- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.161
Bağırıyorum suan onaaa öyleeeee bakıyooo yaaaa hiç utanma arLanma yokHalılar malılar gitmiştir şimdi
Rus edebiyatından inciler gibisiniz be malim. Sefiller, Ölü Canlar, Savaş ve Barış.. Sanki tüm eserleri sizi anlatıyor gibiBen boşuna çaki demiyom çocuklaraen sevimsiz çağları 5 yaş üzeri zaten tüylerimi diken diken ediyo o yaş grubu yeminle allah eyüp sabrı versin sana
Kasapla ne gecemiz ne gündüzümüz var.herifi 2 haftadır görmüyorum kuzum akşmcı çalışıyorum diye.bi pazartesi akşamı gördüm bi de bu akşam.büyük ihtimal haftaya da akşamcı çalışırımyaniii yatakodamız=sefiller
Bende besliyorum bendeYa senin kedilerin mi vaaarYerim
Hayranim hayvan besleyenlere vallahi. Ben butun hayvanlardan korkuyorum yav baliktan bile. Ya sudan ziplarsa diye.Cocukluguma inmek lazim bi
Ana olunca bende bu şekil muhteşem performanslar göstericem gibin geliyorAynen böyle yavru yiyen ana olmaz olsun ajsqkhjsbiz bulamıyoz bu yavrusunu yiyo aç gözlü
Evet balım eşim nöbete gitti tek takılıyorum şuanyarin da çarşı pazar gezme günü ilan ettik eşimle bı kaç alışveriş yapicam oyle işte
Yaaaa bebek çekimi gibi durmuş AllahımSensin kedi
O çok korkunçlu bir köpek
Hayvanlardan değil insanlardan kork yahu☺☺
Yeni nesil böyle işteBağırıyorum suan onaaa öyleeeee bakıyooo yaaaa hiç utanma arLanma yok
İşe girdi bizi unuttukk birinci noteri ımmm hasretinden prangalar eskittim be gözümün nuru cok özledim benn,bogazim düğümleniyor aklıma düşünce sen
Yok yav aman diyim cicim gözünün önüne bak sen böyle absürtlükler yapma lütfen yavrıyi yeme sevAna olunca bende bu şekil muhteşem performanslar göstericem gibin geliyor
Ne güzel yav gezin
Bana yarın misafir geliyor pof. Okuldan gel kek börek yap işin yoksa
Kışlık kıyafet alışverişi falan mı yapacaksınız
Ya sorma günüme güneş gibi doguyormus samdanim öyle özledim ki harbi boğazım düğümleniyor yavİşe girdi bizi unuttu
Hatta daha girmeden unuttu..
Kıız adam sabit de ben oynak çalışıyom adamın suçu yokRus edebiyatından inciler gibisiniz be malim. Sefiller, Ölü Canlar, Savaş ve Barış.. Sanki tüm eserleri sizi anlatıyor gibi
Noldu bu adamın çalışma düzenine ya böyle değildi sanki. Adamın içine emniyet teşkilatının düzeni kaçmış adeta
Sirkele adamı sirkele
Tek ayak üstünde durma cezası verelim biz en iyisi ballı lokmamYeni nesil böyle işte
Bende benim sınıftakilere bağırıyorum hiç utanma arlanma yok aynı aynı
Sağol seksü şempazem benim yapmış kadar oldunYok yav aman diyim cicim gözünün önüne bak sen böyle absürtlükler yapma lütfen yavrıyi yeme sev
Ahh canım benim yakın olaydik kek börek hazır ederdim sana hemencik,bide işten gelip bunlara yorulmazdinanneciğin yapmaz mı bı kaç çeşit,sen yorulmasan daha fazla?
Eşim bı pantolon almista canım sevmedim ben duruşunu onu degistircez bana mont alicaz gecelik bakicam bideen önemlisi de kimlik degistircez işte onu da halledelim dedik
Geçen geldi stop stop dedi sonra yine bidaha gittiYa sorma günüme güneş gibi doguyormus samdanim öyle özledim ki harbi boğazım düğümleniyor yavçok alışmışım ona,unutmaz bizi unutmamistir ama vakit bulamıyordur canımın içi bı gelse❤
Hee oynak olan sen misin ben kasap sandımdıKıız adam sabit de ben oynak çalışıyom adamın suçu yok
Valla kavuşamama acı ızdırap konulu kaç roman varsa hepsi bizde
Ama net demediEe kıız demiiişşAllahım inşallah amin
Anlamazlar be yavrum versen nolcakTek ayak üstünde durma cezası verelim biz en iyisi ballı lokmamyoksa baş edemeyeceğiz
Tam göstermedi ki işte kordon mi değil mi anlamadık :)O cikinti kordondur yaa bariz pipi gorunmediyse kizdir
Ula ben net dedim işte neden ikna olmuyorsun sana paralel paralel doğrular çizdim daha ne yapayımAma net demedi
AhahahahahhahahahahaHahahh iyi tanımışsın beni caycimaynen de öyle oluyor genelde
Ayy trileceyi de Cook çok severim ben yaa ellerine sağlık afiyet şifa olsun ,resmini ataydinya zalım bakardikönceden ne çok yapardım ahh aklıma düşürdün yine, eşime enerci olur yapiyimda yediriyim bari bı ara yiğidime
Ahahah pamuk olsa duramazsin çıkıktır o çıkık diye yaptığın bı yorum vardiya rosssona dönmüş pipi olsa duramazsin çıkıktır o pipi değildir deseymis doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?