Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet artik kis geldi havalar soguk yagmurlu

Kız gülimm kadın doğum doktoru söyledim ama benim alanım değil bi dahiliye acile falan görün sen en iyisi dedi
peki dedim çıktım napayım boşuna 6 yıl okumuş
Nasıl bilmz yaa işine gelmemiş bence
Ben ilk haftalar disimden ötürü gidebilir miyim dedm üç aylık bı olsun ondan sonra heryerini yaptır dedi bana

Çamaşır işini hafta sonu hallederim genelde hafta içine kalmaz,artık zor kuruyor,kurutma makinesi var ama kışın kullanırım genelde, bu hafta çamaşırlıkta kuruttum,
Dün kurumuştu ama ne de olsa yarın evdeyim dedim öylece bıraktım

Evet o kdr şanssızım ki anlatamam
Büyük oğlum başak
Küçük oğlum balık
İçimdeki boğa

İstesem üç B yi bir araya getireemzdm :)

Yarın beli olacak ins cnm
Hadi hayirlisii saglikli gelsin bebito insallah
Biz kizi 13. Haftada ogrenmistik. Kemik yapisi kiz demisti dr.muz. sonra ayrintilida da net bir sekilde acti gosterdi bize
Okulda cok girip yazamadim. Baya gec dondum sana da Bugun hava guzel diye hepsi gelmis bebelerimin. Bol hoplamali ziplamali bir gun gecirdik. Inanilmaz yorgunum. Evde de kiz tepismek istiyor napcaksam

hizuran nerelerdesin kuzum ya dedim hizuş terkedip gitti bizi.. Unuttu dedim.. Sevgisi sahte çıktı dedim hep
Nasılsın görüşmeyeli?
Yanlış anlamadıysam dolandırıldınız mı siz?
Yok canım unutmadım unutur muyum hiç. İnternetim yoktu, işim çoktu öyle şeyler işte. Adam parayı aldı telefonlara çıkmıyor
Sarı bombem sen hamile misin

Nasıl bilmz yaa işine gelmemiş bence
Ben ilk haftalar disimden ötürü gidebilir miyim dedm üç aylık bı olsun ondan sonra heryerini yaptır dedi bana
Bak benimki bilmiyor kanka boşuna doktor olmuş
Beni Türk hekimlerine emanet etmeyin

Bende haftasonu yapiyorum da ekstra seyler dha cikardim dun bi makine dha dolmustu suan kirli sepetim bos .. smdi evi supurdum mutfaga giriscem

Amin ins cnm
Valla bize kız gbi demişti kasımın 5 inde gittiğimde ama diğer gelişinde daha net belli olur dedi ins da öyledir donmemistir :)
Zaten kimseye de demedm kızmış diye

Burdakiler hariç

Ay okulda o kdr cimcimeyle uğraşıp nasıl alacaksın eline telefonu istersen gece bir de yaz yine de alinmayiz

Azıcık kahve iç dinlen sonra hoplamaya devam

Bende haftasonu yapiyorum da ekstra seyler dha cikardim dun bi makine dha dolmustu suan kirli sepetim bos .. smdi evi supurdum mutfaga giriscem
Mutfağı topladım ıspanak ayıklayıp yıkadım, sirkeli suda bekliyor, çamaşır katılıyorum ben de,
Evi bir süpürür küçük çaplı silerim,ctesi silmiştim gerçi ,detaylı değil görünen yerleri siliveririm ,
Kızım geldi oğlum da geldin bir şeyler hazırlıcam onlara,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…