- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.481
Pek yaptığımız bişey değil ama kavga büyüyünce maalesef...
yarın başlanan diyette kararlılık ve süreklilik oluyomuş.ben de yarın tam teşekküllü başlamayı düşünüyorum.dün spora başladım diyeti de yarın oturtmayı düşünüyom
yap yap ben de evdeki piskevitli pastayı getiririmKesin bilgimi? O zaman yapıyorum grobiyeleri
senden hayır yok napak
Ben pazartesi dedim hacı, daha pazartesi olmadısenden hayır yok napakyokki elimizden tutcak birisi
bi daha sölemicem zatenBen pazartesi dedim hacı, daha pazartesi olmadıbugün bile misafirim var bayram hala bitmedi bana
Benim işim çok siz sohbet edin bensiz artıkGeldim anasını satayım parmaklarınız kurusun be amma yazmışsınız beğen beğen eklem kası yaptım vay anam vay babam
Öncelikle topiğimizin yeni misafiri, ulu lucifer'ımız, beğeniler kervanının top 5'indeki üyelerdenKajmery34 'e hoşgeldin diyorum Ulan herkes senin yorumlarına hayranmışta ses etmiyormuş iyi ki bir ban savdık başımızdan tanıştık ben sana hislerimi açtım da millet dile geldi. Bak sana hayran dolu buralar Artık daha çok bekleriz. Siz burada ne yapıyorsunuz bu topiğin amacı nedir dersen verebilecek hiçbir cevabım yok Ölümüne saçmalıyoruz sanırım. Bazen bdv oluyor buralar, bazen partiliyoruz, bazen cinsellik kategorisi görse bende cinsellik miyim deyip istifa eder moda giriyoruz. İyiyiz yani gel sık sık. Seni lucifer kertenkele ilan ettim.
ByNkoaLa "hava hava hava" cümlene hayran kaldım haşmetlim. Bundan sonra yav he he demek yerine bunu kullanıcam. Hava hava hava
-------------------
Tüm kertenkelelerim napıyosunuz yav. Kocalarla ara hala bozuk mu. Kıyım mı hala buralar?
@Bonus ve @malii OKUMASIN=
benim adam pek sırnaştı dün ya azıcık üpcük vermiş olabilirim
Hadi gelin bakam
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
Kajmery34
şaşırdık mıı?Geldim anasını satayım parmaklarınız kurusun be amma yazmışsınız beğen beğen eklem kası yaptım vay anam vay babam
Öncelikle topiğimizin yeni misafiri, ulu lucifer'ımız, beğeniler kervanının top 5'indeki üyelerdenKajmery34 'e hoşgeldin diyorum Ulan herkes senin yorumlarına hayranmışta ses etmiyormuş iyi ki bir ban savdık başımızdan tanıştık ben sana hislerimi açtım da millet dile geldi. Bak sana hayran dolu buralar Artık daha çok bekleriz. Siz burada ne yapıyorsunuz bu topiğin amacı nedir dersen verebilecek hiçbir cevabım yok Ölümüne saçmalıyoruz sanırım. Bazen bdv oluyor buralar, bazen partiliyoruz, bazen cinsellik kategorisi görse bende cinsellik miyim deyip istifa eder moda giriyoruz. İyiyiz yani gel sık sık. Seni lucifer kertenkele ilan ettim.
ByNkoaLa "hava hava hava" cümlene hayran kaldım haşmetlim. Bundan sonra yav he he demek yerine bunu kullanıcam. Hava hava hava
-------------------
Tüm kertenkelelerim napıyosunuz yav. Kocalarla ara hala bozuk mu. Kıyım mı hala buralar?
Hadi gelin bakam
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
Kajmery34
Allah kolaylık versin EfomEmin işim çok siz sohbet edin bensiz artık
Kocam izinli, misafirler gelecek falan fişman, evi süpüreyim
Seksü bir geyşa olmasının bedelini ödüyorumşaşırdık mıı?
şaşırmadık
üpcük vermişmiş
Ne kıvırtması kızben gidiyom gıvırtmaya
bi saat soora yanınızdayım karılar
Ne kıvırtması kız
Şımaracağım az kaldıGeldim anasını satayım parmaklarınız kurusun be amma yazmışsınız beğen beğen eklem kası yaptım vay anam vay babam
-------------------
Hadi gelin bakam
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
Kajmery34
@Kutsal zebra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?