Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa oyle mi cok merak etmistim isi yogun diye gelemiyor zannediyordum

Hadi koş koş
Kaç aylık?
12 mayıs doğumlu . Neredeyse 7 . Herseye bedel . Güya elit, kuralları olan , sakin bir anne olacaktım Bi bastı mı yaygarayı , küçük dili görünüyor yeminle , memeyi nasıl vereceğimi şaşırıyorum , sokakmış ,parkmış, bahçeymiş hiç bir önemi kalmıyor
Saray sultanı olarak yetiştireceğim derken ‘Kurban olurum annemmmmmm’ modunda geziyorum .

Al işte gelecegim
Boğa Burcu hengamesi of of

Ayy bir şey dolusu tatlı yedim gittim
Neler yapmadım neler

Kipirdak ama dönmüyor sırtını gösteriyor bize
Çocuğa 3.çocuk istemiyordum istemiyordum diye kötü enerji yollaya yollaya çocuk hepinizden nefret ediyorum moduna mı girdi Ross göstermiyor yüzünü

Çocuğa 3.çocuk istemiyordum istemiyordum diye kötü enerji yollaya yollaya çocuk hepinizden nefret ediyorum moduna mı girdi Ross göstermiyor yüzünü
Hahahahahahah
Çok mantıklı olabilir vallahi
Alın size popo dedi bnce
Sırtına dönüp melankolik takılıyor sanirm

Ayy bir şey dolusu tatlı yedim gittim
Neler yapmadım neler

Kipirdak ama dönmüyor sırtını gösteriyor bize
Biz de cinsiyette net gorememsti 17.haftadaydik net olmamakla birlikte erkek dedi ama ben hiiic eminimm ki kizim oldgna umursamadim, 1 hafta sonra tekrar gittim ve yuzde 90 kiz dedi.

Detayli ultrasonda da bi turlu yuzunden renkli foto aliniyorya bebegn bi turlu ne yaptiysa uygun pozisyon yok dedi alamadik merdiven indm ciktim meyvesuyu cikolata yedim ictim yok , baska gun gene gittim gene olmamisti hastaneden cikip nasil aglayarak eve gelmstim ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…