatılıyorumBnce tamamen kişiliği etkiliyor tammamen
Ben de varımCanımsın gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?