Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiziki olarak hic umdugumu bulamadim
Burclara uni. Doneminde sardim ve bence asla yuzde 25 falan degil oran 75 falann
Kendi burcumu merak etsem de diğer burçlar hakkında hiç bir fikrim yoktu ,
Akrep burcunun maharetlerini de bu forumda öğrendim, öncesinde hiç bilgim yoktu.

Yalana bak yalanaaaaa montajın babasını sen yaparsın ben beceremem akros olabilirim ama iftiracı asla

Hiçte bile yapmam.
Ayrıca da senin montajlarından artık bıktım usandım. Elini kurana basıp montaja tövbe edeceksin. Sana montajı bıraktırıcam.

Ben şükür is ev asio sen nasilsin hamislik nasil gidiyor naz ediyonmu değişimler oldumu anlat helee.
Allah yardımcın olsun tatlışım ağır bir işin var ama sen Çok güçlü bir kadın olduğun için üstesinden geliyorsun herşeyin
Vallahi bugüne kadar iyiydim de bugün bir tuhafım. Naz yapacak halim bile yok öyle halsizim.
Bir de düştüm totişimin üstüne, kemiğim ağrıyor

Ayy bebegim içim cizladi bisi olmadi dimi aman dikkat et sırt üstü yatip dinleneydin az belki asermeler halsizlikler uykular olacak normal bunlarda herseye atlama ağırdan al herseye hopluyoz hamilelegi unutuyoz bende ayni kiymet bilmiyok haa.

Hamilemisin tatliss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…