Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geldim anasını satayım parmaklarınız kurusun be amma yazmışsınız beğen beğen eklem kası yaptım vay anam vay babam
Öncelikle topiğimizin yeni misafiri, ulu lucifer'ımız, beğeniler kervanının top 5'indeki üyelerden Kajmery34 'e hoşgeldin diyorum Ulan herkes senin yorumlarına hayranmışta ses etmiyormuş iyi ki bir ban savdık başımızdan tanıştık ben sana hislerimi açtım da millet dile geldi. Bak sana hayran dolu buralar Artık daha çok bekleriz. Siz burada ne yapıyorsunuz bu topiğin amacı nedir dersen verebilecek hiçbir cevabım yok Ölümüne saçmalıyoruz sanırım. Bazen bdv oluyor buralar, bazen partiliyoruz, bazen cinsellik kategorisi görse bende cinsellik miyim deyip istifa eder moda giriyoruz. İyiyiz yani gel sık sık. Seni lucifer kertenkele ilan ettim.
ByNkoaLa "hava hava hava" cümlene hayran kaldım haşmetlim. Bundan sonra yav he he demek yerine bunu kullanıcam. Hava hava hava
-------------------
Tüm kertenkelelerim napıyosunuz yav. Kocalarla ara hala bozuk mu. Kıyım mı hala buralar?
@Bonus ve @malii OKUMASIN=
benim adam pek sırnaştı dün ya azıcık üpcük vermiş olabilirim
Hadi gelin bakam
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
Kajmery34
@Kutsal zebra

Benim işim çok siz sohbet edin bensiz artık
Kocam izinli, misafirler gelecek falan fişman, evi süpüreyim

Son düzenleme:
şaşırdık mıı?
şaşırmadık
üpcük vermişmiş

Emin işim çok siz sohbet edin bensiz artık
Kocam izinli, misafirler gelecek falan fişman, evi süpüreyim
Allah kolaylık versin Efom İşleri bitir misafirleri kov, gel...
şaşırdık mıı?
şaşırmadık
üpcük vermişmiş
Seksü bir geyşa olmasının bedelini ödüyorum ben suçsuz, ben masum, ben kullanıldım, bana günah.
Hayallerim vardı, öğretmenlik yapacak, minik ciciler doğuracak, kv yi pıçaklayacaktım. Hayallerim söndürüldü.
Bu toplumda kadın, çocuk, ağaç, hayvan ve cici olmayacaksın
ben gidiyom gıvırtmaya
bi saat soora yanınızdayım karılar
Ne kıvırtması kız

Şımaracağım az kaldı
Hoş buldum canım. Bende artık bir lucifer kertenkeleyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…