- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.141
Şimdi yersen ikimizi yemek zorunda kalacaksın o da sende kilo yaparCanınıııı yediiiimmmmmmmm
Kuzum sen nasılsınKuzucummm ❤
Ee kıız demiiişşGördüm gördüm tamam surasi işte kız dedi ama içime öküz oturdu aklim gördüğüm ama.arada kaybolan çıkıntı da kaldı %100 kız olduğunu görseydim bu kdr tereddüt etmezdim
O cikinti kordondur yaa bariz pipi gorunmediyse kizdirGördüm gördüm tamam surasi işte kız dedi ama içime öküz oturdu aklim gördüğüm ama.arada kaybolan çıkıntı da kaldı %100 kız olduğunu görseydim bu kdr tereddüt etmezdim
Hahahh iyi tanımışsın beni caycimKaramelli trilece yaptimmm kocacgma supuruz ettimm
Baska ihtimal olamazdi zaten sen burda yoksan kocan evdedir
Ahahah pamuk olsa duramazsin çıkıktır o çıkık diye yaptığın bı yorum vardiya rosssGördüm gördüm tamam surasi işte kız dedi ama içime öküz oturdu aklim gördüğüm ama.arada kaybolan çıkıntı da kaldı %100 kız olduğunu görseydim bu kdr tereddüt etmezdim
Nerden bilelimBen ojeli biri değilim
Selam cici havalar çok soğudu ya işler güçler devam spor diyetiş arıyorum hala dua edin de iş bulayım ya
Böyle kaynanaları duydukça gelen yakuzayı boğma isteği..Baska sehirde normalde kislari geliyor bide rahatsizliklari var hep bende kalmjyor gorumceme de gidiyor da bana bi zarari yok anlayisli bi insan kiz senin yakuza gbi degil mutlulugmuzdan mutlu olur .
Ben sosyal medya kullanmamama ragmen taniyorum o kadini kiz sen baya aceyle filan yikanmissin
Insallah yararlanirsin artk su sigortadan ... bende ilerde hanilelik dusunursem insallah yaptirmak istiyorum oncesnden ozel sigorta ..
Cnku dogumda gittigm harika doktorum suan muayeneye dahi gidemedigm luks bi hastaneye gectionu cok ozledimm yaa
Ne analar var gör işte yavrularını yiyorlar böyle analar olmaz olsunSbhtan akkksamaa kadar kocacugumla ilgilendimsonra da onu nöbete yolladım kendimi duşa attim sonra bide elim değmişken çamaşır suyu ve cifi kapıp banyoyu kirkladim ciktim saç baş kuruttum,elimi yüzümü kremledim falan derken şimdi geldim burdayim sen napiyosun,ne tatlısı yaptın yine hamarat kadin ellerine sağlık
Ayy cicim ben geldim sen gittin ama olsun bidahakine artikkız bide kaynana fln karistirmissin araya, sonra ki msjlarini okudum da valla ben her gördüğüm msji beğeniyorum ballı çöreğim
Anaa ee söylemiş işte cinsiyeti o zmn gördüm dediyse yalan söylemediya doktorsoylediyse de Allah tepesinden baksın emin değilim ama fln dedi mi peki gördüm dedikten sonra?
Ahahah ayy baligin yavrusunu löp diye çekip yediğine mi güldüm,videoyu çeken kızın verdiği serfs.z tepkisine mi güldüm bilmiyom ama çok güldüm orası kesin
Yaa nihalim maşallah çok sevindim canım en zorlu dönemi atlatmissin şimdi keyfini sür 3 yavrunla insallah canim❤Allah uzun ömür versin sana da yavrularına da esine de,çocuklarınızın başında olun inşallah ❤
O da mı hamile dicem ama erkek kendisiEve geldim, Gece bey heryerekusmuş ben şok ben iptallll ay ben doguruyom galibaaaaa
Beğenmeden geçme o zaman mesajları bak büyük yemin verdim
Ay bana bişeyler oluyor galiba brommmO da mı hamile dicem ama erkek kendisi
Senden özeniyor bence
Ben boşuna çaki demiyom çocuklaraBence doğururken anlıyorlardır hamile olduklarını
Düşünsene 9 ay cinsiyet öğrenememek..
