- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.041
Yaa oyle mi cok merak etmistim isi yogun diye gelemiyor zannediyordum
Yaniii olunmicak gbi degl snr oldgnu anlaynca da gordm gordm kiz demisya ...Özele gidiyoruz ama büyük.ihtimal artık gitmicem daha da bu doktora
Sinir oldum
12 mayıs doğumlu . Neredeyse 7 . Herseye bedel . Güya elit, kuralları olan , sakin bir anne olacaktımHadi koş koş
Kaç aylık?
Hayirdir tatlisim yaaaCanım benimmm ❤
bugün çok daha iyiyim, çok şükür çabuk toparladım zaten bünyem çok üzüntüye alışık değil gülüp duruyorum
Kuzum özet geçecek olursam işten çıkarılıyorumHayirdir tatlisim yaaa
Edep abidesi kesildi başımakız namuslu olcak işte doğru diyor Cici
Yok doktor sinir oldugumu anlamadıYaniii olunmicak gbi degl snr oldgnu anlaynca da gordm gordm kiz demisya ...
Çikileta falan yeseydin kızEdep abidesi kesildi başıma
Al işte gelecegim12 mayıs doğumlu . Neredeyse 7 . Herseye bedel . Güya elit, kuralları olan , sakin bir anne olacaktımBi bastı mı yaygarayı , küçük dili görünüyor yeminle , memeyi nasıl vereceğimi şaşırıyorum , sokakmış ,parkmış, bahçeymiş hiç bir önemi kalmıyor
Saray sultanı olarak yetiştireceğim derken ‘Kurban olurum annemmmmmm’ modunda geziyorum .
Hadi yaaaaKuzum özet geçecek olursam işten çıkarılıyorum
Ayy bir şey dolusu tatlı yedim gittimÇikileta falan yeseydin kız
Bu kız çocuğu çikolata da sevmiycek herhalde
Yok kuzum siyasi yer zaten, eski dönemdeki herkesi çıkarıyorlar maalesefHadi yaaaa
Aniden nerden cikmiski bu bi kapi kapanir bi baskasi acilir uzulme dert etme sakin da gundemde olan biseu degldi dmi
Al işte gelecegim
Boğa Burcu hengamesi of of
Çocuğa 3.çocuk istemiyordum istemiyordum diye kötü enerji yollaya yollaya çocuk hepinizden nefret ediyorum moduna mı girdi Ross göstermiyor yüzünüAyy bir şey dolusu tatlı yedim gittim
Neler yapmadım neler
Kipirdak ama dönmüyor sırtını gösteriyor bize
Üçüncü olarak hiç otekilere benzemeyecek gbi görünüyorHiç korkma demeyeceğim kork gülüm
HahahahahahahÇocuğa 3.çocuk istemiyordum istemiyordum diye kötü enerji yollaya yollaya çocuk hepinizden nefret ediyorum moduna mı girdi Ross göstermiyor yüzünü
Biz de cinsiyette net gorememsti 17.haftadaydik net olmamakla birlikte erkek dedi ama ben hiiic eminimm ki kizim oldgna umursamadim, 1 hafta sonra tekrar gittim ve yuzde 90 kiz dedi.Ayy bir şey dolusu tatlı yedim gittim
Neler yapmadım neler
Kipirdak ama dönmüyor sırtını gösteriyor bize
Ya bi git 3. Diyor . Ben de artist artist ‘çömez’ muamelesi yapıyorum burdaÜçüncü olarak hiç otekilere benzemeyecek gbi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?