Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosbuldum cnm uzun bi aradan sora sahalara geri döndüm
Hoş döndün canmmm :)
Azicik da kizla hopladim zipladim sattim babasina Kafamin icinde fadimenin dugunu var sanki. Hastayim bir de grip olmustum. Sadece oksuruk kaldi. Fenalardayim
Çok geçmiş olsun canm grip ilacı falan iç
Havalar soğudu herkes usutiyir :)
Hayırla kucağına al inşallah
Aminnn ins canm yaa :)
Yaaa bunu bekliyoduum
Canm kardesime kahvaltiya arkadasmiz gelicekti ordaym onun icin yazamadm.kusura bakma
Est cnmmm ne kusuru afiyet olsun :)

Hoş döndün canmmm :)

Çok geçmiş olsun canm grip ilacı falan iç
Havalar soğudu herkes usutiyir :)

Aminnn ins canm yaa :)

Est cnmmm ne kusuru afiyet olsun :)
Sagol kuzum ama emziriyorum diye ilac vermedi dr . Bitkisel seyler deniyorum. Ihlamur, kusburnu, adacayi falan. Bir de bal pekmez falan iste

Benim işler bitti kahve içiyorum, evi süpürüp sildim az toz aldım WC yıkadım, burayı temizlik topigine döndürecez
Kızım 11 olacak ocakta, oğlum 6,5 yaşında, gelince ödev yapıyorlar oynuyorlar,TV izliyorlar,kendi kendilerine vakit geciriyorlar

İyiyim şükür. Kekim hamur olmayaydı iyiydi. Çayım boynu bükük kalmisti ona üzüldüm
Yenmeyen kek olduğunda kremayla truf yapabilirsiniz,hazır kremayı kaynatıp içine kare 80 grlik cikolatalardan atıp, keki ufalayip karıştırıyoruz, ılınınca yuvarlayıp hindistan cevizine vs buluyoruz, çocuklar bayılıyor
Ne biliyimm ya bi defasnda evinden bi kesit paylasmistin acaba o mu

Blmiyorum ama bilincaltmda durumunun iyi oldugu var nedense kiz belki olacagndandir he
Tüh ben göremedim yaa
Kız Allahımm yarabbim
Benim durumum iyi olsa ne olu bacılar dünyanın kredisini ödüyorum ben aslında belki durumum iyi ama ben ödediğim borçtan bunun farkında değilim ahhaahahhha
Ne kredisi dicektim ki yazmışsın, Anadolu yakasında evler daha pahalı, bir Avrupa yakasından alabildik,eşim Altunizade de ben Şişli'de çalışıyorum,
Eyupte evimiz, dubleks evi yakasik 4-5 yıl kadar önce 300 bine almıştık,
Hayat pahali İstanbul'da
Regli bugün bittiyse dünkü amacına ulaştığın neydi

Vavvvv tebrik ediyorum guzel soru kendinisevenbiriye

Benimde isler bitti canim mis gibi yemekler yaptimm birazdan yiyecegm insallah .

Kız sevisme diyince ne anliyo sunuz siz birlesme hariç herşey işte anlayin yahu tek taraflı değil anlatamadım sanirim aynen bu gece daha iyi şeyler olacak
Ya siz napiyonuz Arizonanin alevli kertenkeleleri olmus burasi Her yer alev

Kız sevisme diyince ne anliyo sunuz siz birlesme hariç herşey işte anlayin yahu tek taraflı değil anlatamadım sanirim aynen bu gece daha iyi şeyler olacak
Sevişme diyince birleşme de içine giriyor aslında,
Sizinki ön sevişme olmuş canim ,tabi o da lezzetli ama sonuca ulasmayinca yarım kalmış gibi olur,
Neyse bugün tamamlasınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…