Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bilmiyorm ama dur bakayım aynen benimde cıkıyo uykum varda bakım yapıyorum :)
Napiyosn bana da de hele... bende yarn sac maskesi almak istoyorm saclarm uzadi ama uclarda sari var diye yipranik biraz iyi gelirmi 1 seferlik blmiyorum ama... bide kuafore gidicim kas aldirmaya... anneme gidecegim oturmaya kizimi onla birakip alemlere akicam birz yuruyus gezme tozma Allah ne verdyse

Termal çamur maskesi yaptım cano gec olduğu için saf kil maskesi yapamadım :/ sonra nemlendirici sürdüm bu kadar ak alemlere ak bende aktım bugun 300 lira bi saatte harcadım döndüm evime

Termal çamur maskesi yaptım cano gec olduğu için saf kil maskesi yapamadım :/ sonra nemlendirici sürdüm bu kadar ak alemlere ak bende aktım bugun 300 lira bi saatte harcadım döndüm evime
Ohh miss gule gule giy kabanini kac sene giyersin olsun helaldir

Keske sac maskesi kullanan biri varsa bana onerse
Kuzum ben aloe vera ile kendim yapıyorum evde, sadece 1 yaprağından sıyırıyorum tabağa, içine zeytinyağı koyuyorum biraz karıştırıp sürüyorum tokayla bağlıyorum evi falan temizliyorum her şeyi bitirip duş alana kadar duruyor kafamda sonra banyoya giriyorum deneyebilirsinn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…