- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.301
Sen beni mi görmek istemiştin kabanımı mıAma sen bana dedin ki o ben değilimm
KabanııııııSen beni mi görmek istemiştin kabanımı mı
Hayır kız ben değilim ama kaban benim aldığım yaniKabanıııııı
Ben o ben değilim deyince ben kabanda senin değil sandımay ortalık çarşamba pazarına dönmüş zeprammmm
Kız Allah seniYazık oldu gençliğime
Zaten doktor da çok seyrek ilişkiye onay verdi sadece
Kaderimde yokmuş benim olsun siz benim yerime de Kocalara sırnaşın
Tamam şimdi anladımHayır kız ben değilim ama kaban benim aldığım yani
Kar mı yağıyorrrrKarlı bembeyaz bir sabahtan Arizonaya güünnaayydıınn
Ayy patili öyle bı yazmışsın ki istemsiz güldüm bı anKar mı yağıyorrrr
Sen nerde oturuyordun unutmuşum; akşam 7 den sonra da İstanbul da sağanak yağış fırtına ve kar bekleniyormuş. Gerçi İstanbul'un yağdığı kar dan ne olacak, kendine hayrı yok yağmurla beraber yağdığı için
Aaaaaa benim kuzeniim de Kayseri deeeeAyy patili öyle bı yazmışsın ki istemsiz güldüm bı anben kayserideyim canım,yakında İstanbul'a da gelir
Hahah cidden niye soklaniyosa bu kız msjlarima diyom bendeAaaaaa benim kuzeniim de Kayseri deeee
Neden bu kadar şaşırdıysam
Sağol patilimmmTamam şimdi anladımama dün tamamen yanlış anlamışım onu farketttim
Güle güle giy zepramm sade ve şık her şey ile giyinirsin. Zaten kaban yani sıcak tutsun görevini yerine getirsin tamam
Fiyatını da iyi almışsın bu arada, artık hayat pahalı ben ucuza çok şükür hiç bir şey bulamıyorumBir kaban içinde 250-300 TL normal bence. Daha uygun olması zaten beklenemez
Artık onun d var :/Seneye kardesine yeni al bence
TalasssssHahah cidden niye soklaniyosa bu kız msjlarima diyom bendekuzenin neresinde
460 dan 250 ye mi aldınnnSağol patilimmmdün bi sürü yere girdim 600 lira falan dedi kadın normal bi kaban yani Bu bide kilomu falan sakladı 460 dı bide akşam pazarı diye böyle aldım
Waayy ben İldemTalasssss
Sen neresindesinnn poğaça yanakkk
Ahahahhaha460 dan 250 ye mi aldınnn
Ben şokkk, ben olsam temsili;
+bu ne kadar
-460 tl
+tmm alıyorum
Pazarlık anlayışım sıfır
Değil mii patiliiimmKüçük minik bir kamu spotu paylaşıcam ya içimden geldi, rüyamda gördüm
Ne kadar güzel bir topiğimiz var değil miiiii :) Bütün geyik sohbetlerinden daha hoş, daha anlamlı böyle efendime söyleyeyim ne bileyim daha böyle candan, gerçek tüzel kişileri barındıranMaşallah yaaa valla hayran kaldım
B Brunello Cicinelli canım bromm yaa iyi ki açmış topiği vallahi
Tamam söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler
Bizimde kayseriye hatta İldeme taşınma ihtimalimiz varrrWaayy ben İldemtalasa da az gidip gelmiyoz ama ablam, kuzenlerim, eşimin dayısı arkadaşı vs herkescikler talasta oturuyor
büşraaaaa günaydın canım burda da karşılaştık nasılsın nasıl oldu moralin bugün daha iyisin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?