- 12 Haziran 2019
- 19.678
- 121.247
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.661
Ya paran yok mu seninAhhhh keşke o kadar param olsa
keşkeemmm benim olsaaa
o kadar ultra paralarım yokYa paran yok mu seninneden benim ultra hayallerimi yıkıyorsun okumamış olaydim
Bence gayet güzel sanıyorum. Keeeeske sandığın gibi olsam derdino kadar ultra paralarım yoksende beni ne sanıyon anlamadım ki limonsuzum
Her şey mümkünİsisi veya fani mi yüksek geldi acaba
Hayat işte
İyim canım çocuklarla koşturuyorum. Sen nasılsın iyisin demi?Hayat iştenasılsın limonsuzum
İyiyim şükür. Kekim hamur olmayaydı iyiydi. Çayım boynu bükük kalmisti ona üzüldümİyim canım çocuklarla koşturuyorum. Sen nasılsın iyisin demi?
Nasıl sandığını tahmin ediyorummBence gayet güzel sanıyorum. Keeeeske sandığın gibi olsam derdin
Bende cumartesi sildim bugun silmedim o yuzden sade suprdum . Mutfak heryer toplu smdi biraz takiliyimda kofte yogurup dolaba koycam patatesli kofte yapcam aksama ne yemek yapcagma karar verip ev de topluyken darlanmiyorumMutfağı topladım ıspanak ayıklayıp yıkadım, sirkeli suda bekliyor, çamaşır katılıyorum ben de,
Evi bir süpürür küçük çaplı silerim,ctesi silmiştim gerçi ,detaylı değil görünen yerleri siliveririm ,
Kızım geldi oğlum da geldin bir şeyler hazırlıcam onlara,
Icimden gecene tercuman oldun limonsuzYa paran yok mu seninneden benim ultra hayallerimi yıkıyorsun okumamış olaydim
Benim kek bi defa hamur olmstu esim bayilmisti yillardir oyle yap der yapamamİyiyim şükür. Kekim hamur olmayaydı iyiydi. Çayım boynu bükük kalmisti ona üzüldüm
Hayır sizi bunu düşünmeye iten sebep nedir bilmek isterim yiğitlerimIcimden gecene tercuman oldun limonsuz
Ne biliyimm yaHayır sizi bunu düşünmeye iten sebep nedir bilmek isterim yiğitlerim
Kız Allahımm yarabbimNe biliyimm yabi defasnda evinden bi kesit paylasmistin acaba o mu
Blmiyorum ama bilincaltmda durumunun iyi oldugu var nedense kiz belki olacagndandir he
Fenomen ol olurAhhhh keşke o kadar param olsa
keşkeemmm benim olsaaa
İyiyim cnmmHer şey mümkünsen nasılsın bakalım hamilelik nasıl gidiyor
Ev kredisimi oduyorsunuz ya da arabaKız Allahımm yarabbim
Benim durumum iyi olsa ne olu bacılar dünyanın kredisini ödüyorum benaslında belki durumum iyi ama ben ödediğim borçtan bunun farkında değilim ahhaahahhha
Selam dostm naberrSelam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?