Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır kız ben değilim ama kaban benim aldığım yani
Tamam şimdi anladım ama dün tamamen yanlış anlamışım onu farketttim
Güle güle giy zepramm sade ve şık her şey ile giyinirsin. Zaten kaban yani sıcak tutsun görevini yerine getirsin tamam
Fiyatını da iyi almışsın bu arada, artık hayat pahalı ben ucuza çok şükür hiç bir şey bulamıyorum Bir kaban içinde 250-300 TL normal bence. Daha uygun olması zaten beklenemez

Karlı bembeyaz bir sabahtan Arizonaya güünnaayydıınn
Kar mı yağıyorrrr
Sen nerde oturuyordun unutmuşum; akşam 7 den sonra da İstanbul da sağanak yağış fırtına ve kar bekleniyormuş. Gerçi İstanbul'un yağdığı kar dan ne olacak, kendine hayrı yok yağmurla beraber yağdığı için

Ayy patili öyle bı yazmışsın ki istemsiz güldüm bı an ben kayserideyim canım,yakında İstanbul'a da gelir

Küçük minik bir kamu spotu paylaşıcam ya içimden geldi, rüyamda gördüm
Ne kadar güzel bir topiğimiz var değil miiiii :) Bütün geyik sohbetlerinden daha hoş, daha anlamlı böyle efendime söyleyeyim ne bileyim daha böyle candan, gerçek tüzel kişileri barındıran Maşallah yaaa valla hayran kaldım

B Brunello Cicinelli canım bromm yaa iyi ki açmış topiği vallahi

Tamam söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler

Sağol patilimmm dün bi sürü yere girdim 600 lira falan dedi kadın normal bi kaban yani Bu bide kilomu falan sakladı 460 dı bide akşam pazarı diye böyle aldım

Sağol patilimmm dün bi sürü yere girdim 600 lira falan dedi kadın normal bi kaban yani Bu bide kilomu falan sakladı 460 dı bide akşam pazarı diye böyle aldım
460 dan 250 ye mi aldınnn
Ben şokkk, ben olsam temsili;
+bu ne kadar
-460 tl
+tmm alıyorum

Pazarlık anlayışım sıfır

Değil mii patiliiimm maşallah bizee

Herkesler çok samimiii gerçekten

Waayy ben İldem talasa da az gidip gelmiyoz ama ablam, kuzenlerim, eşimin dayısı arkadaşı vs herkescikler talasta oturuyor
Bizimde kayseriye hatta İldeme taşınma ihtimalimiz varrr

büşraaaaa günaydın canım burda da karşılaştık nasılsın nasıl oldu moralin bugün daha iyisin dimi

evet kuzucumm hoşgeldin burayada
iyiyim çok iyiyim kuzumm çok şükür Sen nasılsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…