- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.021
hayırlısı böleymiş kuzum senin içinde ah o bi olsunda bak tadından yenmiyoOyy yerim onu ben
5 yılda insanlar ne aşamaya gelmiş bir de bana bakın
Amin kuzum hepimizin inşallah ♥
Aynen öyle kuzum aynen sana dediğim gibiAman ya bu dünyaya bir kere geliyorum ve böyle olaylar hep dönüm noktası oluyor, çok daha güzel şeyler olcak eminim o yüzden çok iyiyim Cicimm❤
@RosSsS göstermemiş cimcime, kesin kız ya nazlı bebek
99 a asla tahammül edemem illa 100 isterimBütün dersleri 100 100 gelecek annesii, 99 olursa sorarız amaa
Napsın kaderi böyleymişYa yerim onufazla erken basladi okula smdi senin tam uykulu zamanlarin yat uyu dinlen
Amin kuzumSaol cnm vala bu sefer benimde çok gözümde büyüyor hayrliisi baklm sana da kolay gelsin
Etmişiz evet
Eki Görüntüle 2561732
Nelerden hoşlanırım bir düşüneyim
-İş yapmamak
-Hazır yemek bulmak
-Para
-Kaynanamsız geçirdiğim her gün
-Yatmak
-Birşeyler izlemek
-Kocam
Sen?
Ayyy B Brunello Cicinelli ye bunu demeseydin iyiydiAyy çok ortak yanımız var şekerim
Dün Türkiye’den geldik evimize , kapıdan içeri girdik , kaynanam geldi arkamızdangörmeden geçirdiğim günlerin sayısı git gide azalıyor . Torunu bahane ediyor , hazır ol bunlara şekerim
Yaaa seni yerim yazışını bile özlemişimHoşbuldum bromm
Özledim kız seni ballı çörekne anlatayım nerden başlayayım
hayatımda değişen bir şey yok, en son ne biliyorsan öyle. Aynen devam. Malum enfeksiyonumdan arınmış olmanın huzur ve mutluluğu ile yaşıyorum her günOnun haricinde iş güç uğraşıyoruz epey yoğunum bu aralar. Cuma günü de Sakarya'ya gideceğiz. Eşimin çok yakın bir arkadaşının düğünü var. Doktordan izni aldım. Gidebilirsin dedi Ne giyinsem diye düşünüyorum, soğuk mudur oralar İstanbul buzzz gibiiii, Kış resmen'ben geldim' diyor
Akşam anneme gideceğimm, içli köfte yapmış gene gönlümün sultanıı onun heyecanı ile yanıp tutuşuyorum, şu sıralar aCAİP mide bulantım var her sabah öğüre öğüre yüzüm gözüm mahkeme duvarı şeklinde kalkıyorum
Sen napıorsun, nasıl gdiyor? Yarın gelecek misafirler kim
Bana da hep dediler zamanında , bıyık altı güldüm hep
Yok yavrum iş güç ile alakalı şeyler, klasikBebekten dolayı mı acabainşAllah çabuk döner.
Şimdiden alıp sevesim geliyorhayırlısı böleymiş kuzum senin içinde ah o bi olsunda bak tadından yenmiyo
Şuan çocuktan gelen ani bir soğuma hissi..Ayy çok ortak yanımız var şekerim
Dün Türkiye’den geldik evimize , kapıdan içeri girdik , kaynanam geldi arkamızdangörmeden geçirdiğim günlerin sayısı git gide azalıyor . Torunu bahane ediyor , hazır ol bunlara şekerim
Evetttt içli köfteeeeYaaa seni yerim yazışını bile özlemişim
Neee içli köfte mi
Neee bulantılar mı
Neee düğün mü
Ne kadar süredir bulantın var kuzum?
Ben şuan 6+2 deyim bulantım yok. 2 sabahtır çok hafif bulantımsı birşey oldu sadece.. Çok korkuyor ben bulantıdan
Bizde işte dün kontrole gittik.
Kalp atışı duyamadık, attığı çok netti izledik atışı. Aslında frekans sesinin ritmi de çıktı ekranda. Ama ses duyulmadı
Babam ve eşi gelecek kuzum.
Sen kalp atışını duyduğunda kaç haftalıktın Patilim 6 haftadaydın gibi hatırlıyorum,Evetttt içli köfteeee
Evettt bulantılarrrr
Evetttt düğünnnn
Şu 1 haftadır net anlaşılır derecede var bulantım brommvalla bende tırsıyorum bulantıdan kusacak gibiyim ama kusmayacak gibiyim de aslında istifra etmek ile etmemek arasında ince bir çizgi arasındayım araftayım
Olsun bir sonrakin de net duyarsınız zaten o kalp atış ritmi dinlemek falan çok iyi bir şey olmadığını duymuştum ne zaman net gelirse o zaman olsun. Herşey yolunda ise varsın bekletsin biraz hıhhh
Hmmm demek misafirlerin ağır toplarrrr
Ne yemek yapacaksınnn ballı parmakların ileeee
İns busum valla göstermedi yaa
Aynen öyle kuzum aynen sana dediğim gibi
Rabbim dermansız dert vermesin gerisine hiç sıkma canını ♥
Namuslu bir kızın olacak diyorum dinletemiyorum
İyiyim kuzucumm sen nasılsın
Şuan çocuktan gelen ani bir soğuma hissi..
Evet yavrumm 6+4 düm yanlış hatırlamıyorsam bende, 4 veya 5 ti yalan olmasın şimdi.Sen kalp atışını duyduğunda kaç haftalıktın Patilim 6 haftadaydın gibi hatırlıyorum,
Diğer randevuda 8.haftada olacağız bakalım.
Yemeğe almıcam Patilim.
9 ay kimseyi bidaha yemeğe almam son yaşadığımdan sonra
Kahve, yanına bir kek yaparım yeter.
Okuldan gelicem yorgun argın gebe halimle o kadar canım var ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?