Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ohh en azından bı tık az yorulcan oda bişi şimdiden kolay gelsin geçsin inşallah

Samdanim zirvelere layık ama hiç vazgeçmez o şekil bile zirveye oynar maşallah
Beni geçecekti bi ara 50 msj kalmıştı aramızda
kk birinci noteri sen üçüncülüklere düşecek kız mıydın..
Hayat işte
Sağol yavrum. Aynen bir tık bile bnm için çok fazla tık aslında

Bende daha yeni degistirdim kizimla kendiminkini esimde baksin basinin caresine isi uymuyor onun biz olsn yapalm didik
Aynen benim esim de tüp bebek yaptırdığımız sıra değiştirdi kendininkini,ben yatıyordum o sıra kaldı benim ki o yüzden,şimdi benimkini degistircez iste

Aynii bende oyleym yaaa nefret ediyorm bu huyumdan .. gorumcemlerde sultan papaganlari var ne guzeller sevmek istiyorum sevemiyorum
Kanatlilar benden uzak olsun zaten. Bir sabah 6da gozumu guvercin kanat sesine acip yorganim altina saklanmistim. Bir kere de kaz kovalamisti beni. Kanatlilardan olumunr korkarim

Ayy Casper böyle biseyi ilk defa duyuyorum vallahi kırıldım gülmekten hele eşinin verdiği tepki bı an gözümün önüne getirmeye çalıştım
Adam heralde bu kiz bu akilla nasil ogretmen oldu falan demistir icinden. Disindan demeyi popisi yemez de

Koca bi borcam trilicem var ellerimle yaptimm yakn olaydik aksam benden alir giderdinn

Memorial ... en son acilani bazi subelerde sgk gecerli ama benim doktorumn oldugunda gecersiz nalet olmayasica bi muayene bi simir testi yaptirsam esimin maasjnin yarisini vermem gerekiyr ... oysa bal doktorummu oyle ozledmki ona muayene olmak bile bi keyifti ...

Çalışmaya başlamasa geçerdi seni valla 50 msj ne ki bı günde tamamlardi onu samdanim

Ya sen her zamankinden daha çok dinleneceksin şimdi cicimm Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Kanatlilar benden uzak olsun zaten. Bir sabah 6da gozumu guvercin kanat sesine acip yorganim altina saklanmistim. Bir kere de kaz kovalamisti beni. Kanatlilardan olumunr korkarim
Hahahh yaa bı gün kuzenim hamile doğuma bir ay kalmıştı disardaydik hep birlikte,arı geldi bu dellendi karnı burnumda nasıl koşuyor kaçıyor sağa sola kocası da peşin de Büşra duuurr bebek dusecek busraaa diye koşuyordu yazık gül gül ölmüştük seni o kuzenime benzettim bı an

Aynen benim esim de tüp bebek yaptırdığımız sıra değiştirdi kendininkini,ben yatıyordum o sıra kaldı benim ki o yüzden,şimdi benimkini degistircez iste
Kimlik kolay ehliyette de saglk raporu biraz uyuz ediyo insani da neyse halloldu sonunda benmki darisi sana ...

Yeminle o omza konupta kanat cirptiklarinda kulak tözume gelen o ruzgar beni benden aliyooo bayilicam yazarken bilee

Mesela herhangi bir kedi eminim ki Gece yi döver
Herhangi bir kedi hepimizi birleştirip katlayıp toplayıp çıkarıp 2 ye böler
Manyak bunlar manyak, uğraşılmaz bunlarla hepsinin akıl hastahanesine yatması gerekiyor
Koca bi borcam trilicem var ellerimle yaptimm yakn olaydik aksam benden alir giderdinn
Oh oh oh ellerine sağlık çayım
Vallahi sizlerle aynı şehirde olmamanın ceremeleri sanki. Eminim çoğu kişi yardıma koşardı
Ama yapmış kadar oldun

Bir keresinde trilece yaptiydim da kimse yemediydi Guzeldi de aslinda azcik sekilsiz sukulsuz olduydu
Tekrar yapsaydin kuzum ya biz ailecek cok seviyoruz misafirlermde sevdi kime yaptiysam ama bu aksam biraz acele ettim krem santiyi surdukten sonra buzdolabinda bekletmeden karameli doktum ikisi birbrne karisti ustu guzel susleyemedim ama tat aynji ... ben serbetli tatli sevmiyorum oyuzden sutluler benim favorilerm

Ne demek hamileyken ise gitmenin eve gelip misafir agirlamanin ne demek oldgnu coook iyi bilirim ...

Evet evde kedim var
Okulda da 36 tane öğrencim
Öğrenciler kedimden daha yaramaz. Kapı sıra tepelerinden zor indiriyorum. Sınıf sınıf değil jungle yemin ederim.
Ahahha benimkiler de oyle. cisini tutamiyorlar daha ama her hasarilik var Kahvalti saatine kadar sakinler. Kahvaltidan sonra enerji doluyorlar. Kahvalti menusunu degistircem artik ada cayi falan ekleyecegim. Mayissinlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…