- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.545
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.701
İyi şükür sen nasılsınhizuran Nasilsin cnmm
Hoş döndün canmmm :)Hosbuldum cnm uzun bi aradan sora sahalara geri döndüm
Çok geçmiş olsun canm grip ilacı falan içAzicik da kizla hopladim zipladim sattim babasinaKafamin icinde fadimenin dugunu var sanki. Hastayim bir de grip olmustum. Sadece oksuruk kaldi. Fenalardayim
Aminnn ins canm yaa :)Hayırla kucağına al inşallah
Est cnmmm ne kusuru afiyet olsun :)Yaaa bunu bekliyoduum
Canm kardesime kahvaltiya arkadasmiz gelicekti ordaym onun icin yazamadm.kusura bakma
Sagol kuzum ama emziriyorum diye ilac vermedi dr .Hoş döndün canmmm :)
Çok geçmiş olsun canm grip ilacı falan iç
Havalar soğudu herkes usutiyir :)
Aminnn ins canm yaa :)
Est cnmmm ne kusuru afiyet olsun :)
Zaten hamilelik + emzirme dönemi boyunca bişey kullanamiyorsunSagol kuzum ama emziriyorum diye ilac vermedi dr .Bitkisel seyler deniyorum. Ihlamur, kusburnu, adacayi falan. Bir de bal pekmez falan iste
Benim işler bitti kahve içiyorum, evi süpürüp sildim az toz aldım WC yıkadım, burayı temizlik topigine döndürecezBende cumartesi sildim bugun silmedim o yuzden sade suprdum . Mutfak heryer toplu smdi biraz takiliyimda kofte yogurup dolaba koycam patatesli kofte yapcam aksama ne yemek yapcagma karar verip ev de topluyken darlanmiyorum
Saglk ocagna gtmekten vazmigectin
Bide sen isteyken cocklar eve gelip kendileri mi duruyorlar kac yasndalardi ya 12 miydi
Yenmeyen kek olduğunda kremayla truf yapabilirsiniz,hazır kremayı kaynatıp içine kare 80 grlik cikolatalardan atıp, keki ufalayip karıştırıyoruz, ılınınca yuvarlayıp hindistan cevizine vs buluyoruz, çocuklar bayılıyorİyiyim şükür. Kekim hamur olmayaydı iyiydi. Çayım boynu bükük kalmisti ona üzüldüm
Tüh ben göremedim yaaNe biliyimm yabi defasnda evinden bi kesit paylasmistin acaba o mu
Blmiyorum ama bilincaltmda durumunun iyi oldugu var nedense kiz belki olacagndandir he
Ne kredisi dicektim ki yazmışsın, Anadolu yakasında evler daha pahalı, bir Avrupa yakasından alabildik,eşim Altunizade de ben Şişli'de çalışıyorum,Kız Allahımm yarabbim
Benim durumum iyi olsa ne olu bacılar dünyanın kredisini ödüyorum benaslında belki durumum iyi ama ben ödediğim borçtan bunun farkında değilim ahhaahahhha
Regli bugün bittiyse dünkü amacına ulaştığın neydiİyidir çayım senden naber❤ kuaförden geldim yeni benaccuk süsledim kendimi akşama regl bugün bitti de
Poğaça yanak yesin senidiycem de kocan yemiş çoktan okudum msjlari sukur sıkıntı yokmuş canım sevindim insallah hep böyle geçer gebeliğin
Sevişip adamı rahata ulaştırmakRegli bugün bittiyse dünkü amacına ulaştığın neydi
Vavvvv tebrik ediyorum guzel soru kendinisevenbiriyeYenmeyen kek olduğunda kremayla truf yapabilirsiniz,hazır kremayı kaynatıp içine kare 80 grlik cikolatalardan atıp, keki ufalayip karıştırıyoruz, ılınınca yuvarlayıp hindistan cevizine vs buluyoruz, çocuklar bayılıyor
Tüh ben göremedim yaa
Ne kredisi dicektim ki yazmışsın, Anadolu yakasında evler daha pahalı, bir Avrupa yakasından alabildik,eşim Altunizade de ben Şişli'de çalışıyorum,
Eyupte evimiz, dubleks evi yakasik 4-5 yıl kadar önce 300 bine almıştık,
Hayat pahali İstanbul'da
Regli bugün bittiyse dünkü amacına ulaştığın neydi
Bu senin amacin miydi esinin amaci olmaliydi ...Sevişip adamı rahata ulaştırmakille söylettiniz
Olsun bende zevk aldım sonuçtaBu senin amacin miydi esinin amaci olmaliydi ...
Heec bana gore deeelll karslkli olmadktan sonra
Kız niye tek taraflı yaptın bugün birlikte daha zevkli şevkli olurduSevişip adamı rahata ulaştırmakille söylettiniz
Ne yaptın canım,afiyyet olsunVavvvv tebrik ediyorum guzel soru kendinisevenbiriye
Benimde isler bitti canim mis gibi yemekler yaptimm birazdan yiyecegm insallah .
Hem konusuyo hem cinsellik topigine doncek diyo hayde sustukOlsun bende zevk aldım sonuçtakız cinsellik topigine dönecek bura
Kizrtmadan firinda kofte patates yemegi yaptim . Kirmizi kapya biber kozledim .Ne yaptın canım,afiyyet olsun
Süper afiyyet olsunKizrtmadan firinda kofte patates yemegi yaptim . Kirmizi kapya biber kozledim .
Brokoli haslayip ustune sarimsakli yogurt gezdirdim .
Ellerime saglikbende bi buyuk kahve icecegim gunun yorgnlgnu atmaya insallah
Sagol canim saglik ocagi isini iptal mi ettin diye sordm ama gormedin yada cvp verdysende ben gormedim .Süper afiyyet olsun
Kız sevisme diyince ne anliyo sunuz sizKız niye tek taraflı yaptın bugün birlikte daha zevkli şevkli olurdu
Ya siz napiyonuzKız sevisme diyince ne anliyo sunuz sizbirlesme hariç herşey işte anlayin yahu tek taraflı değil anlatamadım sanirim aynen bu gece daha iyi şeyler olacak
Sevişme diyince birleşme de içine giriyor aslında,Kız sevisme diyince ne anliyo sunuz sizbirlesme hariç herşey işte anlayin yahu tek taraflı değil anlatamadım sanirim aynen bu gece daha iyi şeyler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?