- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.641
Evet artik kis geldi havalar soguk yagmurluİyiyim canım,sen nasılsın, evdeyim bugün,sağlık ocağına gidip asi olacaktım ama hava çok kötü, 7de kalktım çocukları gönderdim 8 i geçiyordu geri yattım 10 da kalkarım diyerek ,bir kalktim ki 11
Nasıl bilmz yaa işine gelmemiş benceKız gülimm kadın doğum doktoru söyledim amabenim alanım değil bi dahiliye acile falan görün sen en iyisi dedi
peki dedim çıktım napayımboşuna 6 yıl okumuş
Aynen ben de mutfağı toplayıp ev süpürecem, çamaşır var katlanacak onları katlicamEvi supurup yemek yapicam icimde hic istek yok hava asiri kapali icim daraliyo
Usenmeme ragmen dun camasir isini halletmistim iyiki yapmisim ..Aynen ben de mutfağı toplayıp ev süpürecem, çamaşır var katlanacak onları katlicam
Eninde sonunda biz yapacaz ertelemek biriktirmeye sebep oluyor,Usenmeme ragmen dun camasir isini halletmistim iyiki yapmisim ..
Hadi hayirlisii saglikli gelsin bebito insallahEvet o kdr şanssızım ki anlatamam
Büyük oğlum başak
Küçük oğlum balık
İçimdeki boğa
İstesem üç B yi bir araya getireemzdm :)
Yarın beli olacak ins cnm
Yok canım unutmadım unutur muyum hiç. İnternetim yoktu, işim çoktu öyle şeyler işte. Adam parayı aldı telefonlara çıkmıyorhizuran nerelerdesin kuzum ya dedim hizuş terkedip gitti bizi.. Unuttu dedim.. Sevgisi sahte çıktı dedim hep
Nasılsın görüşmeyeli?
Yanlış anlamadıysam dolandırıldınız mı siz?
Fırın yeni ama kürdan testi de yaptım ya bir sorun yok gibiydi. Kendimi kandırılmış hissettimFırın yeniyse ondandır
Yoksa.kabarik.kabarik olur o kekler
Yaaaa sürekli arayın bence gelsin yapsın :)
Bak benimki bilmiyor kankaNasıl bilmz yaa işine gelmemiş bence
Ben ilk haftalar disimden ötürü gidebilir miyim dedm üç aylık bı olsun ondan sonra heryerini yaptır dedi bana
Bende haftasonu yapiyorum da ekstra seyler dha cikardim dun bi makine dha dolmustu suan kirli sepetim bos .. smdi evi supurdum mutfaga giriscemÇamaşır işini hafta sonu hallederim genelde hafta içine kalmaz,artık zor kuruyor,kurutma makinesi var ama kışın kullanırım genelde, bu hafta çamaşırlıkta kuruttum,
Dün kurumuştu ama ne de olsa yarın evdeyim dedim öylece bıraktım
Amin ins cnmHadi hayirlisii saglikli gelsin bebito insallah
Biz kizi 13. Haftada ogrenmistik. Kemik yapisi kiz demisti dr.muz. sonra ayrintilida da net bir sekilde acti gosterdi bize
Okulda cok girip yazamadim. Baya gec dondum sana daBugun hava guzel diye hepsi gelmis bebelerimin. Bol hoplamali ziplamali bir gun gecirdik. Inanilmaz yorgunum. Evde de kiz tepismek istiyor napcaksam
Fırın yeni ama kürdan testi de yaptım ya bir sorun yok gibiydi. Kendimi kandırılmış hissettim
Sen fenomen Eylül gbi amerikalarda doğurBak benimki bilmiyor kankaboşuna doktor olmuş
Beni Türk hekimlerine emanet etmeyin
Hoşgeldin bitanemm
Mutfağı topladım ıspanak ayıklayıp yıkadım, sirkeli suda bekliyor, çamaşır katılıyorum ben de,Bende haftasonu yapiyorum da ekstra seyler dha cikardim dun bi makine dha dolmustu suan kirli sepetim bos .. smdi evi supurdum mutfaga giriscem
Ahhhh keşke o kadar param olsaSen fenomen Eylül gbi amerikalarda doğur
Burdakiler bişey bilmior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?