- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.201
Beni geçecekti bi ara 50 msj kalmıştı aramızdaOhh en azından bı tık az yorulcan oda bişişimdiden kolay gelsin geçsin inşallah
Samdanim zirvelere layık ama hiç vazgeçmez o şekil bile zirveye oynar maşallah❤
Ayni anası gibiiiAhaahah pati deyince aklima kedi geliyor
Cok tatli bir korkunclu kopek bu ama
Aynen benim esim de tüp bebek yaptırdığımız sıra değiştirdi kendininkini,ben yatıyordum o sıra kaldı benim ki o yüzden,şimdi benimkini degistircez isteBende daha yeni degistirdim kizimla kendiminkini esimde baksin basinin caresine isi uymuyor onun biz olsn yapalm didik
Kanatlilar benden uzak olsun zaten. Bir sabah 6da gozumu guvercin kanat sesine acip yorganim altina saklanmistim. Bir kere de kaz kovalamisti beni.Aynii bende oyleym yaaa nefret ediyorm bu huyumdan .. gorumcemlerde sultan papaganlari var ne guzeller sevmek istiyorum sevemiyorum
Adam heralde bu kiz bu akilla nasil ogretmen oldu falan demistir icinden.Ayy Casper böyle biseyi ilk defa duyuyorum vallahi kırıldım gülmektenhele eşinin verdiği tepki bı an gözümün önüne getirmeye çalıştım
Koca bi borcam trilicem var ellerimle yaptimm yakn olaydik aksam benden alir giderdinnSüper fikir hakkaten niye kekle uğraşayım ki alayım tiriliçe mis
Sağol seksü şempazem yine cin fikirlerinle beni benden aldın
Evet çok aktifti mesaj skorunda hep 2. Ydi şimdi 3 e düştü
Yalnız yazmıyor haliyle bile zirveye oynuyor o kadar yazmış
Eki Görüntüle 2561897
Tamam gelirse küsmem ama gelmezse küserim
kk birinci noteri
Seninkiler neeBende besliyorum bende
Memorial ... en son acilani bazi subelerde sgk gecerli ama benim doktorumn oldugunda gecersiz nalet olmayasicaAcıbadem mi
Çalışmaya başlamasa geçerdi seni valla 50 msj ne ki bı günde tamamlardi onu samdanimBeni geçecekti bi ara 50 msj kalmıştı aramızda
kk birinci noteri sen üçüncülüklere düşecek kız mıydın..
Hayat işte
Sağol yavrum. Aynen bir tık bile bnm için çok fazla tık aslında
Hahahh yaa bı gün kuzenim hamile doğuma bir ay kalmıştı disardaydik hep birlikte,arı geldi bu dellendiKanatlilar benden uzak olsun zaten. Bir sabah 6da gozumu guvercin kanat sesine acip yorganim altina saklanmistim. Bir kere de kaz kovalamisti beni.Kanatlilardan olumunr korkarim
Bir keresinde trilece yaptiydim da kimse yemediydiKoca bi borcam trilicem var ellerimle yaptimm yakn olaydik aksam benden alir giderdinn
Kimlik kolay ehliyette de saglk raporu biraz uyuz ediyo insani da neyse halloldu sonunda benmki darisi sana ...Aynen benim esim de tüp bebek yaptırdığımız sıra değiştirdi kendininkini,ben yatıyordum o sıra kaldı benim ki o yüzden,şimdi benimkini degistircez iste
Yeminle o omza konupta kanat cirptiklarinda kulak tözume gelen o ruzgar beni benden aliyooo bayilicam yazarken bileeKanatlilar benden uzak olsun zaten. Bir sabah 6da gozumu guvercin kanat sesine acip yorganim altina saklanmistim. Bir kere de kaz kovalamisti beni.Kanatlilardan olumunr korkarim
Allah iyiliğini versin yaAdam heralde bu kiz bu akilla nasil ogretmen oldu falan demistir icinden.Disindan demeyi popisi yemez de
Herhangi bir kedi hepimizi birleştirip katlayıp toplayıp çıkarıp 2 ye bölerMesela herhangi bir kedi eminim ki Gece yi döver
Oh oh oh ellerine sağlık çayımKoca bi borcam trilicem var ellerimle yaptimm yakn olaydik aksam benden alir giderdinn
Ay insallah canimKimlik kolay ehliyette de saglk raporu biraz uyuz ediyo insani da neyse halloldu sonunda benmki darisi sana ...
Esim de kopek istiyor ama ben sesini duysam korkuyorumAyni anası gibiii
Ay’a güneşe bakma Gece ye bak
Tekrar yapsaydin kuzum ya biz ailecek cok seviyoruz misafirlermde sevdi kime yaptiysam ama bu aksam biraz acele ettim krem santiyi surdukten sonra buzdolabinda bekletmeden karameli doktum ikisi birbrne karisti ustu guzel susleyemedim ama tat aynji ... ben serbetli tatli sevmiyorum oyuzden sutluler benim favorilermBir keresinde trilece yaptiydim da kimse yemediydiGuzeldi de aslinda azcik sekilsiz sukulsuz olduydu
Evet evde kedim varSeninkiler neeKedi mi?
Ne demek hamileyken ise gitmenin eve gelip misafir agirlamanin ne demek oldgnu coook iyi bilirim ...Herhangi bir kedi hepimizi birleştirip katlayıp toplayıp çıkarıp 2 ye böler
Manyak bunlar manyak, uğraşılmaz bunlarla hepsinin akıl hastahanesine yatması gerekiyor
Oh oh oh ellerine sağlık çayım
Vallahi sizlerle aynı şehirde olmamanın ceremeleri sanki. Eminim çoğu kişi yardıma koşardı
Ama yapmış kadar oldun ♥
Ahahha benimkiler de oyle.Evet evde kedim var
Okulda da 36 tane öğrencim
Öğrenciler kedimden daha yaramaz. Kapı sıra tepelerinden zor indiriyorum. Sınıf sınıf değil jungle yemin ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?