- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.601
Canımsın gel
Gelin sarilalimBen de varım
GünaydınnnGünaydın ❤
Kitaplarla uğraşmak yordu seni dimiAy canlarım ben çok yorulmuşum koltukta uyuyakalmışım ne ara yatağa gittim onu bile hatırlamıyorum
Günaydın ablacım yok hala gelmedi ya
Canımm büşümmm günaydınn, evet bende 1-2 defa denk geldim genellikle eski kitap ya da dolap temizliği vs olmadığında oluyor.poncikvegece
Kuzucumm
Ya işten eve geldim, yemeğimi yedim yeni bi kitaba başlıycaktım kitaplığımdan kitabı bi çektim bi baktım kurtAy ben huyluyumdur zaten güvedir kurttur böyle şeylere, tüylerim diken diken oldu tüüm koca kitaplığımı çıkardım sirkeli suyla sildim karbonat serpiştirdim internette bulduğum yöntemleri yaptım, ama hala bi tedirginim sende de hiç oldu mu valla kitabın sayfasını çevirdikçe huylanıyorum karşıma çıkacak diye
Günaydın artemiscimm :) Herşey yolunda şükür bir sorun yok
Gülimmm günaydın balımmm,
Ben geldimm sırma saçlımm, bal küpümmmB BUSR4 nın kitaplığını kurtlar basmış onu halletmeye gitti
poncikvegece ı bende merak ediyorum
Bugün randevusu vardı bide. Haber vermedi zalımın kızı
Günaydın davsanimiyi geceler canım
Korkma gerekiyorduBooooo derkeeeennn
Evet o kdr şanssızım ki anlatamamAhahah ross sen cok sanssizsinbaba ve kocadan sonra bir de evlat. Olsuun olsun saglikli olsuj yeter ki
Cinsiyeti ne ?
Wouwwwww yansın geceler hadi bakalımGülimmm günaydın balımmm,
gittim dün doktora mantardan enfeksiyondan kurtulmuşumm, herşey yolunda
pamuklu çamaşır giyeceğim, çamaşırımı ütülemeden giymeyeceğim. vajinal temizliğime 9 ay boyunca dikkat edeceğim
İlişkii artıkk serbesttt al sana bombeeeee
Gülimm ben bide don atlet ütüleme ile uğraşsam ohooooooWouwwwww yansın geceler hadi bakalım
Ben hep utulerm utuledigim halde bile o enfeksiyonlarla karşılaşıyorum
Biz sanki bayıla bayıla yapiosGülimm ben bide don atlet ütüleme ile uğraşsam ohooooooben hiç ütü yapmam ayıptır söylemesi ütülerimi genelde kayınvalide haftada 1 ya da 10 günde 1 yapar . Ütü yapmayı sevmiyorum ıy pis kaka
Oh çok şükür gözümüz yollarda kaldiii:)))Günaydınnn kuzularrr
Ay canlarım benimOh çok şükür gözümüz yollarda kaldiii:)))♥
Günaydın telatabikimmm :)Güünaydıınn
Canımm büşümmm günaydınn, evet bende 1-2 defa denk geldim genellikle eski kitap ya da dolap temizliği vs olmadığında oluyor.
Ben çözümü dolabn bir kaç bölgesine naftalin yerleştirmekle çözdüm. Ve kitapların arasına az az karbonat serpiştirdim. Güneş ışığının gelmediği bir alana çektim kitaplığımı da . Uzun zamandır hiç denk gelmiyorum artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?