- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.181
Paralelim olur musun bu evrendeUla ben net dedim işte neden ikna olmuyorsun sana paralel paralel doğrular çizdim daha ne yapayım
Kiz küsmee yaa ne kadar aktifti hiç birimizi ihmal etmiyordu samdanim aklı burdadir o tempoda bileSağol seksü şempazem benim yapmış kadar oldun♥
Aneyim pazar gününe kadar gelemicek bana malesef
Zaten ne yaparım; kek yaparım. Makarna salatası yaparım. Çerez koyarım yeter yav.
Babamla eşi gelecek.
Hamile ve çalışan halimle 1 çeşit daha yapacak gücüm inan yok.
Demin kendime avakado salatası hazırlamak için 2 saat kendimi ikna ettim düşün
Halsizlik çok fena..
Geçen geldi stop stop dedi sonra yine bidaha gitti
Ben şimdi onla küsme kararı aldım wc'de
Çok arayı açmadan gelirse barışırım
OlurumParalelim olur musun bu evrende
Gitt gitttt gitttt bidaha gittt bidaha gittttAma net demedi
Beni etkiledin yine her zamanki gbiOlurum
Zaten paralel bir evrende yaşıyor gibiyim
Sana paralel çizgiler çizdiğim gibi mutluluğun da resmini çizebilirim.
Mutluluk= Sen ♥ Ben
Doktoru değiştirelim dedimGitt gitttt gitttt bidaha gittt bidaha gitttt
Şu bir gerçek kediler gerçekten uzaylıAnlamazlar be yavrum versen nolcak
Kapı tepesinden zorla indirdiğim çocuğa koyar mı tek ayak üstünde durmak
Kalk 5 dk dur desem 15 dk durayım der
Doğaları akrobasi
İnsan hayvan farketmez yeni nesil çok fena.
Bak kedimin partisine vuruyorum diye o da bana vuruyor
Hiç yetiştiremedim ya
Ay bence kız yaaAhahahahahhahahahaha
Dicek kadar oldu napalim herrsey kabulumuz dedm :)
Ben daha kabullenmesi dur dedi
Aynen benm doktormnda suanki hastanede sgk gecersiz maalesef kiiNerden bilelim
Ayrıca fotodaki kızın da ojesi yok ben göremedim oje elinde.
Sende ojeli değilsen, o kız da ojeli değilse demekki o kız sensin.
Düz mantık
Hemen bursada o fotonun renkli çıktısını alıp elektrik direklerine asmam lazım böyle kıyafetli bir kız görürseniz fotolarını çekip arizona ya atın diye
Böyle kaynanaları duydukça gelen yakuzayı boğma isteği..
Aynen kuzum benim de istediğim doktor sadece yaşadığım şehrin değil Türkiyenin en bilindik özel hastahanelerinden birinde.
Ve normal sigorta ile anlaşması yok hastahanenin. O yüzden özel sigorta yaptık.
Gerçi geyşam özel sigorta devre dışı kalırsa bile orda doğum yaptıracağını söylüyor ama bilemiyorum
Ne analar var gör işte yavrularını yiyorlar böyle analar olmaz olsun
Kocan nöbete mi gitti seksü şempazem?
Sen zaten her zaman msjları beğene beğene gelirsin bilmem mi
Süper fikir hakkaten niye kekle uğraşayım ki alayım tiriliçe misKiz küsmee yaa ne kadar aktifti hiç birimizi ihmal etmiyordu samdanim aklı burdadir o tempoda bilecok andık gelse bari kk birinci noteri ❤
Kiz babanla karısı gelecekmis amann anneciğin hiç yormasin yani kendini bence vazgeçtim benama sende salata yapta, eve gecerken,bı kaç dilim ıslak kek trileçe yada yaş pasta fln mi alsan o hazır olur balım kek cirpmazsin en azindan,ayaklarını uzatır dinlendirsin o sürede miss
Ohh en azından bı tık az yorulcan oda bişiSüper fikir hakkaten niye kekle uğraşayım ki alayım tiriliçe mis
Sağol seksü şempazem yine cin fikirlerinle beni benden aldın
Evet çok aktifti mesaj skorunda hep 2. Ydi şimdi 3 e düştü
Yalnız yazmıyor haliyle bile zirveye oynuyor o kadar yazmış
Eki Görüntüle 2561897
Tamam gelirse küsmem ama gelmezse küserim
Yap yapp biz yarisini yedik nerdeyse kizimda cok seviyor ama bidhaki yaptgmda insallah atarim resmini... yada bi dilim tabagma koyarda atarimHahahh iyi tanımışsın beni caycimaynen de öyle oluyor genelde
Ayy trileceyi de Cook çok severim ben yaa ellerine sağlık afiyet şifa olsun ,resmini ataydinya zalım bakardikönceden ne çok yapardım ahh aklıma düşürdün yine, eşime enerci olur yapiyimda yediriyim bari bı ara yiğidime
Ahahah pamuk olsa duramazsin çıkıktır o çıkık diye yaptığın bı yorum vardiya rosssona dönmüş pipi olsa duramazsin çıkıktır o pipi değildir deseymis doktor
Ortadünyalıyız biz.Beni etkiledin yine her zamanki gbi
Ben hangi evrende yaşadığımı daha cozemedm bana göre evren yok bnce
Aynii bende oyleym yaaa nefret ediyorm bu huyumdan .. gorumcemlerde sultan papaganlari var ne guzeller sevmek istiyorum sevemiyorumYa senin kedilerin mi vaaarYerim
Hayranim hayvan besleyenlere vallahi. Ben butun hayvanlardan korkuyorum yav baliktan bile. Ya sudan ziplarsa diye.Cocukluguma inmek lazim bi
Hem uzaylı hem de ninjalarŞu bir gerçek kediler gerçekten uzaylı
Acıbadem miAynen benm doktormnda suanki hastanede sgk gecersiz maalesef kii
Yaa kızında ağzının tadını biliyo minis hanımYap yapp biz yarisini yedik nerdeyse kizimda cok seviyor ama bidhaki yaptgmda insallah atarim resmini... yada bi dilim tabagma koyarda atarim
Tanidik seni tabiiiki kocasever
Bende daha yeni degistirdim kizimla kendiminkini esimde baksin basinin caresine isi uymuyor onun biz olsn yapalm didikYok yav aman diyim cicim gözünün önüne bak sen böyle absürtlükler yapma lütfen yavrıyi yeme sev
Ahh canım benim yakın olaydik kek börek hazır ederdim sana hemencik,bide işten gelip bunlara yorulmazdinanneciğin yapmaz mı bı kaç çeşit,sen yorulmasan daha fazla?
Eşim bı pantolon almista canım sevmedim ben duruşunu onu degistircez bana mont alicaz gecelik bakicam bideen önemlisi de kimlik degistircez işte onu da halledelim dedik
Ahaahah pati deyince aklima kedi geliyorSensin kedi
O çok korkunçlu bir köpek
Hayvanlardan değil insanlardan kork yahu☺☺
Mesela herhangi bir kedi eminim ki Gece yi döverHem uzaylı hem de ninjalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?