- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.261
Ulan ben duygulandim,cidden dramK Kendinisevenbirii sendromuna yakalandın. Artık libidon iflah olmaz
Ama üzgünüm sen bir polis eşisin ve bu da demek oluyor ki benim gibi avucunu yalıycan hep
Herkes burda yükselmiş libişleri ile kocalarına koşarken sen benim gibi yastığa çarşafa sarılıp ağlıcan
Dram budur
Yaa geysayi bekleme de yat uyu sen cicim, işe gidicen bide yazık canınaAynı durumdayım üstelik işe gidicem üstelik geyşam hala gelmedi
Belli olmaz bakalim nolacak ...Benim babam tepkisiz biridir ya dolmaz öyle gözleri falan
Oğlak burcundan duygu beklemek kadar saçma bir hataya düşmem zaten
Yaa işte güldüğümüze bakma libişler kabarınca ordan göz yaşlarımız belli olmuyorUlan ben duygulandim,cidden dram
Yaa geysayi bekleme de yat uyu sen cicim, işe gidicen bide yazık canına
İyi geceler kuzumŞuraya bı iyi geceler bırakayım,yanaklariniza da öpücük kondurayim da uykuya dalayım canlarim
İnşallahhhh çayım. Artık çözülsün şu düğüm rahat nefes almak istiyorumBelli olmaz bakalim nolacak ...
Insallah yararlanirsin is uzamaz yaa sende bu halde snr stres olcagn seylerle ugrasmazsn
Ulan adam bu kdr çalışıyor olmasa nefes aldırmayacakmışsın amaYaa işte güldüğümüze bakma libişler kabarınca ordan göz yaşlarımız belli olmuyor
Olmaz geyşam gelmeden uyumam
Yazık oldu gençliğimeUlan adam bu kdr çalışıyor olmasa nefes aldırmayacakmışsın ama
He valla bi düzen oturtamadık oynak oynak sersefil çalışıyomHee oynak olan sen misin ben kasap sandımdı
O zaman kendini sirkele
Sirkeli suya batır çıkar kendini
Nasıl kasada açık çıkıyor mu
Benimki hala sen nobete gel ben sinifa giderim diyorŞuana kadar 2 sınıf yetiştirdim bunlar 3.
İlk defa böyle çocuklar görüyorum inan.
Yavaş yavaş kurallar oturdu gibi ama işte unutuyorlar sürekli..
Önceki öğretmen de fazla relax ve kuralsız bırakınca toplamak zor oldu.
Yine buna da şükür
Zor meslekler vallahi yav. Zor işimiz zor.
Eşime soruyorum senin mi işin daha zor benim mi, seninki diyor ama bilmiyorum
Kor musunNerden bilelim
Ayrıca fotodaki kızın da ojesi yok ben göremedim oje elinde.
Sende ojeli değilsen, o kız da ojeli değilse demekki o kız sensin.
Düz mantık
Hemen bursada o fotonun renkli çıktısını alıp elektrik direklerine asmam lazım böyle kıyafetli bir kız görürseniz fotolarını çekip arizona ya atın diye
Böyle kaynanaları duydukça gelen yakuzayı boğma isteği..
Aynen kuzum benim de istediğim doktor sadece yaşadığım şehrin değil Türkiyenin en bilindik özel hastahanelerinden birinde.
Ve normal sigorta ile anlaşması yok hastahanenin. O yüzden özel sigorta yaptık.
Gerçi geyşam özel sigorta devre dışı kalırsa bile orda doğum yaptıracağını söylüyor ama bilemiyorum
Ne analar var gör işte yavrularını yiyorlar böyle analar olmaz olsun
Kocan nöbete mi gitti seksü şempazem?
Sen zaten her zaman msjları beğene beğene gelirsin bilmem mi
Ahahhaha yok valla dışardaydım kaçırmışım yoksa kimseye bırakmazdım bilirsin55.000 i kim yazdi kutsal sen bilirsin
Bilirim bilirrr uyuz cakal zebra bende farketmedim 5000 de bir olunca aklmzdan cikiyor uykum yok yaa senndemi yokAhahhaha yok valla dışardaydım kaçırmışım yoksa kimseye bırakmazdım bilirsin
Valla bilmiyorm ama dur bakayımBilirim bilirrr uyuz cakal zebra bende farketmedim 5000 de bir olunca aklmzdan cikiyor uykum yok yaa senndemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?