Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gördüm gördüm tamam surasi işte kız dedi ama içime öküz oturdu aklim gördüğüm ama.arada kaybolan çıkıntı da kaldı %100 kız olduğunu görseydim bu kdr tereddüt etmezdim
O cikinti kordondur yaa bariz pipi gorunmediyse kizdir

Karamelli trilece yaptimmm kocacgma supuruz ettimm

Baska ihtimal olamazdi zaten sen burda yoksan kocan evdedir
Hahahh iyi tanımışsın beni caycim aynen de öyle oluyor genelde

Ayy trileceyi de Cook çok severim ben yaa ellerine sağlık afiyet şifa olsun ,resmini ataydinya zalım bakardik önceden ne çok yapardım ahhaklıma düşürdün yine, eşime enerci olur yapiyimda yediriyim bari bı ara yiğidime
Gördüm gördüm tamam surasi işte kız dedi ama içime öküz oturdu aklim gördüğüm ama.arada kaybolan çıkıntı da kaldı %100 kız olduğunu görseydim bu kdr tereddüt etmezdim
Ahahah pamuk olsa duramazsin çıkıktır o çıkık diye yaptığın bı yorum vardiya rosss ona dönmüş pipi olsa duramazsin çıkıktır o pipi değildir deseymis doktor

Ben ojeli biri değilim
Nerden bilelim
Ayrıca fotodaki kızın da ojesi yok ben göremedim oje elinde.
Sende ojeli değilsen, o kız da ojeli değilse demekki o kız sensin.
Düz mantık
Hemen bursada o fotonun renkli çıktısını alıp elektrik direklerine asmam lazım böyle kıyafetli bir kız görürseniz fotolarını çekip arizona ya atın diye
Selam cici havalar çok soğudu ya işler güçler devam spor diyet iş arıyorum hala dua edin de iş bulayım ya
Böyle kaynanaları duydukça gelen yakuzayı boğma isteği..
Aynen kuzum benim de istediğim doktor sadece yaşadığım şehrin değil Türkiyenin en bilindik özel hastahanelerinden birinde.
Ve normal sigorta ile anlaşması yok hastahanenin. O yüzden özel sigorta yaptık.
Gerçi geyşam özel sigorta devre dışı kalırsa bile orda doğum yaptıracağını söylüyor ama bilemiyorum
Ne analar var gör işte yavrularını yiyorlar böyle analar olmaz olsun
Kocan nöbete mi gitti seksü şempazem?
Sen zaten her zaman msjları beğene beğene gelirsin bilmem mi

Ben boşuna çaki demiyom çocuklara en sevimsiz çağları 5 yaş üzeri zaten tüylerimi diken diken ediyo o yaş grubu yeminleallah eyüp sabrı versin sana
Kasapla ne gecemiz ne gündüzümüz var.herifi 2 haftadır görmüyorum kuzum akşmcı çalışıyorum diye.bi pazartesi akşamı gördüm bi de bu akşam.büyük ihtimal haftaya da akşamcı çalışırımyaniii yatakodamız=sefiller

Ay bana bişeyler oluyor galiba brommm
Kesin üşüttü geneeee
Bayılazammm sanırımnn
Ya senin kedilerin mi vaaar Yerim
Hayranim hayvan besleyenlere vallahi. Ben butun hayvanlardan korkuyorum yav baliktan bile. Ya sudan ziplarsa diye. Cocukluguma inmek lazim bi

Aynen böyle yavru yiyen ana olmaz olsun ajsqkhjs biz bulamıyoz bu yavrusunu yiyo aç gözlü
Evet balım eşim nöbete gitti tek takılıyorum şuanyarin da çarşı pazar gezme günü ilan ettik eşimle bı kaç alışveriş yapicamoyle işte

Ayy aksam aksam gözümden yaş geldi yemin ederim ahahahahaa
Vallahi bak. Bir arkadas 2 gunlugune sehir disina cikti fanusunu bize birakti. Evin en ucra yerine koydum ziplarsa ustume diye
Esime de dedim ziplar ederse yazik hakiya dusmesin asagisina kova mi koysak dedim. Adam benle dalga gecti bir de deli mi bu der gibi bakti bana

Vallahi gordugumu begeniyorum Hizli ilerliyorsunuz yetisemiyorum ben
Yav bu halimiz hızlı sayılmaz asıl hız haftasonları oluyor
Pratik yapa yapa yetişeceksin kespırım. Hepimiz bi zamanlar yetişemiyorduk bak şimdi motora bağladık

Ya senin kedilerin mi vaaar Yerim
Hayranim hayvan besleyenlere vallahi. Ben butun hayvanlardan korkuyorum yav baliktan bile. Ya sudan ziplarsa diye. Cocukluguma inmek lazim bi
Sensin kedi
O çok korkunçlu bir köpek
Hayvanlardan değil insanlardan kork yahu

Eklentiler

• 75A9946D-3676-4622-8B84-769E2575FFF9.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 25
Ayy Casper böyle biseyi ilk defa duyuyorum vallahi kırıldım gülmekten hele eşinin verdiği tepki bı an gözümün önüne getirmeye çalıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…