- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.541
Kendi burcumu merak etsem de diğer burçlar hakkında hiç bir fikrim yoktu ,Fiziki olarak hic umdugumu bulamadim
Burclara uni. Doneminde sardim ve bence asla yuzde 25 falan degil oran75 falann
Hah ne ozuru kim neİfşaladım özür bekliyorum
Yalana bak yalanaaaaaMontaj
Yemin ederim montaj yapıyeahh burda
Beni kandıramazsın
İftira attın kankişini tuttun günahıma girdin daha sayayım mıHah ne ozuru kim ne
Yalana bak yalanaaaaamontajın babasını sen yaparsın ben beceremem akros olabilirim ama iftiracı asla
Ben şükür is ev asio sen nasilsin hamislik nasil gidiyor naz ediyonmu değişimler oldumu anlat helee.Selam tatlışşşş hoşgeldin nassın♥
Yalan o da yalan. Hiçte bile girmediİftira attın kankişini tuttun günahıma girdin daha sayayım mı
Doğacak bebeciğinin üzerine yemin et bakayım montaj yaptığımaEki Görüntüle 2561200
Hiçte bile yapmam.
Ayrıca da senin montajlarından artık bıktım usandım. Elini kurana basıp montaja tövbe edeceksin. Sana montajı bıraktırıcam.
Yalan o da yalan. Hiçte bile girmedi
Allah yardımcın olsun tatlışım ağır bir işin var ama sen Çok güçlü bir kadın olduğun için üstesinden geliyorsun herşeyinBen şükür is ev asio sen nasilsin hamislik nasil gidiyor naz ediyonmu değişimler oldumu anlat helee.
1 milimetrelik çocuğu karıştırmaDoğacak bebeciğinin üzerine yemin et bakayım montaj yaptığıma
Kankisimi tutucam tabiİftira attın kankişini tuttun günahıma girdin daha sayayım mı
Sen iftira atarken iyi ama1 milimetrelik çocuğu karıştırma
Burda gruplaşma var demeeeekkkkKankisimi tutucam tabi
Benm günahım bana yetio seninkileri napim kız
Ayy bebegim içim cizladi bisi olmadi dimi aman dikkat et sırt üstü yatip dinleneydin az belki asermeler halsizlikler uykular olacak normal bunlarda herseye atlama ağırdan al herseye hopluyoz hamilelegi unutuyoz bende ayni kiymet bilmiyok haa.Allah yardımcın olsun tatlışım ağır bir işin var ama sen Çok güçlü bir kadın olduğun için üstesinden geliyorsun herşeyin
Vallahi bugüne kadar iyiydim de bugün bir tuhafım. Naz yapacak halim bile yok öyle halsizim.
Bir de düştüm totişimin üstüne, kemiğim ağrıyor
AhhahahahahaBurda gruplaşma var demeeeekkkkBelki ben günahsızım nerden biliyosun
Hiçbirtürlü günah almayacağına göre iftira attığını kabullenAhhahahahaha
Olmayan günahını nasıl alayım.kizim
Cix kabullenememHiçbirtürlü günah almayacağına göre iftira attığını kabullen
Hamilemisin tatlissAyy bebegim içim cizladi bisi olmadi dimi aman dikkat et sırt üstü yatip dinleneydin az belki asermeler halsizlikler uykular olacak normal bunlarda herseye atlama ağırdan al herseye hopluyoz hamilelegi unutuyoz bende ayni kiymet bilmiyok haa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?