Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz küsmee yaa ne kadar aktifti hiç birimizi ihmal etmiyordu samdanim aklı burdadir o tempoda bile cok andık gelse bari kk birinci noteri

Kiz babanla karısı gelecekmis amann anneciğin hiç yormasin yani kendini bence vazgeçtim ben ama sende salata yapta, eve gecerken,bı kaç dilim ıslak kek trileçe yada yaş pasta fln mi alsan o hazır olur balım kek cirpmazsin en azindan,ayaklarını uzatır dinlendirsin o sürede miss

Şu bir gerçek kediler gerçekten uzaylı

Aynen benm doktormnda suanki hastanede sgk gecersiz maalesef kii

Süper fikir hakkaten niye kekle uğraşayım ki alayım tiriliçe mis
Sağol seksü şempazem yine cin fikirlerinle beni benden aldın
Evet çok aktifti mesaj skorunda hep 2. Ydi şimdi 3 e düştü
Yalnız yazmıyor haliyle bile zirveye oynuyor o kadar yazmış

Tamam gelirse küsmem ama gelmezse küserim
kk birinci noteri

Son düzenleme:
Ohh en azından bı tık az yorulcan oda bişi şimdiden kolay gelsin geçsin inşallah

Samdanim zirvelere layık ama hiç vazgeçmez o şekil bile zirveye oynar maşallah

Yap yapp biz yarisini yedik nerdeyse kizimda cok seviyor ama bidhaki yaptgmda insallah atarim resmini... yada bi dilim tabagma koyarda atarim

Tanidik seni tabiiiki kocasever

Ya senin kedilerin mi vaaar Yerim
Hayranim hayvan besleyenlere vallahi. Ben butun hayvanlardan korkuyorum yav baliktan bile. Ya sudan ziplarsa diye. Cocukluguma inmek lazim bi
Aynii bende oyleym yaaa nefret ediyorm bu huyumdan .. gorumcemlerde sultan papaganlari var ne guzeller sevmek istiyorum sevemiyorum

Yap yapp biz yarisini yedik nerdeyse kizimda cok seviyor ama bidhaki yaptgmda insallah atarim resmini... yada bi dilim tabagma koyarda atarim

Tanidik seni tabiiiki kocasever
Yaa kızında ağzının tadını biliyo minis hanım afiyet olsun tekrar aynen resmini at ya merak ederim ben suslemeni falan sunum sever olarak resimlere bakmayı da severim

Bende daha yeni degistirdim kizimla kendiminkini esimde baksin basinin caresine isi uymuyor onun biz olsn yapalm didik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…