- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.741
Yanlis hatirliyorsunn cnmYaa seni hatirladim 2019 da bebek bekleyenler diye bi konumu acmistn yanlismi hatirliyorum
Insallah sag salim hayirlisiyla kucagnza alin daAynen 2,5 ay sonra canlı canlı hatırlıcaz
Ay pardonYanlis hatirliyorsunn cnmkimle karistirdin kiz
Aynen canım,o süreçlerden çoğumuz geçtik, kızımın uykusu 10dk ydi, duşa nasıl girip çıktığımı ben bilirim, duşu kapatıp sesi dinleyip tekrar açıyordum,tuvalete bile gidemiyordum,Cocuk kucukken birak o isi afedersiniz tuvalete gidebilmek rahatca ihtiyacini giderebilmek bile luks...
Hic unutmam bi gun saat aksamustu 4 te anca kahvalti yapabilmistim ... hele ilk zamanlar emzir gaz cikar uyut seytan uclusunden ne rahatca esle yemek yiyebiliyor insan ne hazirlayabiliyor ...
Aaa buldum onun adı BalböcegiymisYanlis hatirliyorsunn cnmkimle karistirdin kiz
Balbocegi35 miydi acabaAy pardonsenin ismine benzer biriydi oda tuh simdi bulmazsam çatlarim
Amin canım,28 haftalık olduk,geri kalan haftaları da sağ salim atlatıp sağlıcakla doğarInsallah sag salim hayirlisiyla kucagnza alin da
Böcükler kariştıAaa buldum onun adı Balböcegiymisseninki balbocuuu
Anlatsakk roman olur dimi hic gecmeyecekmis gbi gelirdi bin sukur bugunumuze yaa ...Aynen canım,o süreçlerden çoğumuz geçtik, kızımın uykusu 10dk ydi, duşa nasıl girip çıktığımı ben bilirim, duşu kapatıp sesi dinleyip tekrar açıyordum,tuvalete bile gidemiyordum,
Bazen duşa girdceksem ana kucagiyla banyoya koyuyordum kızımı,duşa kabini kapatıp bu sefer korkup ağlıyordu
Evet karisti gercektenBöcükler kariştıbu ara nickimi degismeyi düsünyorum bakalimm:)
Ohhh afiyet olsun bugun ictm ama canim cekti
Teşekkürler canım,eşim için yaptım,sütlü kahve seviyorOhhh afiyet olsun bugun ictm ama canim cekti
Ne guzel benmki pek cay kahve sevmezTeşekkürler canım,eşim için yaptım,sütlü kahve seviyor
Ben senle haydi gelin cikin gelin topiginde konusmusdum ordan aklimdasin ama dedigin gbi bulamayabilirler seni. Benim profilden anlarlar amaEvet karisti gercektenya bende dusunuyorm ama beni taniyanlar bulamaz beni unutur diye korkuyorum
Minigim dirkennn?yahu sizin bu alevli konuşmaları okuyunca bende bir koca istiyorum o an tövbe estağfurullah benide bozdunuz ben daha miniğim
Benimkide ayni yemek yedi bitti sora ne kahve ne cay ne meyve hicbirsey yemez. Cok masrafsız kendisiNe guzel benmki pek cay kahve sevmez
Hadi ya hatirlamadm inankiBen senle haydi gelin cikin gelin topiginde konusmusdum ordan aklimdasin ama dedigin gbi bulamayabilirler seni. Benim profilden anlarlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?