Allah bizi boşuna 2020 ye girerken gebe etmedi. Biz yapamazdık o dönemlerde
Gazan mübarek olsun. Ruhuna fatiha okuruzneden geliyor
Ben çok temiz kaldım. Kirlenmedim ben omoyla yıkanmış gibiyim
Sosyal medya kullanıyorum ama ünlüleri takip etmem kendi halimdeyim çayım. Ünlüler beni takip etsin
Dün gittiğimizde kontrol sürecindeyiz ödeme yapmıcaz diye sigortadan provizyon isteyemediler malesef çayım.
2 hafta sonra artık..
Daha çok beğen ne var her mesajı 2 kere beğen nolcak
Yaaaaa çok mutluyum gülparem.
Kaç kilo oldu bızdıklar ♥
Evde olmak nasıl duygu
Beğenmeden geçme o zaman mesajları bak büyük yemin verdim
İnşallahhhh kaymaklı balım benim
Bende seni beğeniyorur
Nasıl oturayım be malim. 36 tane terminatör var sınıfta. Hayatımda böyle hareketli sınıf görmedim.
Maymun gibi kapı sıra tepelerinden inmiyorlar.
Sınıf sınıf değil jungle yemin ederim
Sende ne var ne yok malim.
Kasapla yanıyor mu geceler
Olursun olmaman mümkün değil
İfşa oldun.
Seni tanıdım şukufesin sen
Ya senin kedilerin mi vaaarAy bana bişeyler oluyor galiba brommm
Kesin üşüttü geneeee
Bayılazammm sanırımnn
Aynen böyle yavru yiyen ana olmaz olsun ajsqkhjsNerden bilelim
Ayrıca fotodaki kızın da ojesi yok ben göremedim oje elinde.
Sende ojeli değilsen, o kız da ojeli değilse demekki o kız sensin.
Düz mantık
Hemen bursada o fotonun renkli çıktısını alıp elektrik direklerine asmam lazım böyle kıyafetli bir kız görürseniz fotolarını çekip arizona ya atın diye
Böyle kaynanaları duydukça gelen yakuzayı boğma isteği..
Aynen kuzum benim de istediğim doktor sadece yaşadığım şehrin değil Türkiyenin en bilindik özel hastahanelerinden birinde.
Ve normal sigorta ile anlaşması yok hastahanenin. O yüzden özel sigorta yaptık.
Gerçi geyşam özel sigorta devre dışı kalırsa bile orda doğum yaptıracağını söylüyor ama bilemiyorum
Ne analar var gör işte yavrularını yiyorlar böyle analar olmaz olsun
Kocan nöbete mi gitti seksü şempazem?
Sen zaten her zaman msjları beğene beğene gelirsin bilmem mi
Ayy aksam aksam gözümden yaş geldi yemin ederim ahahahahaaYa sudan ziplarsa diye.
Vallahi bak. Bir arkadas 2 gunlugune sehir disina cikti fanusunu bize birakti. Evin en ucra yerine koydum ziplarsa ustume diyeAyy aksam aksam gözümden yaş geldi yemin ederim ahahahahaa
Yav bu halimiz hızlı sayılmaz asıl hız haftasonları oluyorVallahi gordugumu begeniyorumHizli ilerliyorsunuz yetisemiyorum ben
Halılar malılar gitmiştir şimdiAy bana bişeyler oluyor galiba brommm
Kesin üşüttü geneeee
Bayılazammm sanırımnn
Sensin kediYa senin kedilerin mi vaaarYerim
Hayranim hayvan besleyenlere vallahi. Ben butun hayvanlardan korkuyorum yav baliktan bile. Ya sudan ziplarsa diye.Cocukluguma inmek lazim bi
Ayy Casper böyle biseyi ilk defa duyuyorum vallahi kırıldım gülmektenVallahi bak. Bir arkadas 2 gunlugune sehir disina cikti fanusunu bize birakti. Evin en ucra yerine koydum ziplarsa ustume diye
Esime de dedim ziplar ederse yazik hakiya dusmesin asagisina kova mi koysak dedim. Adam benle dalga gecti bir de deli mi bu der gibi bakti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?