- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.241
AsfsgagagHeaaa çikiletayi yarına hazır et o zmn akdbsjtövbe
Akilli seni ayartirsan ayart bizim kocalar yanmzda seninki iste ya tabi kendini ayartamiyosnAyy aklımdan ne hinlikler geçtiii suaannnda neyse susuyorum gece gece ayartmayim şimdi topigi akdbsj ve kaçıyorum uykum geldi
Aynen kuzum.Kesinlikle canim orta gelirli bi aileye asiri fazlaa ... dogumumu yaptigim hastanede makul fiyatlardi ama benim can doktorum asiri yukseldi dogmdan sonra medicalparka gitti oraya da goturdu beni esim sagolsun orayida kaldirabildik ama burayi kaldiramayiz gucumuz yetmez senede 1 de olsa ... kaldiki onemli biseym yok rutin muayene baska yerde de yaptiriyorum ama doktorumu istiyorum iste tabiki ... ozel saglk sigortasi nasil cici yillik ucret olarak
2020 diğeri de 2100Yaaaaa çok mutluyum gülparem.
Kaç kilo oldu bızdıklar ♥
Evde olmak nasıl duygu
Bende koluma suluk gbi yapismis uyumaya calisan kizimdan bi kopabilsemmmAy uykum geldi ama sizden de kopamiyorum
Kiz dur duvarlara taşlara hallenme şimdiAsfsgagagBu topik libidomu tavan yaptirdi iyi degilim
Hee sizler boş geçmeyin bari diye sizi ayartmaya çalıştım geceler gıymatlıAkilli seni ayartirsan ayart bizim kocalar yanmzda seninki iste ya tabi kendini ayartamiyosncakal senii cakal zebradann sonra senide cakal ilan edelim biz ...
Hahah kutsal gibi rehin alirmişsin
Dimi yaa nurluyuz hepimizazcik ta fesat olabiliriz ya da seksüüü ozleniriz tabi özle bizi @samdan
Ayy ben bile etkilendim içim bı tuhaf oldu çayım valla,iyi ki bebeği atmamissin yere falan
Bilmiyor dahaYok ciidden zor oluyor hele hele ileride gunden gune daha agirlasiyor insan ama ikinci trimester dha enerjik olunuyor 4 5 6 .aylarda yani .. ilk 3 ve heke hele son 3 daha zorlayici ... baban biliyormu hamile oldgnu
Cok iyi insallah yararlanirsin valla benmde aklmda heo takiptwym o konuyu ona gore bekle et cock yap yararlanamazsan bende uzulecegm cokAynen kuzum.
Biz mayısta sınırlı sigorta başlattık. 2800 tl ödedik.. 2020 mayısta süresi dolacak yenilerken sınırsız sigorta yaptırıcaz. Bu doğumu ve epidural ya da sezeryan dahil tüm komplikasyonları kapsıcak. Ona da 8 bin falan ödicez herhalde. Geçen sene 7 binmiş fiyat zamlı haliyle kaç ödersek artık.
Benimkisi de yok yav. NobetlerdeeğAkilli seni ayartirsan ayart bizim kocalar yanmzda seninki iste ya tabi kendini ayartamiyosncakal senii cakal zebradann sonra senide cakal ilan edelim biz ...
Benim babamn gozleri dolmustu esim tabi duramadigi icin telefn edip dede oluyosun diye soylemisti sonra yuzyuze gorustugmzde gozleri dolu dolu hayirli olsun deyip kacmisti asiri duygusal bi babam vardir ... sende paylas bizimle ne olacak edecek merakli bi kabileyiz biliyosnBilmiyor daha
Eşi geçen gün onlara gittiğimizde anladı. Anladığı için söylemek zorunda kaldım ama babama söylememesi için söz istedim. Çünkü keseyi görmeden öğrensin istemedim nolur nolmaz.
Yarın artık ♥
Kiyamam ben sennkde evdedir belki dedmdi hava atcaktk kendinisevenbiriye ... masallah enerjisi tavan kocasever koydum adiniBenimkisi de yok yav. NobetlerdeeğAyartiyorlar beni caay. Sonra sabahi bekle dur Hos beklesem ne adam gelecek ben ise gidicem.
Şuana kadar 2 sınıf yetiştirdim bunlar 3.Ahahaj ay cok fena3 e giden cocuklar nasil hala bilmez kural falan yav Aile onemli bacican. Once onlar yetistircek valla.
Benim ilk kuralsiz senem bu sene. O da 3 yaslar kiyamiyorum. 5 yasla calistigimda bir gun sesimi yukselttigimi bilmem. Gozlerimden anlarlardiBir bakis atiyoruk valla 15 yasinda kardesim bile diyor ki abla nolur oyle bakma bi tokat at bana daha iyi
3 numerolu bakisim meshurdur okulda bile
K Kendinisevenbirii sendromuna yakalandın. Artık libidon iflah olmazAsfsgagagBu topik libidomu tavan yaptirdi iyi degilim
Aynı durumdayım üstelik işe gidicem üstelik geyşam hala gelmediAy uykum geldi ama sizden de kopamiyorum
Hey maşallah maşallah2020 diğeri de 2100
Hala rüyada gibiyim canimmmsabah olup koştur koştur hastaneye gitme telaşı ve verdiği huzursuzluk yok elhamdülillah ... Rabbime binlerce kez şükür
Valla yararlanamazsam sigortacıyı dava ederim. Tamamen onun yanlış yönlendirmesi.Cok iyi insallah yararlanirsin valla benmde aklmda heo takiptwym o konuyu ona gore bekle et cock yap yararlanamazsan bende uzulecegm cok
Benim babam tepkisiz biridir ya dolmaz öyle gözleri falanBenim babamn gozleri dolmustu esim tabi duramadigi icin telefn edip dede oluyosun diye soylemisti sonra yuzyuze gorustugmzde gozleri dolu dolu hayirli olsun deyip kacmisti asiri duygusal bi babam vardir ... sende paylas bizimle ne olacak edecek merakli bi kabileyiz biliyosn
Sıhhatler olsun yavru kuşBende duş aldım temiz tertemiz misss gibi oldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?