Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahahahaha aynı evde 2 yabancı gibi takılıyorduk enfeksiyona sebep neyse ki düzelmiş
ama istersen 1 kezde sen yiyebilirsinn tatlışşşş

Hem ev, hem araba kredisi ödüyoruz çayım
evin peşinatı biz evlenmeden verilmişti. Kalanı ödüyoruz işte bir de araba aldık üzerine de o geldi öyle kafalar pırıl pırıl
Olsn cnm ne guzel ilerisi icin guzel adimlar bugun bjzleri zorlasa da .. bizimde ev kredi ama evimiz 1+1 kendi imkannlarmzla esimle ikimiz cabaladik evlendik cabaladik ev aldik devam ediyoruz ... desteksiz olunca bukdri bile cok zorluyor Allah herkesn yardmcisi olsun

Haftasonu da benim bitti ... regl sana engel degldi oyle diyirdünnn

Haftasonu da benim bitti ... regl sana engel degldi oyle diyirdünnn
Hahah zaten öyle ama sevişmeden ötesi olmuyordu işte malumbugun tam anlamıyla vurgun

Şuan saçım fönlü yüzüm makyajlı işi gücü bitirdim aksami bekliyom inanabiliyon mubu kdr olur

Olsun canım size yetiyorsa 1+1 olsun ileride satar daha genişini alırsınız inşallah.
Valla bizde 2kişi çalışıyoruz maaşlar evet iyi kötü diyemem ama 2 ayrı kredi ödendiği için bizi de zaman zaman zorlamıyor değil; ama ilerisii için şart. Özellikle de yavrumuzun geleceği için. Bir de ben her ay birikim de yapıyorum biraz biraz. 300-500 ne atabilirsem; açıkcası yesem yer miyim evet yerim ama kendime maaşımdan 300-400 alır 1 ay onu harcamaya calısırım gerisi hep birikime krediye. İlerisi için ileride iyi bir hayat sürmek için şart

Aynen oyle biz de zaten cocuk isini 4 sene sonraya birakmama sebebimiz ikimiz calisiyorken yaslarimjzda gencken 22 de evlendjk cnku b iraz ilerleme kaydetmekti sukur bugunumuze yetmesede yettigi kadar huzur olsunda gerisine uyum saglarjz biz ilerde bakarsn tekrar calisir buyugunu alabiliriz kismet ama ev borcu btnce esim araba.alir artik on tutamam

Araba şart çayım, arabasız maalesef olmuyor ya. Bir de o araba rahatlığına alıştıktan sonra arabasız durmak mümkün olmuyor maalesef. Evet zahmeti çok gideri çok kaskosu muayene sigortası bilmem ne ama resmen el ayak gibi bir şey.
Ben takılarımı falan bozmadım ne araba ne ev için. Gittiği yere kadar kalsın dedim. Onları bozsam aslında ciddi anlamda ara ödemeler ile faiz falan düşer ama bozmak istemiyorum ödeyebilecek güçteyken ödeyeyim elde avuçta olan biranda gitsin istemiyorum belki ileride daha büyük bir dert olur hastalık olur Allah korusun.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Azicik da kizla hopladim zipladim sattim babasina Kafamin icinde fadimenin dugunu var sanki. Hastayim bir de grip olmustum. Sadece oksuruk kaldi. Fenalardayim

Cok mantikli ama sizin pesinat odenmisti dedn o anlmda takilari bozmna gerek kalmamis ben hepsini bozdurdum pesinat yaptim mecburen hatta esim istersen takmak icin 1 2 birak bozmayalm dedi sagolsun ama bozmama gbi sans yoktu sukur bosa gitmedi ev aldik iste pisman degilim ... kira isi cok zor 1.5 sene kaldik kirada keske en bastan ev alsaymisiz diyoruz smdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…