- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.001
Nasıl unuturumUnutmamissin benideetesekkur ederim
ya bende çok azaldı zaten kısa süre gelip gitti bu arada benim bu 3. gebeliğim bir kızım var, bir kürtajım ,allah ömür verirse buda 3. şükür ki bulantı konusunda rahatım çok olmuyo yok denilicek kadar azVallahi bende bulantı dışında tam olarak dediğin haldeyim. Üstüne bide çalışmak
Aramıza bir gebe daha mı katıldı şimdi
Iyim guzel anne sen nasılsin bebisimiz naslNasıl unuturum
Nasılsın kuzum?
Benim kafadansınCanım benimmm ❤
bugün çok daha iyiyim, çok şükür çabuk toparladım zaten bünyem çok üzüntüye alışık değil gülüp duruyorum
Demaaa
Bide 1.5 aylık hamileyim ama folik asite 4. Ayım olacak.
Gebelikten 3 ay önce başladım yani.
Terminatör yolda
Tanışalım mı berlin
Sanki biz seninle profil mesajımda kısa bir sohbet etmiştik gibi hatırlıyorum
Süper kuzum. Çok sevindim bulantı olmamasına.ya bende çok azaldı zaten kısa süre gelip gitti bu arada benim bu 3. gebeliğim bir kızım var, bir kürtajım ,allah ömür verirse buda 3. şükür ki bulantı konusunda rahatım çok olmuyo yok denilicek kadar az
Yorgunuz pıtırcığım. Nasıl olalım. Biraz özlem gidermeye geldim birazdan gidip uyucam. Okuldan geldik küçücük çocuğu okula götürüyorumIyim guzel anne sen nasılsin bebisimiz nasl
5 yıllık bende :) kızım 3,5 yaşında abla olmaya çok hazır şuan karnımı öpüyo her akşam eve gidinceSüper kuzum. Çok sevindim bulantı olmamasına.
Bende 6+2 deyim.
Daha hiç istifra yaşamadım.
1 2 sabah çok hafif bir bulantı oldu ama belli belirsiz. İnşallah böyle devam eder. ♥
Allah bağışlasın kızını da
5 yıllık evliyim ama benimde ilk Allah nasip ederse
Aman ya bu dünyaya bir kere geliyorum ve böyle olaylar hep dönüm noktası oluyor, çok daha güzel şeyler olcak eminim o yüzden çok iyiyim CicimmBenim kafadansın
Bende çok üzülünce kendime yeterince üzülmedin mi canım kendim derim ama bir anda mutlu olmaya başlarım
Bütün dersleri 100 100 gelecek annesii, 99 olursa sorarız amaaİngiliçce bende değil Allah'tan
Şuan tek görmediği ders İngilizce.
Güzel ama ingiliççe
Onu da 1 metre olunca görsün
Ya yerim onuYorgunuz pıtırcığım. Nasıl olalım. Biraz özlem gidermeye geldim birazdan gidip uyucam. Okuldan geldik küçücük çocuğu okula götürüyorum
Hoşbuldum brommHoşgeldin Patilim
Nasılsın Bayadır konuşamıyoruz anlat hemen başla anlatmaya nasılsın
Saol cnm vala bu sefer benimde çok gözümde büyüyor hayrliisi baklm sana da kolay gelsinOkurken yoruldum Allah kolaylık versin
Anaaa benim de yarına misafirim var şuan sen demesen unutmuşum
Şuan misafir geleceğini hatırlayınca aşırı tadım kaçtı
Kuzucummm
Telefonu bozuk Patilim@Dilos06 nerede ya
İns busum valla göstermedi yaaAman ya bu dünyaya bir kere geliyorum ve böyle olaylar hep dönüm noktası oluyor, çok daha güzel şeyler olcak eminim o yüzden çok iyiyim Cicimm❤
ByNkoaLa göstermemiş cimcime, kesin kız ya nazlı bebek
Etmişiz evetBilemedimettik mi ?
Ben Berlin , 31 yaşındayım , bir kız evlat anasıyım . Yarışmaya Berlin’den katılıyorum , herkese başarılar diliyorum
Nelerden hoşlanırsınah ah chat günleri
Oyy yerim onu ben5 yıllık bende :) kızım 3,5 yaşında abla olmaya çok hazır şuan karnımı öpüyo her akşam eve gidince
seninkini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Bebekten dolayı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?