Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman ya bu dünyaya bir kere geliyorum ve böyle olaylar hep dönüm noktası oluyor, çok daha güzel şeyler olcak eminim o yüzden çok iyiyim Cicimm
@RosSsS göstermemiş cimcime, kesin kız ya nazlı bebek
Aynen öyle kuzum aynen sana dediğim gibi
Rabbim dermansız dert vermesin gerisine hiç sıkma canını
Namuslu bir kızın olacak diyorum dinletemiyorum

Ya yerim onu fazla erken basladi okula smdi senin tam uykulu zamanlarin yat uyu dinlen
Napsın kaderi böyleymiş
Vallahi tam uykulu zamanlar.
Hep bir halsizlik.
Sanki normalde çok halliydim de. İyice halsizlik çıktı başıma

Etmişiz evet
Eki Görüntüle 2561732

Nelerden hoşlanırım bir düşüneyim
-İş yapmamak
-Hazır yemek bulmak
-Para
-Kaynanamsız geçirdiğim her gün
-Yatmak
-Birşeyler izlemek
-Kocam
Sen?

Ayy çok ortak yanımız var şekerim
Dün Türkiye’den geldik evimize , kapıdan içeri girdik , kaynanam geldi arkamızdan görmeden geçirdiğim günlerin sayısı git gide azalıyor . Torunu bahane ediyor , hazır ol bunlara şekerim

Ayyy B Brunello Cicinelli ye bunu demeseydin iyiydi

Yaaa seni yerim yazışını bile özlemişim
Neee içli köfte mi
Neee bulantılar mı
Neee düğün mü
Ne kadar süredir bulantın var kuzum?
Ben şuan 6+2 deyim bulantım yok. 2 sabahtır çok hafif bulantımsı birşey oldu sadece.. Çok korkuyor ben bulantıdan
Bizde işte dün kontrole gittik.
Kalp atışı duyamadık, attığı çok netti izledik atışı. Aslında frekans sesinin ritmi de çıktı ekranda. Ama ses duyulmadı
Babam ve eşi gelecek kuzum.

Şuan çocuktan gelen ani bir soğuma hissi..

Evetttt içli köfteeee
Evettt bulantılarrrr
Evetttt düğünnnn
Şu 1 haftadır net anlaşılır derecede var bulantım bromm valla bende tırsıyorum bulantıdan kusacak gibiyim ama kusmayacak gibiyim de aslında istifra etmek ile etmemek arasında ince bir çizgi arasındayım araftayım
Olsun bir sonrakin de net duyarsınız zaten o kalp atış ritmi dinlemek falan çok iyi bir şey olmadığını duymuştum ne zaman net gelirse o zaman olsun. Herşey yolunda ise varsın bekletsin biraz hıhhh

Hmmm demek misafirlerin ağır toplarrrr
Ne yemek yapacaksınnn ballı parmakların ileeee

Sen kalp atışını duyduğunda kaç haftalıktın Patilim 6 haftadaydın gibi hatırlıyorum,
Diğer randevuda 8.haftada olacağız bakalım.
Yemeğe almıcam Patilim.
9 ay kimseyi bidaha yemeğe almam son yaşadığımdan sonra
Kahve, yanına bir kek yaparım yeter.
Okuldan gelicem yorgun argın gebe halimle o kadar canım var ne yapayım

Evet yavrumm 6+4 düm yanlış hatırlamıyorsam bende, 4 veya 5 ti yalan olmasın şimdi.
Ama tabi ki kendinle beni bir tutma. Herkesin gebeliği farklı biliyorsun ki. Ben ilk gebeliğimde de 6+2 de duymuştuk mesela. Herkes her gebelik bir değil. Diğer randevuda net duyarsın zaten. Herhangi bir şey olsa doktorun mutlaka bilgilendirirdi ultrasonda da zaten görmüşsün şimdilik yeterli devamı sağlıkla gelsin inşallah minnoşumun

Yeter çay kahve kek daha ne olsun, çalışan 2 can olan için zor yapabiliyorsan tabi ki yaparsın ama yapamıyorsan da kendini zorlama bütün gün ayakta çocuklara laf anlatmak kolay değil beyin olarak bitiyor zaten insan.
Ctesi bende çok yorulmuşum eşimin kuzeni gelecek dedim ya; temizlikti misafirdi derken.. bir de yatılı kaldı aman yarabbim.. Pazar günü kahvaltı hazırlayacağım diye moralman çökmüştüm ki kaynanam imdadıma yetişip Pazar kahvaltıya çağırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…