- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.281
Napiyosn bana da de hele... bende yarn sac maskesi almak istoyorm saclarm uzadi ama uclarda sari var diye yipranik biraz iyi gelirmi 1 seferlik blmiyorum ama... bide kuafore gidicim kas aldirmaya... anneme gidecegim oturmaya kizimi onla birakip alemlere akicam birz yuruyus gezme tozma Allah ne verdyseValla bilmiyorm ama dur bakayımaynen benimde cıkıyo uykum varda bakım yapıyorum :)
aaaa 55000 ü @Yasnaz yazmıııışşş :) kuzu ayağınıın tozuylaaa sana şiiir geliyooorr :)55.000 i kim yazdi kutsal sen bilirsin
Iste buuu ortaua cikardim iyiki kim vurduya gidecekti 55 . 000.msjaaaa 55000 ü @Yasnaz yazmıııışşş :) kuzu ayağınıın tozuylaaa sana şiiir geliyooorr :)
Termal çamur maskesi yaptım cano gec olduğu için saf kil maskesi yapamadım :/ sonra nemlendirici sürdüm bu kadarNapiyosn bana da de hele... bende yarn sac maskesi almak istoyorm saclarm uzadi ama uclarda sari var diye yipranik biraz iyi gelirmi 1 seferlik blmiyorum ama... bide kuafore gidicim kas aldirmaya... anneme gidecegim oturmaya kizimi onla birakip alemlere akicam birz yuruyus gezme tozma Allah ne verdyse
Ohh miss gule gule giy kabanini kac sene giyersin olsun helaldirTermal çamur maskesi yaptım cano gec olduğu için saf kil maskesi yapamadım :/ sonra nemlendirici sürdüm bu kadarak alemlere ak bende aktım bugun 300 lira bi saatte harcadım döndüm evime
Ayy kız ben de unutmuşum bakayım diyordum konuşma akmış gitmişIste buuu ortaua cikardim iyiki kim vurduya gidecekti 55 . 000.msj
Gecen sene aldım bu sene kardeşime verdim artık seneye gene alırım gibiOhh miss gule gule giy kabanini kac sene giyersin olsun helaldir
Seneye kardesine yeni al benceGecen sene aldım bu sene kardeşime verdim artık seneye gene alırım gibi
Hayirdir iyimisin sen biraz duygusalmjsin bana mi oyle geldiiiAyy kız ben de unutmuşum bakayım diyordum konuşma akmış gitmiş
Yaaa çayıımHayirdir iyimisin sen biraz duygusalmjsin bana mi oyle geldiii
Kuzum ben aloe vera ile kendim yapıyorum evde, sadece 1 yaprağından sıyırıyorum tabağa, içine zeytinyağı koyuyorum biraz karıştırıp sürüyorum tokayla bağlıyorum evi falan temizliyorum her şeyi bitirip duş alana kadar duruyor kafamda sonra banyoya giriyorum deneyebilirsinnKeske sac maskesi kullanan biri varsa bana onerse
büşraaaaa günaydın canım burda da karşılaştık nasılsın nasıl oldu moralin bugün daha iyisin dimiGünaydınnn
Bana cevap vermedinne olduuuu zeprammmm
Ama sen bana dedin ki o ben değilimmBana cevap vermedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?