Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi bende bulantı dışında tam olarak dediğin haldeyim. Üstüne bide çalışmak
Aramıza bir gebe daha mı katıldı şimdi
ya bende çok azaldı zaten kısa süre gelip gitti bu arada benim bu 3. gebeliğim bir kızım var, bir kürtajım ,allah ömür verirse buda 3. şükür ki bulantı konusunda rahatım çok olmuyo yok denilicek kadar az

Canım benimmm ❤
bugün çok daha iyiyim, çok şükür çabuk toparladım zaten bünyem çok üzüntüye alışık değil gülüp duruyorum
Benim kafadansın
Bende çok üzülünce kendime yeterince üzülmedin mi canım kendim derim ve bir anda mutlu olmaya başlarım

Bilemedim ettik mi ?
Ben Berlin , 31 yaşındayım , bir kız evlat anasıyım . Yarışmaya Berlin’den katılıyorum , herkese başarılar diliyorum
Nelerden hoşlanırsın ah ah chat günleri

Süper kuzum. Çok sevindim bulantı olmamasına.
Bende 6+2 deyim.
Daha hiç istifra yaşamadım.
1 2 sabah çok hafif bir bulantı oldu ama belli belirsiz. İnşallah böyle devam eder.
Allah bağışlasın kızını da
5 yıllık evliyim ama benimde ilk Allah nasip ederse

Iyim guzel anne sen nasılsin bebisimiz nasl
Yorgunuz pıtırcığım. Nasıl olalım. Biraz özlem gidermeye geldim birazdan gidip uyucam. Okuldan geldik küçücük çocuğu okula götürüyorum

5 yıllık bende :) kızım 3,5 yaşında abla olmaya çok hazır şuan karnımı öpüyo her akşam eve gidince
seninkini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Benim kafadansın
Bende çok üzülünce kendime yeterince üzülmedin mi canım kendim derim ama bir anda mutlu olmaya başlarım
Aman ya bu dünyaya bir kere geliyorum ve böyle olaylar hep dönüm noktası oluyor, çok daha güzel şeyler olcak eminim o yüzden çok iyiyim Cicimm
ByNkoaLa göstermemiş cimcime, kesin kız ya nazlı bebek

Yorgunuz pıtırcığım. Nasıl olalım. Biraz özlem gidermeye geldim birazdan gidip uyucam. Okuldan geldik küçücük çocuğu okula götürüyorum
Ya yerim onu fazla erken basladi okula smdi senin tam uykulu zamanlarin yat uyu dinlen

Hoşgeldin Patilim
Nasılsın Bayadır konuşamıyoruz anlat hemen başla anlatmaya nasılsın
Hoşbuldum bromm
Özledim kız seni ballı çörek ne anlatayım nerden başlayayım
hayatımda değişen bir şey yok, en son ne biliyorsan öyle. Aynen devam. Malum enfeksiyonumdan arınmış olmanın huzur ve mutluluğu ile yaşıyorum her gün Onun haricinde iş güç uğraşıyoruz epey yoğunum bu aralar. Cuma günü de Sakarya'ya gideceğiz. Eşimin çok yakın bir arkadaşının düğünü var. Doktordan izni aldım. Gidebilirsin dedi Ne giyinsem diye düşünüyorum, soğuk mudur oralar İstanbul buzzz gibiiii, Kış resmen'ben geldim' diyor
Akşam anneme gideceğimm, içli köfte yapmış gene gönlümün sultanıı onun heyecanı ile yanıp tutuşuyorum, şu sıralar aCAİP mide bulantım var her sabah öğüre öğüre yüzüm gözüm mahkeme duvarı şeklinde kalkıyorum
Sen napıorsun, nasıl gdiyor? Yarın gelecek misafirler kim

Okurken yoruldum Allah kolaylık versin
Anaaa benim de yarına misafirim var şuan sen demesen unutmuşum
Şuan misafir geleceğini hatırlayınca aşırı tadım kaçtı
Saol cnm vala bu sefer benimde çok gözümde büyüyor hayrliisi baklm sana da kolay gelsin

Bilemedim ettik mi ?
Ben Berlin , 31 yaşındayım , bir kız evlat anasıyım . Yarışmaya Berlin’den katılıyorum , herkese başarılar diliyorum
Nelerden hoşlanırsın ah ah chat günleri
Etmişiz evet

Nelerden hoşlanırım bir düşüneyim
-İş yapmamak
-Hazır yemek bulmak
-Para
-Kaynanamsız geçirdiğim her gün
-Yatmak
-Birşeyler izlemek
-Kocam
Sen?

5 yıllık bende :) kızım 3,5 yaşında abla olmaya çok hazır şuan karnımı öpüyo her akşam eve gidince
seninkini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Oyy yerim onu ben
5 yılda insanlar ne aşamaya gelmiş bir de bana bakın
Amin kuzum hepimizin inşallah

Bebekten dolayı mı acaba inşAllah çabuk döner.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…